פורסם 2015 ביולי 110 שנים שלום.אני רוצה לקנות טאבלט מבוסס אנודראיד.עם מעבד Intel atom השאלה שלי האם אני יוכל להתקין עליוווינדוס 7 או 8?תודה.
פורסם 2015 ביולי 110 שנים ולמה לא תקנה ישר טאבלט שמותקן עליו windows? (לדעתי יש כאלה גם עם dual boot של אנדרואיד וחלונות)ההפרשים במחיר לא כאלה גדולים אם בכלל, בטח ובטח אם אתה קונה מחול.
פורסם 2015 ביולי 110 שנים מחבר ולמה לא תקנה ישר טאבלט שמותקן עליו windows? (לדעתי יש כאלה גם עם dual boot של אנדרואיד וחלונות)ההפרשים במחיר לא כאלה גדולים אם בכלל, בטח ובטח אם אתה קונה מחול.כי אני רוצה טאבלט עם מסך קטן.וטאבלט ווינדוס יש בשוק עם גודל מסךמינימום 7 אינץ.ואנודואיד יש מינימום 6 אינץ.
פורסם 2015 ביולי 110 שנים תכלס, התשובה ב99.9% מהמקרים היא לא. בכל מקרה, לו טאבלטי אנדרואיד היו עובדים עם BIOS, תתקל בחוסר דרייברים.כי אני רוצה טאבלט עם מסך קטן.וטאבלט ווינדוס יש בשוק עם גודל מסךמינימום 7 אינץ.ואנודואיד יש מינימום 6 אינץ.אתה בטח מבין שהסיבה לכך היא שטאבלט ווינדוס מתחת ל-10 אינצ', ובטח 6 אינצ' הוא לא שמיש לחלוטין? יש כמה בגודל "8 וזה על גבול הבלתי שמיש, ויש אפילו את HP SLATE 7 עם "7. נערך 2015 ביולי 110 שנים על-ידי nachum37
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.