עבור לתוכן

משחקים למחשב, סטייל "קונסולות" - מה מומלץ לא לפספס?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש משחקים מומלצים ל-PC שמותאמים לשימוש בג'ויסטיק (לצורך HTPC בסלון) מכל הסוגים, עם עדיפות למשחקים קלאסיים ישנים יחסית ולאו דווקא למשחקים החדשים ביותר שיצאו ודורשים מפלצות מחשוב עם כרטיסי מסך יקרים.

קחו בחשבון שאם יהיה שדרוג כלשהו לכרטיס המסך המובנה, זה יהיה לכל היותר GTX750Ti ולא מעבר לזה.

ה-obvious ברשימה שלי זה need for speed, mortal kombat, פיפא כלשהו...

מה עוד מומלץ?

תודה :)

פורסם

אתה אומר

ה-obvious ברשימה שלי זה need for speed, mortal kombat, פיפא כלשהו...

מבלי לציhן איזה, משום שלפי הגדרתך mortal kombat x וneed for speed 2015 ידרשו מחשב "מפלצתי" יותר מכרטיס on bord ;) כן גם fifa

- - - תגובה אוחדה: - - -

אתה אומר

מבלי לציין איזה, משום שלפי הגדרתך mortal kombat x וneed for speed 2015 ידרשו מחשב "מפלצתי" יותר מכרטיס on bord ;) כן גם fifa

פורסם

מומלץ להתקין אמולטור של מכונות ארקייד כמו MAME ואת האמולטורים של פלייסטיישן 1 ו-2.

מעבר לזה אני יכול להעיד שסטריט פייטר אולטרה 4 ירוץ אחלה על 750TI, גם מורטל קומבט 9 אמור לרוץ לא רע.

פורסם
  • מחבר
אתה אומר

מבלי לציhן איזה, משום שלפי הגדרתך mortal kombat x וneed for speed 2015 ידרשו מחשב "מפלצתי" יותר מכרטיס on bord ;) כן גם fifa

- - - תגובה אוחדה: - - -

אתה אומר את זה פשוט בגלל שנקודת המוצא שלך היא שאני מדבר על משחקים משנת 2015...

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני שיחקתי מורטל קומבט ו-NFS עוד הרבה לפני שבכלל נולד המותג GeForce... היתה תקופה כזאת והיא היתה מהנה מאוד :)

ספציפית יש לי כרגע למשל את NFS Hot pursuit 2 ואני אוהב אותו מאוד :) יש גם משחקים חדשים יותר בסדרה שיכולים לעבוד מצויין (פורשה, most wanted וכו') אבל אני אוהב יותר את גירסאות ה-hot pursuit. לצערי Rivals (שיצא לפני בסה"כ שנה וחצי) אכן כבד מדיי בשביל לפעול חלק עם הכרטיס המובנה (שנוצר הרבה לפני שהמשחק היה קיים..).

אין לי שום בעיה עם משחקים מלפני 5 ואפילו 10 שנים :)

פורסם

BIT.TRIP RUNNER

The Binding of Isaac

Portal

Beat Hazard

And Yet It Moves

devil may cry 4 ו-3

Shank

Darksiders

One Finger Death Punch

Hotline Miami 2

Super Meat Boy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים