עבור לתוכן

עדכון גרסא למסך טושיבה

Featured Replies

פורסם

חבר הביא לי לא מזמן טלויוזיה של טושיבה דגם 32AV605PG רואים בה מצויין בחיבור VGA אבל ב HDMI (שהרבה יותר נוח בגלל שהוא מספק גם אודיו) התמונה חתוכה לא משנה איך משחקים עם ההגדרות. בגלל שהטלויזיה יחסית ישנה, 3 שנים, הבנתי שעדכון ל FIRMWARE אולי יכול לעזור... הבעיה שאני לא מוצא שום מידע על הטלויזיה באתר התמיכה וזה הדגם בטוח בדקתי כמה פעמים. מה אפשר לעשות?

אשמח אם מישהו מהתותחים שיש פה בפורום יוכל למצוא לי את אתר התמיכה של הדגם כי אני כבר התייאשתי, ואולי גם יוכל לתת הסבר קצר על איך עושים את העדכון...

תודה רבה!!

:yelclap:

פורסם

תגדיר מה הכוונה בתמונה חתוכה, אולי יש מה לעשות

אני סקפטי מאוד בנוגע למצב שאתה מתאר

אין סיכוי שהטלוויזיה יצאה ככה מהמפעל ברמה כזו שהיא דורשת עדכון בכדי לעבוד

עדכון קשוחה למסכים זה לא משהו שהוא נפוץ מידיי אל תבנה על זה

נסה לפנות לתמיכה של מאיפה שרכשת את הטלוויזיה תגיד שרק יש לך שאלה בלי קשר לאחריות

מהניסיון שלי ניופאן מאוד אוהבים לתת שירות והם מתעסקים בטושיבה מא עד ת

בהצלחה

פורסם

למה אתה רושם כזה טקסט ענקי?

מה ניסית ולא עבד? קראת את זה למשל?

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על התגובות המהירות. הכוונה שלי בתמונה חתוכה היא שהמסך לא מראה את כל מה שמראה המחשב הנייד בחיבור HDMI ואם אני משחק עם הרזולוציה התמונה יוצאת או רטנה מידי (פסים שחורים בצדדים) או גדולה מידי לא רואים הכל ( ראשים חתוכים אם רואים סרט למשל). להבדיל מה VGA שלא משנה מה הרזולוציה המסך מתאים את הגודל אוטומטית. עברתי על כל ההגדרות של התמונה במסך ועל כל אפשרויות הרזולוציה על המחשב וכלום לא עזר.

בגלל שב VGA כן יש התאמה אוטומטית חשבתי שאולי עדכון יכול לעזור ( מה אכפת לי לנסות) קראתי והבנתי איך מעדכנים. אבל אני לא מוצא את קובץ העדכון .EXE עצמו באינטרנט, ועם זה אני אשמח לעזרה ....

(או שאין כזה קובץ אבל רוב הסיכויים שאני פשוט לא מחפש נכון)

ד"א הכתב יצא גדול בטעות

תודה רבה!!!

פורסם

אתה לא צריך עדכון firmware. אתה צריך ללחוץ על כפתור just scan על השלט.

פורסם
  • מחבר

איזה כפתור? תמונה של השלט מצורפת

פורסם

תראה אם בתפריט יש aspect ratio. תחפש בחוברת של הטלוויזיה אם אתה לא מוצא לבד.

פורסם
  • מחבר

אני אחפש.. אבל בכל מקרה אם מישהו יכול לעזור לי עם הקובץ של העדכון אני אשמח . תודה!!

פורסם

אני חוזר שוב, אתה לא צריך לעדכן כלום. זה אמור לעבוד ככה בחיבור HDMI.

אל תהיה עצלן ותמצא את זה בתפריט.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את האופציה הזאת. אני לא מבין למה אתה מתעקש וקורא לי עצלן אחרי שאני אומר לך שניסיתי את כל האופציות האלה. גם לי זה יותר פשוט ללחוץ על כפתור ולא לעשות עדכון גרסא. הנה ה USER MANUAL: http://www.toshiba-om.net/pdf/manuals/lcdtv/English/Country_Specific/AV605-1922263237-English-Specific.pdf אם יש לך זמן ובא לך לעזור אני ממש אשמח שתראה לי איך עושים. תודה מראש!!

- - - תגובה אוחדה: - - -

מסתבר שהמסך היה על אופציה WIDE שעשתה את כל הבלאגן. שיניתי את זה והכל הסתדר. תודה רבה ל multicore ולכל מי שעזר !!!!

פורסם

עמוד 29:

Automatic format (Widescreen)

When this television receives a true Widescreen

picture and Auto format is On, it will automatically

be displayed in Widescreen format, irrespective

of the television’s previous setting

.

פורסם
  • מחבר

מלך! תודה:yelclap:

פורסם

חח זה היה ברור...

אני אוהב שאומרים 'ניסיתי את כל האופציות בתפריט אבל כלום לא עזר' :cognee:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים