פורסם 2004 במרץ 2921 שנים שלום לכולם...החלטתי קצת להיכנס לתחום המודינגאז בתור התחלה התחלתית מאוד עשיתי סליבים עם איזולירבנג יצא ,אפשר להגיד ,נחמד אבל כמובן יש מה לשפרדבר שני זה הוספת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך,ואחרון היה הוספת דלת מפרספקס במקום החלון שהיה לי...בקרוב..אני יוסיף לדים אדומים,אולטרה ברייט,מולקסים זוהרים(מקווה להצליח) ונראה איך ייצא..חח אני מקווה שרואים פרספקס,כי הוא "קצת" שקוף
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מחבר סורי שאני מקפיץ פשוט אני לא יודע לעשות יותר מתמונה אחתאז הנה תמונה יותר ברורה של פנים המחשב
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מחבר חח כן הפרספקס מבריקק רק עכשיו צריך לשים לדים ולדעתי ייצא נחמד.. יכול להיות שאני יעשה חלון ואז אשתמש בפרספקס הזה ככיסוי..אבל לזה אני צריך ליסוע לב"ש לקנות ראשים לדרמל.. עד אז זה ישאר
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים לפי דעתי אתה לא צריך חלון, אתה צריך לדשות פה חריטה מרשימה עם תאורה, זה יהיה ממש פצצה!עריכה:--------------------------------------------------בשביל eclips ובשביל כל בפורום.
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים דבר ראשון קבל ח"ח כי יצא ענק! (במובן של יפה) דבר שני שלא קשור לנושא הוא: אינסטול!! רואה איך אתה מעביר נושא ישר בלי שום קשר.. ;D תלך תחגוג באיזה בר את ההודעה ה-500 שלך!
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מחבר תודה אנשים!וחריטה אני יחזוב על זה,או שאני יעשה חיתוך לדלת של המארז או חריטה יפה...רק שאני צריך ראשים לדרמל.אני חושב יותר בכיוון של חיתוך,כי בחריטה לא יהיה לי איפה לדחוף את הלדים..כדי שיהיה אפקט הם יצטרכו להיות מחוץ למארז :-\
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים זה לא קשור, אתה יכול לעשות חריטה לא הכי גדולה שלא תיתפוס את כל הפרספקט ובמקום שישאר אתה יכול להוסיף לדים בתוך המארז. אבל יכול להיות שאתה צודק , כי זה לא יהיה הכי יפה שהלדים יהיו מחוץ למארז.
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מוד ראשון או לא זה נחמד ביותר! יש לי סידור יפה מאוד, וחלון מגניב ביותר! (בהצלחה בהמשך ) בעיקר כמוד ראשון זה יפה מאוד! קבל ח"ח. למארז שלך יש פוטנציאל גבוהה!
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים יש לי אותו מארז ויש לי שאלה...איפה חיברת את הפרספקס שיבוא במקום הדלת?כי הדלת לא מתחברת סתם עם ברגים...
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים מחבר תודה לכולם,באמת...ו- scylla שים ב ששמתי 4 ברגים בארבע פינות,כמובן הפרספקס יוצא קצת בחוץ,ושייפתי את הפרספק עד שייכנס חלק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.