עבור לתוכן

בדיקה גילתה: אוזניות Beats - מחיר פרימיום, האוזניות לא

Featured Replies

פורסם

נו, באיזשהו מקום מגיע להם כל הכבוד. לא פשוט לקחת חרא ולמכור אותו בתור זהב טהור.

מזל שיש בשוק חברות כמו סנהייזר ושור - שם אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל תמורת הכסף שלך.

פורסם

מעניין מאוד!

תודה!

פורסם

זה ידוע כבר שנים.

חצי מהמחיר של BEATS משלמים רק על המותג.

אני נגעל מכל השיטה הזאת של מותגים שמתבססים בעיקר על פירסום ושיווק ומוציאים סכומי עתק על כך, ומעבירים את העלות ללקוחות.

במקום להשקיע במוצר ובשירות ולמקסם את התמורה ללקוח.

פורסם

לא היה צריך שום בדיקה. אזניות גרועות שעולות פי 5 מהמחיר האמיתי שלהן.

פורסם

אם הקהל קונה אז למה לא?

זה בדיוק שמו שפרייארים בארץ קונים אייפון במחיר כפול מחו"ל ..

אבל היי! מה אכפת לי, הם קונים במחיר כפול ואחרי שנה המחיר המקורי נחתך בחצי :-)

פורסם
זה ידוע כבר שנים.

חצי מהמחיר של BEATS משלמים רק על המותג.

אני נגעל מכל השיטה הזאת של מותגים שמתבססים בעיקר על פירסום ושיווק ומוציאים סכומי עתק על כך, ומעבירים את העלות ללקוחות.

במקום להשקיע במוצר ובשירות ולמקסם את התמורה ללקוח.

אתה קראת בכלל, או שאתה שוב רושם שטויות? איזה חצי מחיר. לפי הבדיקה, כל החלקים עולים 20 דולר.

לפי הטענה שלך, אוזניות אלה אמורות לעלות 40 דולר עם הסכום על המותג?

פורסם

חצי מהמחיר זו צורת ביטוי.

מה אתה מתחיל להיכנס לויכוחים מיותרים והתקפות.

אז חצי מהמחיר על המותג, ועוד רבע ממנו על השיווק.

מה אתה עושה סיפור מכלום.

פוץ.

פורסם

לא, אבל בואו לרגע נתעכב על מידת השקר - מדובר באוזניות שאחי הקטן היה מתבייש למכור. הטריקים האלה של הכובד,

והעניין של חוסר ההתאמה של הרמקולים זה משהו שהוא כבר בגדר הונאה לדעתי. חצופים.

פורסם

אפשר לחשוב הכובד.

כאילו באים אליך בחנות ואומרים לך הא! אלו אוזניות כבדות איכותיות ואלו קלות זבל.

נראה לי קצת הגזימו עם השטות הזאת של הכובד.

דווקא אני בתור צרכן אחפש אוזניות FULL HEAD אשר כמה שיותר קלות ולא יפעילו לחץ על הראש

פורסם

תיקנו GRADO ותקבלו תמורה לאגרה.

(זאת לא בעיה לקבל הלוואות היום..............)

פורסם
אפשר לחשוב הכובד.

כאילו באים אליך בחנות ואומרים לך הא! אלו אוזניות כבדות איכותיות ואלו קלות זבל.

נראה לי קצת הגזימו עם השטות הזאת של הכובד.

דווקא אני בתור צרכן אחפש אוזניות FULL HEAD אשר כמה שיותר קלות ולא יפעילו לחץ על הראש

זה דווקא נכון, אנשים באמת חושבים כך.

תחפש ביקורות על SONY MA900 למשל, אוזניות עם דרייבר ענקי יחסית לכמעט כל המתחרות בשוק,מורכבות ממגנזיום ושאר רכיבים איכותיים אבל שוקלות 195 גרם ומתוכננות ככה שיזרום אוויר בין האוזן לאוזנייה.

מה התוצאה? כמעט כל הביקורות שתראה עליהם יטענו שאיכות הבנייה של האוזניות מוטלת בספק, "THEY FEEL INSUBSTANTIAL", מרגישות שבירות וכו'.

רוב האנשים לא מבינים בהנדסה ולכן חושבים על "איך הן מרגישות לי בידיים", במקום לחפש נקודות חלשות בתכנון אשר מופעל עליהם לחץ רב מדי.

פורסם

אנשים שעוסקים הרבה בצרכנות ולקנות מותגים בדרך כלל גם עוסקים בסלבריטיז, הם לא כל כך משכילים ויש להם בעיה של ביטחון עצמי.

כך שאוזניות כאלה שמשווקות על ידי סלבריטיז לכאלה בורים ושמשווקות כמשהוא יוקרתי לאנשים עם בעיות ביטחון עצמי ימכרו כמו לחמניות.

באייפון יש מגוון רחב של אוכלוסיות שרוכשות אותו. הרבה צרכנים בורים ולא משכילים, אבל גם כאלה שהם קצת יותר מתוחכמים או לפחות מחשיבים את עצמם מתוחכמים. וכמו כן כל חברת תוכנה ומחשבים יודעת שהיא צריכה גם לשווק את המוצרים שלה לתכנתים אז אייפון צריכה גם לשכנע תכנתים אז היא לא יכולה למכור זבל. יש עוד המון סיבות למה אייפון מוצלח אבל מה שבטוח האוזניות BEATS האלה בכלל לא ברות השוואה.

אוזניות BEATS משווקות אך ורק לצרכנים חסרי ביטחון שמתעניינים בסלבריטיז.

פורסם

בד"כ אני נמנע מלהסכים עם ההכללות של sargon (גם אם אני מסכים עם הכיוון הכללי של מחשבתו), אבל כאן אני מאמין שהוא צודק לחלוטין.

פורסם

הדיון הזה בא לי בדיוק בזמן.. אני מחפש אוזניות אין איר הכי איכותיות שיש ל Xperia z3 compact. יש לי ניסיון טוב עם סנהייזר, אבל מעדיף סוני.. צריך אוזניות עם דיבורית. יש למישהו רעיון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים