עבור לתוכן

השעה משתגעת בwindows server 2003

Featured Replies

פורסם

יש לי windows server 2003 שעובד בתוך vmware בwindows server 2012 R2.

שיניתי את השעה בתוך הwindows server 2003 וגם בwindows server 2012 R2 וכל הזמן השעה משתנה בwindows server 2003.

אני רוצה להגדיר שעה בwindows server 2003 ושזה יהיה השעה והיא לא תשתנה לשעות זמן אחרות. אני צריך שהשעה תהיה GMT+1 ושהיא לא תסתכנרן עם time.windows.com אלא פשוט יהיה מוגדר שעה GMT+1 וזהו. איך אני עושה את זה שזה לא ישתגע כל הזמן? דרך אגב זה נותן לי שם רק UTC וכו'.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

איך המכונה מסתנכרנת בזמן? תדאג להתקין כלים אם זה hypervisor של VMware.

אם מדובר על סביבת AD, תבדוק net time. שירות w32time תמיד יפנה לשרת NTP שמגדירים לו.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר
איך המכונה מסתנכרנת בזמן? תדאג להתקין כלים אם זה.

אם מדובר על סיבית AD, תבדוק net time. שירות w32time תמיד ילך לשרת NTP שמגדירים לו.

אתמול ביטלתי את הסינכרון האוטומטי (automatic synchronize with time.windows.com) כדי לבדוק איך זה יתנהל. התוצאה של זה שהשעה משתנה כל כמה שעות לשעה אחרת.

לפני שביטלתי את השעה האוטומטית גם אותו בעיה השעה משתנה כל כמה זמן או כל פעם שעושים restart לסרבר.

איך אני גורם למכונה שהשעה תהיה קבועה GMT+1 (נגיד זמן של germany) והיא לא תשתנה גם אחרי סרבר restart או כל סיבה אחרת?

פורסם
  • מחבר
דרך VMtools. זה לא היה ברור בתשוב. שלי?

מה לעשות בדיוק דרך VMTools?

פורסם

מה א אומרת מה? זאת הדרך שלך לסנכרן את המכונה הוירטואלית עם מנגנון הNTP של ה hypervisor.

באיזה מוצר של VMware אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר
מה א אומרת מה? זאת הדרך שלך לסנכרן את המכונה הוירטואלית עם מנגנון הNTP של ה hypervisor.

באיזה מוצר של VMware אתה משתמש?

אני משתמש בVMware Workstation 10.0.

בקובץ vmx שלי מוגדר:

tools.syncTime = "FALSE"

בהגדרות של השעון מוגדר GMT+1 (בתוך המכונה) Amsterdam וביטלתי את הautomatic sync עם time.windows.com.

כל פעם אחרי restart השעה משתנה. אני פשוט רוצה להגדיר שעה ושהיא לא תשתנה גם אם אני יעשה restart ופשוט לא תשתנה בשום סיטואציה. איך עושים את זה?

פורסם

תנסה לעצור את השירות w32time ולהכניס אותו למצב ידני או מבוטל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
תנסה לעצור את השירות w32time ולהכניס אותו למצב ידני או מבוטל.

1. עצרתי את השירות w32time והכנסתי אותו למצב "מנוטרל"

2. החלפתי בקובץ vmx של המכונה הוירטואלית שלי את השורה הזאת: tools.syncTime = "FALSE" עם:

tools.syncTime = "FALSE"

time.synchronize.continue = "FALSE"

time.synchronize.restore = "FALSE"

time.synchronize.resume.disk = "FALSE"

time.synchronize.shrink = "FALSE"

time.synchronize.tools.startup = "FALSE"

3. ניטרלתי סינכרון אוטומטי עם time.windows.com.

4. סימנתי GMT+1 Berlin בלשונית שבוחרים איזור זמן

עשיתי ריסטרט לvmware והשעה השתגעה עוד פעם. מה עושים עכשיו?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים