עבור לתוכן

flickaering כבד בBF4

Featured Replies

פורסם

תנסה אז

perfoverlay.drawgraph true

אם הקלדת נכון את הפקודה אז הקונסול אמור להראות לך את המשך הפקודה,יכול להיות שפספסת איזו אות במקרה?

• תגובות 39
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי הרצתי את הפקודה כיצד אני מראה לך את התוצאות?

פורסם

אפשר סקרינשוט,אבל פשוט תראה אם בזמן שהמשחק בפריז אם יש ספייק בגרף

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הרצתי את הבדיקה בפעם הראשונה נכנסתי למפה ריקה ששם יכולתי להזיז את העכבר בצורה נורמאלית רק ששם היו ספייקים ואולי שניים שעלו עד לגובה המסך אך במפה השנייה לא היו ספייקים באופן תדיר כל כך אך בהחלט היו שניים שלושה הCPU על 16.65 והGPU הרבה פחות עקבי על 11-12 אך הגרף שלו עולה ויורד לעיתים תכופות

נערך על-ידי yoel12

פורסם

לא בדיוק הבנתי מה אמרת.

במפה שכן היו לך פריזים,היו ספייקים?

פורסם
  • מחבר

לא היו לי פריזים אחרי ההתקנה מחדש חוץ מבפעם הראשונה אך עכשיו בדקתי עם borderlass v-sync מכובה והGPU והCPU היו הרבה יותר מתואמים אך היו יותר ספייקים

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקיי עכשיו בדקתי שוב והייה לי פריז אך לא הייה ספייק

רגע על מה עליי להסתכל על הGPU או על הCPU?

פורסם

על שניהם

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הGPU הרבה יותר אקראי ונמוך מהCPU היו בערך חמישה גמגומים לא פריזים במשחק האחרון שבאו עם ספייק שהגיע עד שלושת רבעי הגרף ומשום מה המשחק לא מרגיש חלק אך לשמחתי אין קריעות לא בGTA ולא בBF רק גמגומים שלא באו לידי ביטוי בFPS ואי יכולת להריץ borderlass ללא v-sync בבBF4 עקב ספייקים על ימין ועל שמאל

ושחכתי לציין שהיו פריזים שלא התבטאו בספייקים תכלס המשחק עדיין מגמגם אומנם פחות ממה שהוא נהג אך לא חלק כאתמול שלשום

נערך על-ידי yoel12

פורסם
  • מחבר

UP! זה קורה גם בthe witcher רק עם קריעות שמחמירות כל כמה שניות ופריזים :mad0233:

פורסם
  • מחבר

UP!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים