עבור לתוכן

flickaering כבד בBF4

Featured Replies

פורסם

מומלץ, לא חובה. אני לא עשיתי את זה ולא היה לי בעיות, אבל, איך שאומרים, your mileage may vary

וכמה זה שוקל זה כבר תלוי בכל כך הרבה פרמטרים ובמחשב הספציפי שלך שאין לנו אפשרות לדעת.

• תגובות 39
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מהו המשקל המאקסימאלי? האם אני בסכנה מתמדת מקריסה עקב שימוש בתוכנה או שזה עניין חד פעמי?

פורסם

לא יקרה כלום, תסיר את הדרייבר ותהיה רגוע.

השתמשתי בתוכנה הזאת כל כך הרבה פעמים בזמן האחרון, אף פעם ללא גיבוי כלשהו ולא קרה כלום.

לא רואה סיבה שיקרה למחשב שלך משהו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הנה הסרטון https://www.youtube.com/watch?v=T6Pzn9ZPhBc&feature=youtu.be אתם יכולים לראות שבעיית הפליקרינג נפתרה באופן חלקי עדיין יש פה ושם אך המשחק החל לגמגם לקפוא לשניה ולקרוס, יש לי את הבעיה הזו מינוס הקפיאות גם בBF3 כאשר אני צונח ומסתכל לצדדים לא משנה האם זה עם v-sync borderlass או adeptive , ובTW3 לאחרונה כאשר אני לא משתמש בv-sync (אלא משתמש בborderlass או adeptive) וכתוצאה מקפיאה בטעות יריתי על כלי שלנו LOL

פורסם

זה אחרי הסרת הדרייבר וההגדרות הקודמות במשחק?

לי הייתה בעיה ממש דומה לזאת במחשב הישן ורק פירמוט פתר אותה.

פורסם
  • מחבר

זה אחרי הסרת הדרייבר בצורה הרגילה יותר מאוחר אשתמש בתוכנה דרך safe mode ואמחק את ההגדרות ומה הכוונה פרמוט למה לעזאזל?!

פורסם

לא יודע,זה מה שפתר את זה אצלי.

מחיקה מלאה של הדרייבר של הכרטיס מסך,מחיקת ההגדרות מ bf וריאינסטול של bf לא עזרו.

רק פירמוט תיקן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ומה בדבר מה שאמרת: "

הוא חווה פיקים,של המעבד או של הכרטיס מסך,שגורמים לפריזים של שניות ואפילו פחות."?

פורסם

היה לי בעיה של fps שהלך והתדרדר עם כל עדכון למשחק וכל עדכון של הדרייברים. הגעתי למצב שאני לא מריץ את המשחק על low מעל 40 fps.

מחקתי עם ddu את כל הדרייברים - גם של amd (יש לי כרגע nvidia אבל היה בעבר amd) וזה פתר לי את הבעיה.

היה כנראה התנגשות של הדרייברים של nvidia ושאריות של הדרייברים של amd שגרמו לי בעיות.

פרמוט כמובן גם היה עוזר במקרה הזה, אבל אני לא נוטה לפרמט כל יומיים. לעזאזל לא פרמטתי מאז ויסטה ושדרגתי מויסטה ל 7 ואז ל 8/8.1...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אך מה בדבר הפיקים?

פורסם

כבר אמרו לך מה לעשות. Ddu ותבדוק

פורסם
אוקיי אך מה בדבר הפיקים?

כשאתה משחק בבאטלפילד,תריץ בקונסול את הפקודה

Perfoverlay.DrawGraph 1

זה יצייר לך גרף באחת הפינות עם השימוש ב cpu וב gpu.

אם הפריזים שיש לך זה מה שאני חושב שזה,אמור להיות לך ספייק מטורף בגרף בזמן הפריז.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש בעזרת ddu בsafe mode ועכשיו זה הרבה יותר גרוע אני לא יכול להזיז את העכבר רק במהירות רבה ובצ'אנקים :behead:

פורסם

תבדוק את מה שאמרתי לך לגבי הספייקים בבאטלפילד

פורסם
  • מחבר

הפקודה לא עובדת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים