עבור לתוכן

מבצעי הקיץ של Steam: המנצחים הגדולים

Featured Replies

פורסם

צונאמי המבצעים של וואלב התסיים, ועכשיו הגיע הזמן לסכם ולראות מי בדיוק הרוויח וכמה, באדיבות הכלי המדליק Steam Spy

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%9e%d7%a0%d7%a6%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d/

פורסם

קניתי KILLING FLOOR 2 בהנחה של סך הכל 25%, אבל שווה כל שקל. תכף יתחילו להוסיף עוד נשקים ודברים ואז בכלל המשחק יהיה פצצה.

פורסם

לא קניתי השנה כלום כי לא היה משהו

פורסם

^ כנ"ל, וגם בגלל שיש לי כבר המון המון משחקים בsteam (שלא נדבר על origin) שעוד לא נגעתי בהם ממבצעים קודמים.

אני חושב שיש לי למעלה מ200 משחקים בספרייה שלי בsteam ב2 חשבונות, ולא נגעתי בחצי מהם מחוסר זמן.

בנוסף, הרבה פעמים אני קונה משחק כדי לתמוך בחברות שאני אוהב ביודעין שאין לי זמן רב לשחק .

פורסם

השנה היה די חלש. שנה שעברה היה הרבה יותר טוב.

בכל זאת קניתי 3 משחקים:

מטרו 2033 רדוקס

עקרון הטאלוס

שאדו אוף מורדור

פורסם

cities: skylines, Arma 3

פורסם

אני התפרעתי השנה:

Grim Fandango Remastered

‎The Wolf Among Us

‎The Walking Dead

‎ENSLAVED: Odyssey to the West

‎Transistor

‎Rayman Origins

‎The Vanishing of Ethan Carter

‎Spelunky

‎Vampire: The Masquerade ‎Bloodlines

‎Tom Clancy's H.A.W.X

‎Advent Rising

‎Resonance

‎Primordia

‎Tom Clancy's Rainbow Six Collection (R6:3 Gold, Vegas, Vegas 2 & Lockdown)‎

‎Oddworld Abes Oddysee & Exoddus package

‎Camera Obscura

‎Verde Station

שילמתי על המשחקים האלה $16 והשאר באדיבותם של משתמשי סטים אחרים שהחליטו לקנות ממני קלפים ווירטואליים. #לופטגשעפט

פורסם

כל הכבוד שאתה מצליח לעשות כסף מהקלפים. אצלי הם משמשים רק לקניית קלפים אחרים.

אני פשוט מגיע לעמוד תשלום בסטים, רואה את הבחירה לתשלום באמצעות steam wallet - 1.374656$ ואומר ״נו נשמור את זה לפעם אחרת, אני בטוח אשתמש בזה בקנייה הבאה״ :P

לא אכפת לי לבזבז את זה על קלפים זה לא באמת כסף ״אמיתי״ ;)

פורסם

הכל בזכות שימוש בכלים הנכונים. בכל מקרה עכשיו שמכרתי את הקלפים של כל המשחקים שלי אפשר להגיד שהחגיגה נגמרה. מאז שנגמר הסייל צברתי בקושי 2 דולר ממשחקים שקניתי, אבל זה טפטוף בהשוואה למה שהיה קודם.

פורסם

משחקי וידאו או מחשב זה בזבוז זמן תמצאו משהו טוב יותר לעשות

אנשים צחקתי לא להיות סופר רציני

:rolleyes:

אני לא טרול

פורסם

תאמין לי שאני עושה עם הזמן שלי דברים מדהימים (בעבודה) וגם בבית לא חסר מה לעשות, ולמרות זאת, כן גם למשחקי מחשב יש זמן אם רוצים..

אז תשאיר את ההערה המתנשאת הזאת לפורום אחר O___O מה היא קשורה לפורום משחקים??

אני אישית מעדיף "לבזבז" שעה וחצי על משחק טוב מדי פעם מאשר על סרט קולנוע כזה או אחר.

פורסם

don't feed the troll

פורסם
משחקי וידאו או מחשב זה בזבוז זמן תמצאו משהו טוב יותר לעשות

תרביץ לעצמך

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכל בזכות שימוש בכלים הנכונים. בכל מקרה עכשיו שמכרתי את הקלפים של כל המשחקים שלי אפשר להגיד שהחגיגה נגמרה. מאז שנגמר הסייל צברתי בקושי 2 דולר ממשחקים שקניתי, אבל זה טפטוף בהשוואה למה שהיה קודם.

מדהים!

מוריד עכשיו! (לא ציני)

עד עכשיו כשרציתי קלפים הייתי פשוט משאיר את המשחקים פתוחים וטוחן לעצמי את המעבד ואת הכרטיס מסך.

יש משחקים חינם עם קלפים או משחקים זולים עם קלפים?

פורסם

^

תודה רבה,הצטרפתי :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש פה משהו שאני לא מבין,איך משחק בדולר מכוסה ע"י קלפים?

יש בערך 5 קלפים לכל משחק וכל אחד מהם שווה איזה 6 סנט.

זה נראה לי קצת לא כדאי לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים