פורסם 2015 ביוני 2610 שנים שלום לכולם, נתונים ראשוניים : 1. ספק בזק בין לאומי 2. תשתית בזק 3. מהירות גלישה עד 40 מגה 4. ציוד dlink 6850u 5. חיבורים קיימים : חיבור מהקו טלפון לראוטר ---> כבל מהראוטר למחשבים ----------------------------------------------------------------------------------------- אני מעוניין לרכוש מודם חדש שיחליף את הנוכחי מכמה סיבות העיקרית היא תמיכה ב - asustor AS5004T שיש לי. שאלות: 1.אני מעוניין לרכוש את ה -asus RT-AC68U אבל השאלה האם הוא תומך בכלל באינטרנט שיש לי כרגע ? 2.לאסוס יש גם את דגם ה - DSL -AC68U האם זה מה שאני צריך ? 3. מהו השילוב האולטימטיבי קניה של שניהם ? דגם ה - RT מאחורה : דגם ה - DSL מאחורה:
פורסם 2015 ביוני 2610 שנים מחבר אני אוכל לחבר את - RT AC68U לקו טלפון בבית ?הוא לא חייב לתמוך ב - VDS ?
פורסם 2015 ביוני 2910 שנים מחבר האם שילוב ראוטר ומודם נפרדים עדיף ? אולי לחסוך את כל זה שווה להביא דגם משולב?
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים המחיר של שניהם מאד קרוב אבל ה DSL מכיל כמובן מודם VDSL שמתאים לתשתית בזק עד 100mb.עקרונית אתה יכול לקנות את ה RT ולחבר אותו למודם שכבר יש לך אבל זה מיותר מאד לנוכח ההפרש הקטן במחיר.בקיצור, אם את יכול להשיג אותו, לך על ה DSL-AC68 שהוא לדעתי המודם ראוטר הטוב ביותר שאתה יכול להשיג כיום.
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים מחבר תודה רבה , שאלה נוספת,אני מתפשר בביצועים כשאני לא עושה את הפיצול הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.