עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חווית משתמש - אסוס - תחשבו פעמיים לפני קניה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רושם שתחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מחשב אסוס.

אמנם יש שירות תיקונים עד הבית אבל השירות מהתיקון, לפחות לפי מה שאני חוויתי בינתיים גרוע יחסית ללנובו (זה הנייד הקודם היחיד שהיה לי לפני אסוס)

בקיצור, מחשב חדש N550JK-CN065H. הייתה בו תקלה ששמתי לב של נקודות לבנות על המסך וגם מצלמה שלא תמיד עובדת טוב. (לא תמיד נדלקת) שלחתי לתיקון והחזירו לי אותו חזרה עם החלפה של מסך וכמה שריטות קטנות על הפלסטיק וגם טענו כי הכל בסדר עם המצלמה.

המצלמה כמובן שוב לא פעלה כראוי ומסתבר שהיה שם חיבור קצת לא בסדר. נשלח לתיקון הם התקשרו לוודא את התקלה.

שלחו חזרה ומסתבר שהרסו על הדרך את הtouchpad וגם כשהשליח הגיע היה חלק מהפלסטיק מודבק עם סלוטייפ . מול השליח הורדתי את הסלוטייפ וחתיכה נפלה. מסתבר שהם שברו איזשהו חלק שקשור למסך ולא החליפו בחדש מקורי אלא פשוט הדביקו עם סלוטייפ. חזר שוב לתיקון. (עדיין בתיקון בזמן שאני זקוק לו בתקופת מבחנים) 3 תיקונים תוך זמן קצר.

הבנתי גם מאנשים אחרים שקנו מחשב של אסוס, השירות תיקונים ממש לא משהו. תחשבו פעמיים לפני שאתם מוציאים כסף על מחשב נייד של אסוס.

נערך על-ידי elis02

פורסם

לפחות הצלחת לתפוס אותם בטלפון...

פורסם

כנראה שהוא פנה לסרבפרו, מקום בעל שירות גרוע מאוד. כתבתי פעם פה את הסיפור שהיה לי איתם...

מעבדות ibm מטפלות ג''כ במחשבי אסוס, לכן כדאי תמיד לבוא אליהם, השירות שם יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לאסוס עצמם שהנחו אותי לפתוח קריאה באתר שלהם. אתה פותח קריאה אצלהם ואז מגיע שליח ואוסף את המחשב.

פורסם

גם לי היה ניסיון מאד גרוע עם אסוס בארץ. לתקן טאבלט לקח מעל חודש ימים, וגם אז עוד לא תיקנו. פניתי לאסוס העולמית עם תאור מלא של השתלשלות העניינים, והפלא ופלא כעבור יממה טלפון מאסוס ישראל, ובו הצעה לרכוש טאבלט חדש (בחינם) במקום הקודם שלא הצליחו לתקן. על הדרך גם ניסו לקחת קרדיט על ההצעה לטאבלט חינם (הצעה שניתנה לי ע"י אסוס העולמית).

לאחר הסיפור הזה סיימתי עם אסוס ישראל

פורסם
  • מחבר

תודה. יכול להיות שגם אבוא בתלונה לאסוס העולמית במידה וכל התקלות שרשמתי לא יטופלו. (או אם הם ייצרו תקלה נוספת חדשה)

אגב, דווקא עם הטאבלט של נקסוס7 2012 בזמנו אפשר היה לפנות לservpro והם דווקא תיקנו לי אותו ממש טוב בזמנו.

פורסם

גם לחבר קרה אותו הדבר. החזירו מחשב עם מריחות של משחה טרמית על הלוח אם ועוד כל מיני דברים, וזה גם לקח איזה חודשיים

בכלאופן, זה לא כאילו השאר הם מדהימים.. אולי אולי השירות המקצועי של לנובו ודל, אולי..

פורסם
  • מחבר

כן, עם המחשב של לנובו יש לי רק חוויה טובה. מחשב משנת 2007 ועדיין אני משתמש בו. הוא הגיבוי שלי. כשהלך לתיקון החזירו לי הכל מצוין והחליפו דברים בחדש וגם דברים שלא שמתי לב אליהם התקשרו לומר שמצאו עוד דברים. ממש החזירו לי מחשב חדש:)

בקשר למעבדה של אסוס. מצאתי את הפתק. המעבדה היא DCS מחשבים זה מ"התיקון" האחרון.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

מסתבר שהבעיות ממשיכות. המצלמה לפעמים עובדת לפעמים לא (עושה רושם בעית חיבור פנימי בין המסך לבין המצלמה - כמה נגיעות שם לפעמים מסדרות את זה אבל חוזר על עצמו). התחממות מוגזמת מדי פעם בצד השמאלי של המחשב. בנוסף רמקול ימין עובד חלש יותר מרמקול שמאל.

תאמינו לי, לא קונה יותר לפטופ של ASUS. שירות חרא.

אגב יצרתי קשר עם נציג שירות דרך הצ'ט והוא אמר שאני צריך ליצור קשר עם הנציגות הישראלית.

moranhoresh - איפה יצרת קשר בדיוק עם אסוס העולמית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.