עבור לתוכן

ביצוע ROOT למכשיר LG G2 D802 רונלייט סלולר גרסה 4.4.2 KITKAT

Featured Replies

פורסם

אתמול ניסיתי לבצע את התהליך ROOT למכשיר אך זה לא צלח, ביצעתי את כל הפעולות המקדימות הנדרשות לביצוע הפעולה והיה כתוב לי על המסך waiting for device וזהו זה.

גם תוכנת lg pc suite לא תקשרה היטב עם המכשיר אלא רק תוכנת lg mobile support זיהתה את המכשיר ונתנה לי לבצע עדכון גרסה לאנדרויד החדש.

ה ROOT הוא לצורך אפליקציה מסוימת של גישה לקבצים של המערכת.

איך מבצעים זאת בצורה מלאה מבלי לפגוע במכשיר?

תודה.

פורסם

stumproot

פורסם

Moboginei תוכנת

תורידי למחשב.

להתקין את התוכנה ולחבר את המכשיר למחשב

לאפשר ב'מכשיר 'אפשרויות מפתח usb '

לחכות שהתוכנה תזהה את המכשיר שלך

להיכנס בתפריט להגדרות toolkit

ולבחור one clik root

ולפעול על פי ההוראות

אצלי עבד מצוין

פורסם
  • מחבר

עשיתי מה שאמרת וזה נכשל, המכשיר עדיין עובד אך לא ROOTED

פורסם

שאלה. האם הפעלת את המכשיר כנתב אלחוטי נייד ?

כשהתוכנה דרשה מימך?

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי משהו כזה, אבל הצלחתי לבצע את התהליך עם כלי אחר, עכשיו המכשיר ROOTED.

האם בעזרת ה Mobogenie אני יכול לבצע את התהליך ההפוך מבלי לאבד נתונים ולפגוע במכשיר במידה ואחליט לעשות זאת בשלב

יותר מאוחר? אני כנראה לא ממש מבין למה הכנסתי את עצמי, כשביצעתי את התהליך הזה לא לקחתי בחשבון את האזהרות והמכשיר

שלי כמעט נכנס ל BRICK מלא עד שהצלחתי איכשהו ללחוץ על כפתור ה POWER וכפתור הווליום מטה עד שהופיע ה LOGO של LG

ואז איכשהו הצלחתי לסיים את התהליך של הפריצה.

העניין הוא כזה - אם מסיבה כלשהי אצטרך להביא את המכשיר לרונלייט וארצה לצורך כך לבצע UNROOT כדי שייממשו אחריות, האם

הם יכולים לגלות בפשטות שבעבר התהליך בוצע? אם כן אז הלכו לי השנתיים אחריות סופית.

פורסם

ככה או ככה אין לך מה לעשות עם ה"שנתיים אחריות" האלה.

אין באמת אחריות על טלפונים.

פורסם
  • מחבר
ככה או ככה אין לך מה לעשות עם ה"שנתיים אחריות" האלה.

אין באמת אחריות על טלפונים.

אני לא מסכים איתך, אבל זה כבר נושא אחר, בוא נתמקד מקצועית וטכנית.

האם אני יכול לבצע את התהליך ההפוך במידה ואני מתחרט מבלי לפגוע ולמחוק נתונים

מהמכשיר? כי במהלך הפריצה הייתי מאוד קרוב להשבתת המכשיר ונלחצתי מזה.

ידעתי שזה הסיכון שאני לוקח אבל כשזה כמעט קרה אתמול זה היה ממש מלחיץ.

תודה מראש.

פורסם

יש אפשרות בתוכנה כן...

לא ניסיתי

או לצרוב רום סטוק ואז אין רוט

פורסם
  • מחבר

טוב נשאיר את זה ככה בינתיים.

נראה לי כרגע יותר טוב שהמכשיר עם הרשאות מלאות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מאחר וניסיתי יותר מדי נסיונות להתעסק עם זה דפקתי לעצמי את המכשיר כמעט לחלוטין, במקרה מצאתי בפורום אחר iandroid איך לצרוב גרסאות בתוכנה של LG עצמה

והורדתי והתקנתי מחדש ב download mode את הגרסה, המכשיר נכנס ל bootloop שממנו חששתי כל כך, אך למרבה המזל הצלחתי לשחזר את הטלפון למצב המקורי שלו כמו

שהוצאתי אותו מהקופסה רק עם כל יתר ההגדרות שלי ואנשי הקשר, כרגע המכשיר מתפקד כמו ביום הראשון ואני לא מתכוון בשלב הזה להמשיך ולהתעסק, הגעתי למסקנה

שזה מסוכן מדי אם לא באמת מבינים עד הסוף מה לעשות.

תודה בכל זאת.

פורסם
אוקיי מאחר וניסיתי יותר מדי נסיונות להתעסק עם זה דפקתי לעצמי את המכשיר כמעט לחלוטין, במקרה מצאתי בפורום אחר iandroid איך לצרוב גרסאות בתוכנה של LG עצמה

והורדתי והתקנתי מחדש ב download mode את הגרסה, המכשיר נכנס ל bootloop שממנו חששתי כל כך, אך למרבה המזל הצלחתי לשחזר את הטלפון למצב המקורי שלו כמו

שהוצאתי אותו מהקופסה רק עם כל יתר ההגדרות שלי ואנשי הקשר, כרגע המכשיר מתפקד כמו ביום הראשון ואני לא מתכוון בשלב הזה להמשיך ולהתעסק, הגעתי למסקנה

שזה מסוכן מדי אם לא באמת מבינים עד הסוף מה לעשות.

תודה בכל זאת.

מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים