עבור לתוכן

Batman: Arkham Knight פורח בקונסולות, ומתרסק במחשב האישי

Featured Replies

פורסם

זבל של עדכון לי הוא רק הרס, מחכה לתגובות נוספות מאחרים.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 41
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אומר שצריכים לצאת עוד עדכונים שיתקנו את המשחק? לי אישית הפאצ' הזה סידר את רוב הבעיות.. אבל עדיין ממתין לתוצר הסופי

פורסם

אני לא מבין את הקטע של נעילה ל-30FPS, קראתי שיש קונספירציה בעניין של מיקרוסופט וסוני...

בכלל להפיץ משחקים נעולים ל-30 FPS גם למחשב.

פורסם

שום קונספירציה לדעתי, הפורטים לאחרונה פשוט כל כך גרועים ולא מושקעים, שגם מחשב אימתני לא נותן בהם ביצועים מעולים

ולפיכך נוח להם "לנעול" את המשחקים על 30 FPS, סוג של כסת"ח עלוב שכזה.

למשל בbatman האחרון היו המון בעיות כידוע עם ביטול הנעילה, ולאחר ההתרעמות המוצדקת של הלקוחות,

ביטלו את הנעילה בנוסף לכך שניסו לשפר את הביצועים הגרועים שהמשחק הציג מלכתחילה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה,

חשבתי לקנות משחק חדש ועלה הרעיון לקנות את המשחק הזה של באטמן.

כמה גרועה עדיין האיכות הטכנית שלו?

מי שכן הצליח לשחק נהנה ממנו?

פורסם

לי יש אותו למחשב, ולמרות שרמת הליטוש שלו רחוקה מלהיות טובה, מדובר במשחק ברמה גבוהה מאוד שמאוד אהבתי .

ניתן להשיג מפתח חוקי לsteam גם עבור גרסת הpremium של המשחק, במחירי ריצפה בg2a.com .

כמו כן, אם לא שיחקת בקודמים שלו (המאוד מומלצים) אז המחירים שלהם פשוט מגוחכים, גם כן בg2a.com. (דולרים בודדים).

אגב, מה מפרט המחשב שלך? רצוי שיהיה בתוך טווח הדרישות (וכמה שיותר קרוב למומלצות :D) כדי שיוכל להתמודד עם המשחק הזה בצורה ראויה. 

פורסם

המפרט הטכני שלי די גבוה כמו שמצוין במשתמש.

השאלה אם הוא תומך במערך crossfire.

כמו שמשהו כבר ציין פה, TW3 קילקל לי הרבה משחקים אחרים כמו FO4 כי הוא יצא (יחסית) שלם טוב ומרהיב בעוד שבפולאאוט עד היום לא הצלחתי להפעיל את שני כטיסי המסך....

פורסם

שמע, לי יש כרטיס מסך יחסית צנוע (7970) ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות בFHD, ורץ לי די חלק.

crossfire או לא אם יש לך כרטיס אחד לפחות ברמה של ה7970, ומעבד עדכני, אני לא צופה שום בעיות שתתקל בהן.

לומר לך שהמשחק יהיה מלוטש כמו TW3? ממש לא חח, האם תוכל ליהנות מהמשחק? אני בטוח שכן. (בהנחה והסגנון שלו לטעמך)

פורסם

מה הכוונה לטעמי?

איך אתה מגדיר אותו?

פורסם

אממ אקשן עם עולם פתוח O_O

כדאי שתראה קצת gameplay לפני רכישה.

פורסם

מאז FAR CRY זה הזאנר היחידי שאני משחק.

אני אציץ בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים