עבור לתוכן

התלבטות לגבי קניית פלאפון חדש

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

יש לי Galaxy S2 כבר 3 שנים וכמה חודשים....הפלאפון חרא רק ווצאפ אפשר להשתמש בו , מצלמה גרועה, אינטרנט בקושי זז וכו'...אבל אני מנסה למצוא את הרום האולטימטיבי כרגע אני על גרסה לא יציבה של lollipop אני אחליף ונראה.

אני שוקל להחליף השנה פלאפון (אולי אולי אחכה לשנה הבאה) אני מתלבט בין LG G4 לבין HTC M9. נוטה לכיוון HTC M9.

• תגובות 40
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם כן נוטה הרבה יותר לטובת ה-HTC One M9.

אבל, וזה אבל גדול - אם נורא חשוב לך המצלמה במכשיר, אין לך מה להסתכל לכיוון של ה- HTC One M9. אם אתה יכול להתפשר (ובגדול), אז הייתי ממליץ על המכשיר הזה. הוא מצויין.

פורסם

חכה ל NOTE5... או קח נוט4... אלו המכשירים הכי טובים היום בשוק...(זאת אומרת NOTE4 , עד ליציאת הנוט5)

קח לדוגמא נוט2 בן ה 4 כמעט , עדין רלוונטי ועובד מעולה... (אפילו נוט1 עם רום טוב הוא עובד מעולה..)

התמיכה של הקהילה במכשירי הנוט היא מאוד מוצלחת וגם התמיכה של SAMMY בהם, רוב ההשקע של סמסונג נכנסת למכשירים האלו...

אלו הם ה"פנים" של סמסונג .

כל השאר פשוט לא ברמה.

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה סמסונג. עניין של הטלת חרם בגלל כמה דברים: KNOX, טאצ'וויז, העניין שגלקסי 1 לא שודרג לICS (אני זוכר ולא שוכח!), שהם "שכחו" את הגלקסי שלי ב4.1.2 במקום שידרוגים מינוריים ל4.4..שאפשריים.

המצלמה חשובה אבל לא הכי חשובה, אני לא ילדת סלפי שכל היום מצלמת 1000 תמונות. שיהיה נחמד לצלם שאני לא ארגיש מבואס עם המצלמה.

אני לא יודע אם לחכות שנה ואז להתלבט בין הM10 או whatever לבין נקסוס של גוגל בשנה הבאה. או לקנות השנה. יש לי את הגלקסי 2 שלוש שנים וקצת...אבל אם אני אמצא רום יציב אז אפשר לשרוד

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי קצת מחשבות והבנה שהפלאפון הזה לא ישרוד עוד חודש במצב שלו חחחח....וקצת הסתכלות על ביקורות השוואת מחירים וכדומה וביקורות מחברים הבנתי שאני מתלבט בין M9 לבין S6.

יש לי חבר שנוסע לאילת עוד מעט אז S6 באילת עולה 2500 וM9 עולה 3000 שם. אני לא יודע למה M9 עולה יותר בהתחשב בביקורות השליליות שלו, למרות שאני עדיין נוטה מאוד לכיוון HTC בעיקר בגלל ממשק ואיכות בנייה והמכשיר עצמו.

יש גם אופציה לקנות יד 2 במחיר 2500-2700 כחדש \ בקושי שומש. (HTC ONE M9)

אני לא יודע מה לעשות...

פורסם

לאחר 4 שנים עם גלקסי 2 השתדרגתי לLG G3 שקניתי השבוע, פשוט הבדל של שמיים וארץ.

מה הדרישות שלך? לדוגמה לי היה חשוב שיהיה אפשרות להרחבת כרטיס זכרון ובתקציב שלי LG G3 הכי השתלם.

פורסם
  • מחבר

אני די נעול על הHTC כי לחבר שלי היה G3 והוא היה מאוד לא מרוצה...אבל בעיקרון..

שימוש רגיל לא משחקים כבדים אולי bloons td 5 פה ושם....סוללה חזקה עדיפות לנשלפת...שירגיש טוב ביד...מצלמה סבבה...ממשק טוב. עדכוני אנדרואיד בזמן ומהירות

פורסם

ה-HTC מנצח מבחינת איכות החומרים, המצלמה לא גרועה כפי שעשו ממנה כאן אלא בסך הכל פחות טובה מהמתחרים. הסאונד שלו טוב מאוד והממשק מנצח.

פורסם

תגובה לפני זה שאתה מתלבט בנוגע לS6 רק רשמת למה עקרונית אתה לא הולך לקנות מכשיר של סמסונג..חח

זה נראה ממש שאתה מבולבל עם כל המכשירים שיש היום. כאחד שגם עבר מגלקסי 2 לאחרונה אני יכול לומר לך שכנראה לא משנה איזה מכשיר תקנה, אתה תהיה מרוצה.

אם קורץ לך הHTC (ככה זה נראה) אז לך עליו..

פורסם
  • מחבר

נראלי אני באמת אלך על הHTC. עכשיו השאלה היא כזאת....הHTC של השנה מוצג בכל מקום כאכזבה....אם הפלאפון שלי יצליח לשרוד עוד שנה (יש לו 3 שנים וקצת), שווה לחכות או לא?

שאלה אחרת

ביררתי קצת מחירים של הM9 הוא יותר יקר מS6. יש לי חבר שנוסע לאילת ויכול לקנות את ה M9, שם הוא עולה 3000 והS6 עולה 2500.

וראיתי קצת מחירים של יד 2, הM9 אפשר להשיג ב2500 בערך שהוא כמעט לא שומש. מה יותר שווה? לקנות יד 2 \ לקנות באילת \ לחכות לשנה הבאה?

פורסם

הוא לא אכזבה. זו חארטה של פאנבויז. הוא בסך הכל בפרמטרים מסוימים פחות מ-S6 או G4, ולא "הטוב ביותר", ובפרמטרים אחרים משתווה או טוב יותר מהשאר.

בסך הכל הוא מכשיר מצוין, לא תתחרט בכלל. לחכות לטוב ביותר כנראה תצטרך להמתין לנצח.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאני אלך עליו.

מה עדיף- לקנות יד שנייה במחיר של כ2500....בקושי שומש או לקנות חדש באילת ב3000?

שאלה נוספת:

עד כמה הוא מתחמם?

עד כמה חוסר המייצב האופטי (לפי מה שידוע לי) משפיע? והאם המצלמה גרועה באמת בכלל?

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה, תחליט עם חדש שווה לך 500 ש"ח. אל תשכח שזה גם כמה חודשי אחריות פחות. מצד שני, אם המוכר מעיד שהמכשיר תקין יש לך ערובה לזה, מה שלא קיים בחדש, בו יכולים להתגלות תקלות מאוחרי יותר.

המצלמה לא "גרועה". היא לא טובה כמו ה-LG וה-S6.

פורסם
  • מחבר
בנוגע לשאלה הראשונה, תחליט עם חדש שווה לך 500 ש"ח. אל תשכח שזה גם כמה חודשי אחריות פחות. מצד שני, אם המוכר מעיד שהמכשיר תקין יש לך ערובה לזה, מה שלא קיים בחדש, בו יכולים להתגלות תקלות מאוחרי יותר.

המצלמה לא "גרועה". היא לא טובה כמו ה-LG וה-S6.

תודה רבה.

חבר אומר לי שעדיף לי לקחת M8 יד שנייה שעולה 1300-1400+- מה אתה אומר ? אולי עדיף מאשר ללכת על M9 ולחסוך 1000+שקל?

פורסם

מבחינת מצלמה יש הבדל משמעותי בגלל האולטרה פיקסל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים