עבור לתוכן

רוצה לבנות מחשב נייח. גר בארהב ניו ג׳רזי.תודה:)

Featured Replies

פורסם

לא הצעתי אוברקיל. הצעתי פנטיום... האיש רוצה מחשב חזק יותר ומוכן לשלם. אפילו הוספתי שניתן להפחית לi3.

בנוגע לNUC. אם אכפת לו מגודל המארז זה שווה. אם לא (כמו רוב האנשים שקונים נייח) לא עדיף שהפרש הכסף ילך על הביצועים?

בנוסף, ל-NUC יש מעבד של מחשב נייד.

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

די נשמות בחיאת כלכך פורום נעים ומועיל לא חשבתי שבכלל יש פורום כזה.. בואו נגיע לשיקול חכם בצורה יפה..

פורסם
די נשמות בחיאת כלכך פורום נעים ומועיל לא חשבתי שבכלל יש פורום כזה.. בואו נגיע לשיקול חכם בצורה יפה..

זה לא ריב,זה דיון. נשמה.

לא הצעתי אוברקיל. הצעתי פנטיום... האיש רוצה מחשב חזק יותר ומוכן לשלם. אפילו הוספתי שניתן להפחית לi3.

בנוגע לNUC. אם אכפת לו מגודל המארז זה שווה. אם לא (כמו רוב האנשים שקונים נייח) לא עדיף שהפרש הכסף ילך על הביצועים?

בנוסף, ל-NUC יש מעבד של מחשב נייד.

ההצעה האחרונה היא I5 ואליה התייחסתי.

גודל מארז קטן יותר הרבה יותר נוח מבחינת ניקיון ושטח.

אם הוא לא צריך את האקסטרה ביצועים,אין טעם בעיניי.

מעבד של מחשב נייד לא ישפיע על השימושים שלו.

פותח הדיון,אולי אפילו תשקול איזה כרומבוק או כרומבוקס אם אינטרנט ומחשב מהיר זה מה שאתה רוצה מהמחשב.

פורסם

בנוגע להרכבה זה לא כל כך פשוט כמו שזה נדמה. יש מדריך באתר להרכבת נייח. אם אתה מצליח לקרוא אותו ואתה חושב שתוכל לבצע את זה במדוייק בלי לגרום נזק לרכיבים ויש לך כשרון טכני זה אפשרי.

http://www.hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%9b%d7%91%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/

פורסם
  • מחבר

מעולה ! אקח את הi5!

במפרט שרשמת, כללת גם כרטיס מסך טוב והכל, נכון?

חוץ ממסך ומקלדת אבל מחשב שלם, ומפורק..?

פורסם

BarM, לדעתי אין תחליף למהירות, הנוחות והמודולריות של מחשב נייח. ה-NUC הוא מוצר נישה, שחלק נכבד ממחירו הולך על הניידות. הוא שווה בהחלט למי שצריך או נהנה ממנה. למי שגם כך יש מקום פנוי מתחת השולחן והוא לא הולך להזיז את המחשב לשום מקום, מה זה משנה?

אני חושב שאתה צודק לגבי ה-i5. לדעתי Core i3 יהיה מצויין.

מעולה ! אקח את הi5!

במפרט שרשמת, כללת גם כרטיס מסך טוב והכל, נכון?

חוץ ממסך ומקלדת אבל מחשב שלם, ומפורק..?

כנ"ל, BarM צודק ו-Core i3 יהיה מעולה לצרכיך, אין ענין לשלם סתם. כרצונך.

הליבה הגרפית מובנית במעבד, והיא תספיק לסרטים.

כרטיס מסך משתלם יעלה את כל התקציב משמעותית ולפי השימושים שלך לא נראה שאתה זקוק לו.

כן, הכל יגיע מפורק בנפרד.

תבדוק ברשימה האם המארז נראה לך, זה ענין של טעם. בחרתי את הזול ביותר מחברה מוכרת עם כניסות USB 3 בקדמתו. ניתן להחליף למשהו אחר.

לפני שאתה קונה, שים לב שלמרות שהחנויות הזולות ברשימה אינן מאמאזון, כנראה שבפועל יצא לך הכי זול לקנות את הרוב מאמאזון מצד מחירי המשלוח. אם תקנה הכל במקום אחד תחסוך את זה.

באמאזון גופא תעדיף חנויות עם פריים (גם אם אין לך חשבון כזה) משום שהשירות שלהם הוא על ידי אמאזון והמשלוח מהיר בהרבה. (גם אם לא מצויין כך).

חפש את החנויות שאין צורך לשלם טאקס בקניה מהן.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

המארז מעולה ואלגנטי.

החברה מעולה ומאוד נוח לבנות מחשבים עם מארזים שלהם(אני חושב שכולם TOOLESS).

NUC או לא NUC,טעם אישי,אני מעדיף את המקום,אתה את הביצועים.

פורסם

אגב, אם תפתח חשבון ניסיוני באמאזון של פריים (חינם לחודש) תקבל את הכל תוך יומיים בחינם.

פורסם
  • מחבר

כי חבר שלי אמר לי שבסרטים מסוגים מסוימיםהמחשב יקרטע לי בסרט. בגלל זה שקלתי כרטיס מסך שיעמוד בזה, אבל נזכרתי חבר שלי אמר לי שיתן לי את הכרטיס מסך שלו יש לו אחד טוב שהוא לא משתמש בו. אז זה בסדר הוא אמר שהמחשב גם צריך להיות גדול ולא מהסוגים המשרדיים.

אוקי אז אני לא יודע איך לשנות את המפרט ששלחת מi5 ל i3.

מקווה שזה יספיק לעמוד בשימוש. ומהר.

כי אני לא סובל מחשבים חלשים שלא מגיבים ועושים בעיות כל הזמן. ומעדיף להוסיף כסף בשביל השקט הנפשי ולהמנע מעצבים.

פורסם

לא יקרטע.

עם i3.

http://pcpartpicker.com/p/jFCXt6

היות שהמעבדים הללו מסדרת Haswell Refresh לוחות עם ערכת שבבים H81 תומכים בהם רק לאחר עדכון BIOS. תצטרך ליצור קשר עם החנות כדי לברר האם הביוס עודכן.

במקרה ואין באפשרותך לעשות את זה, תוכל לקנות לוח עדכני במעט יותר:

http://pcpartpicker.com/p/JnCXt6

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

דרך האתר הזה אני יכול לקנות את כל הרשימה בבת אחת?

עדיין אני מרגיש לא החלטי לגבי הi3 או i5..

לא מבין מה ההבדל אבל בגלל שהנייד שלי i5 עם 1.6ghz, יש לי סיוטים מפחות מזה..

מן הסתם 3.4ghz (כמו שצינת)זה יותר חזק..

נערך על-ידי Ofir0

פורסם

אל תשווה נייד לנייח.

לא קרוב אפילו.

i3 לאינטרנט ועבודה משרדית יהיה מעולה.

פורסם

לא ממש בבת אחת.

תוכל לראות באפשרות Price Breakdown By Merchant

הצעות מחיר לקניית כל הרכיבים מחנות אחת. תוסיף רכיב אחר רכיב לסל ותוכל לקנות. שים לב שלא הכל קיים מאותה החנות.

לדעתי מאמאזון או ניואג יצא הכי זול. אבל תצטרך למצוא את הרכיבים שאינם מקושרים בנפרד ואז להוסיף לכרטיס.

בדקתי כעת, באמאזון עם הלוח העדכני יצא 400$, ועם הישן יותר בערך 360$.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

הכל מצויין! אין מאושר ממני 3.6גיגה הרץ! סוף לזחילה והתחלה למהירות! עד עכשיו הזמנתי את הi3 וכרגע ממשיך בהזמנה! תודה אחים יקרים! במיוחד נחום בלעדיך לא היה לי מחשב מהיר וזול!

אני מזמין הכל דרך הקישור שלך

פורסם

אולי אני קצת בור

אבל לא עדיף להזמין מncix או חנות מוכרת אחרת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים