עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום ,

כבר תקופה ארוכה מאוד(קרוב לשנה) שיש לי בעיית ניתוקים מהאינטרנט וכבר באמת שאין לי מושג מה לעשות ,דיברתי אינסוף פעמים גם עם התשתית וגם עם הספק אף אחד מהם לא רואה אצלו שיש ניתוק ושם פתרון שלהם לא עזר. היה אצלי גם טכנאי בבית ,החלפתי ראורטר, פרמטתי את המחשב ושום דבר לא עזר .

אז ככה הניתוק יכול להיות פעם בכמה שעות ,וכמה פעמים בשעה . בזמן משחק (gta ,cs,battelfield ככה שזה לא בעיה ספציפית במשחק כלשהו ) או סתם גלישה באינטרנט , דיבור בסקייפ ..

גם משהו מוזר לפעמיים יש לי ניתוק מהמשחק אבל השיחה בסקייפ לא מתנתקת ...

אני כבר כל כך מתוסכל מהמצב הזה:cry::cry::cry: , אני לא יכול לשחק בשום משחק בלי להתנתק .

אגב יש לי חבר עם אותה הבעיה בדיוק ,הוא גר כעשר דקות הליכה ממני וגם הוא ניסה את כל הפתרונות שאני ניסיתי ..

שנינו מחוברים דרך בזק/בזק בינלאומי , וינדוס 8.1 .

בבקשה אני אשמח לכל עזרה אפשרית

פורסם

לנסות לעבור להוט ?

פורסם
  • מחבר

נסתי לעבור ספק .. זה באמת יכולה להיות בעיה בתשתית ??כי לשכנים שלי אין שום בעיה עם בזק ..

הם גם לא רואים את הניתוקים אצלהם

פורסם

אם יש לך חבילה של 100 או 40 יכול להיות שזו בעיית סנכרון והתשתית אצלך פשוט לא תומכת במהירות הזו וכל פעם יוצאת מסנכרון..

אם זה המצב תנסה לשנמך מהירות אצל התשתית ולראות אם זה עוזר. מה שכן אם זו באמת התקלה מוזר מאוד שבזק לא עלו עליה.

ד"א יכול להיות גם שאותה בעיה נובעת מהתקנה לא תקינה של מע' אזעקה לחיבור של הקו..

כמו שרשמו מעליי יכול מאוד להיות שפשוט לעבור להוט יפתור את הבעיה

פורסם

תבדוק בדף התחברות של המודם את הפרמטרים של איכות הקו ותנסה להתחבר דרך השכנים עם הציוד שלך

פורסם
  • מחבר

הציוד הוחלף כבר שלוש פעמים , בספק שזאת הבעיה . גם חבר עם אותה הבעיה החליף את הראורטר וזה לא עזר ..

כנראה שבאמת אנסה לעבור להוט .. לא יודע הבעיה מאוד מוזרה ,איך זה שבזק לא רואים את זה אצלהם . אולי באמת אין לי ניתוק דרכם ,וזה סוג של overload על הראורטר כי יש מצבים בהם האני בשיחה בסקייפ או TS והשיחה לא מתנתקת אלא רק המשחק ..

האם יש איזו דרך לעקוב אחרי החיבור לאינטרנט ,ולנסות לעלות על הבעיה ? לא ממש בא לי על הוט וגם אם אני עובר והבעיה נמשכת אז אני מעדיף לנסות ולראות אם זאת באמת בעיה של התשתית .

פורסם

תוכל לפרט איזה ציוד יש לך בדיוק?

פורסם

אם יש לך Private Box 2 של בזק בינלאומי, תנסה להחליף למודם-ראוטר של בזק (ואם יש לך גם טלפון, בנוסף מתאם שיחות).

אצלי זה פתר בעיה דומה מאוד של ניתוקים...

פורסם
  • מחבר

אין לי טלפון בבית בכלל , רק קו אחד שעליו מחובר האינטרנט ..

מודם של d-link dsl-6740u

פורסם

אם זה ראוטר תחליף עם חבר ותבדוק אחד אחר.

פורסם
  • מחבר

רשמתי שהחלפתי כבר כמה פעמים ראורטר

פורסם

אם החלפת לכמה דגמים שונים וכולם נכשלו, למה שיהיה בעיית overload על כולם, מה אתה כבר עושה...

פורסם
  • מחבר

אני אומר שזה מרגיש כמו בעיית overload כי יש ניתוק קצר שמספיק להוריד אותי מהשרת של המשחק ... לא יודע אני לא ממש מבין בזה ..

אבל כנראה שכן אני אעבור לHOT כי זה כבר בלתי אפשרי עם הבעיה הזאת .. זה מוזר לא הצלחתי למצוא לזה שום פתרון ושום הסבר :S

אגב אם כבר מדברים על מעבר לHOT יש המלצה לציוד מסיום מהם ? אני משתמש הרבה בWIFI בבית והבנתי שיש עם זה בעיות אצלהם

פורסם

קח את ההוטבוקס כמודם בלבד וקנה לך נתב משלך.

פורסם
  • מחבר

טוב סגרתי עם הוט , אבל לפני שהם באים לחבר אותי .. השאלה אם יש עוד משהו שאני יכול לבדוק ? אולי איזה משהו בהגדרות של הראורטר או משהו בוינדוס שאני יכול לשנות ולבדוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים