פורסם 2015 ביוני 2210 שנים אני הולך כנראה לקנות את ה:[h=1]TP-Link TD-W9980[/h]מה שחשוב לי בעיקר שהרשת האלחוטית תגיע לכל הבית שלי עם קליטה מעולה. האם אני יקבל את זה?וגם חוץ מזה האם משתלם וכדאי לקנות אותו?
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים מדובר במודם-ראוטר מעולה, במיוחד ביחס של עלות-תועלת ובמיוחד עם קופון של 018.לגבי השאלה הראשונה, זה תלוי בעיקר בגודל הבית, כמות הקירות ומיקום הראוטר.הוספה:קיבלתי את הראוטר הזה היום בצהריים, התקנתי אותו לבינתיים במעונות באוניברסיטה - סוף סוף יש לי קליטה של WIFI גם בדשא מול המעונות, במקלחת ובמטבחון.בקיצור - קליטה פגז =) נערך 2015 ביוני 2310 שנים על-ידי Zyabra עדכון
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים מחבר הזמנתי את הראוטר שהוא יגיע, איך אני מגדיר אותו? (בזק בינלאומי) עדכון: אמרו לי שאין אותו במלאי עד סוף יולי. מישהו יודע איך אני משיג אותו בכל זאת אולי נשאר לאיזה חנות מלאי אחרון משהו? נערך 2015 ביוני 2510 שנים על-ידי Zadu
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים בבאג אין מלאי, קושי הצלחתי להשיג את שלי... לחנויות אחרות יש אבל הקופון של 018 לא תופס אצלהם. לגבי ההגדרה שלו, זה עיניין של 10-15 דקות גג, אין בו יותר מידיי מה להגדיר
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים מחבר בבאג אין מלאי, קושי הצלחתי להשיג את שלי...לחנויות אחרות יש אבל הקופון של 018 לא תופס אצלהם. לגבי ההגדרה שלו, זה עיניין של 10-15 דקות גג, אין בו יותר מידיי מה להגדיר הצלחתי למצוא אותו בסוף אחרי הרבה טלפונים. אתה יכול להגיד לי איך להגדיר אותו להתחבר לבזק בינלאומי?
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים אחרי שתחבר אותו (תשאל אם אתה לא יודע באיזה סדר), כנס לכתובת http://tplinkmodem.net , תזין שם משתמש וסיסמא admin.תחת Operation Mode תבחר האם אתה רוצה לעשות בו שימוש כראוטר (תשתית הוט) או כמודם (תשתית בזק).הספק שלך בזק בינלאומי, אבל באיזה תשתית אתה מחובר?
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים מחבר אחרי שתחבר אותו (תשאל אם אתה לא יודע באיזה סדר), כנס לכתובת http://tplinkmodem.net , תזין שם משתמש וסיסמא admin.תחת Operation Mode תבחר האם אתה רוצה לעשות בו שימוש כראוטר (תשתית הוט) או כמודם (תשתית בזק).הספק שלך בזק בינלאומי, אבל באיזה תשתית אתה מחובר?התשתית זה בזקמה זאת אומרת אם אני לא ידע באיזה סדר? ומה זה הכתובת הזאת? חייבים להיכנס אליה כדי להגדיר אותו?
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים ננסח את השאלה אחרת, אתה יודע להן לחבר את כבל הטלפון וכבל הרשת בחלקו האחרי של הראוטר? הכתובת הזאת מביאה אותך לממשק של המודם-ראוטר, חייבים להיכנס לכתובת - אפשר לוותר על השלב הזה אם אתה יודע להגדיר בעזרת כוח המחשבה
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים מחבר ננסח את השאלה אחרת, אתה יודע להן לחבר את כבל הטלפון וכבל הרשת בחלקו האחרי של הראוטר?הכתובת הזאת מביאה אותך לממשק של המודם-ראוטר, חייבים להיכנס לכתובת - אפשר לוותר על השלב הזה אם אתה יודע להגדיר בעזרת כוח המחשבה כן אני יודע לחבר בדרך כלל הכתובת זה כתובת אייפי כמו 10.0.0.138 וכו' זה למה לא הבנתי את הכתובת הזאת
פורסם 2015 ביוני 2610 שנים בהפעלה הראשונה הכתובת 192.168.1.1 לא תיהיה נגישה, ולכן צריך לגשת לכתובת שרשמתי קודם.
פורסם 2015 ביוני 2610 שנים מחבר בהפעלה הראשונה הכתובת 192.168.1.1 לא תיהיה נגישה, ולכן צריך לגשת לכתובת שרשמתי קודם.ואז מה אני בוחר?1. xDSL Modem Router Mode OR Wireless Router Mode2. PPPoE או אחר?3. כמה VPI? כמה VCI?4. להפעיל WPS?ואיזה עוד הגדרות חשובות צריך לשים לב אליהן?
פורסם 2015 ביוני 2610 שנים 1)אם הוא מחובר כמודם וראוטר תבחר: xDSL Modem Router Mode.אם חיברת אותו כראוטר: Wireless Router Mode2)כן.3+4)אל תיגע בזה, אם אתה לא יודע מה זה עושה.תגדיר סיסמא לWIFI, מעבר לזה עדיף שלא תגע בכלום אם הכל עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.