פורסם 2015 ביוני 2910 שנים מחבר אולי היה מעבד מועד לפורענות... דחיפה קטנה ומשהו הלך. טוב שיש החלפת מעבד מאינטל
פורסם 2015 ביולי 110 שנים מחבר העידכון האחרון הוא שעם המעבד החדש אין קריסות, לפחות בינתיים. עם המקורי היו קריסות תוך מספר שניות מהפעלת הבנצ׳ים שלהם (linpack לדעתי).הם יתנו לו לרוץ בלילה ונראה מה יהיה בבוקר.
פורסם 2015 ביולי 110 שנים מחבר יש לי את ה-performance tuning plan. יגיע שליח לקחת אותו ותוך פחות משבוע יהיה אצלי מעבד חדש באריזה
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר יצא לי פעם אחת על ה-5960X הקודם, ועכשיו יצא שוב.תכלס, 30$ בשביל שקט נפשי זה משתלם לחלוטין.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר חזר מזיגזג.התפניתי לקצת משחקים והגעתי ל-4.6 עם 1.301v ב-XTU. לא באמת עשיתי בדיקת יציבות עדיין, אלא רק stress tests קצרים של דקה + כל מיני בנצ'ים של HWBOT (כמו hwbot prime ו-gpgupi למעבד).לא נגעתי בכלום חוץ מהמכפלה וה-vcore. נערך 2015 ביולי 410 שנים על-ידי captaincaveman
פורסם 2015 ביולי 410 שנים לא הבנתי - קיבלת מעבד חדש כבר?הגעת לתדר יפה, אל תטרח לבדוק עם FMA3 בפריים, רק עם SSE. יש פה מקום לאחלה טורבו מדורג ( אני משתמש ב4.7 ל4 ליבות, 4.6 עד 6 ליבות ו4.5 לעד 8 ליבות). רוב התוכנות/משחקים לא מנצלים את כל הליבות אז כבר עדיף שהן יעבדו בתדר גבוה יותר.המהרת גם את הRING?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.