פורסם 2015 ביולי 610 שנים תגידו, איזה רישיון אני אקבל מישהו יודע? PRO או HOME ? זה חד פעמי? או שהם יכולים לזהות לפי חשבון מיקרוסופט למקרה שאפרמט וכל זה.
פורסם 2015 ביולי 610 שנים אתה תקבל בהתאם למה שיש לך כרגע. אם יש לך גירסת home (לא משנה אם זה 7 או 8/8.1) אתה תקבל גירסת home. אותו דבר לפרו וגירסאות ה enterprise.אומרים שכן יהיה אפשר לפרמט והרשיון יישמר נערך 2015 ביולי 610 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 ביולי 610 שנים אופס. שאלתי לא נכון. יש לי רישיון WINDOWS INSIDER , איזה רישיון מלא אקבל? PRO או HOME?עכשיו שמתי לב שקוראים לגירסה Windows 10 PRO insiderאני מקווה שזה אומר שאקבל רישיון PRO .. נערך 2015 ביולי 610 שנים על-ידי proevo4ever
פורסם 2015 ביולי 610 שנים כתוב לך בצד ימין בתחתית המסך. אגב אתה בכלל מבין שתקבל עדכונים נסיוניים שכנראה יגרמו לבעיות?
פורסם 2015 ביולי 610 שנים אני כבר כמעט חצי שנה עם וינדוס 10. היו לא מעט בעיות במיוחד עם הדרייברים של הכרטיס מסך (NVIDIA) אבל הם באמת סידרו הכלואחלה מערכת הפעלה נערך 2015 ביולי 610 שנים על-ידי proevo4ever
פורסם 2015 ביולי 610 שנים כתוב לך בצד ימין בתחתית המסך. אגב אתה בכלל מבין שתקבל עדכונים נסיוניים שכנראה יגרמו לבעיות?שכנראה יגרמו לבעיות? אני רוצה להאמין שאתה תהיה בטא טסטר ולא תבדוק עדכונים בשלבים מוקדמים יותר.
פורסם 2015 ביולי 610 שנים אני כבר כמעט חצי שנה עם וינדוס 10. היו לא מעט בעיות במיוחד עם הדרייברים של הכרטיס מסך (NVIDIA) אבל הם באמת סידרו הכלואחלה מערכת הפעלהאני בספק אם הם באמת סידרו את הכל אולי השימושים שלך פשוטים יותר כנראה יהיו משתמשים שיחכו עם העניין בגלל שתוכנות מסוימות עדיין לא עובדות באופן תקין.
פורסם 2015 ביולי 610 שנים עדיין לא מובן לי למה מישהו יעבוד עם גרסת פיתוח של מערכת הפעלה שמקבלת עדכונים בכוח בלי אפשרות בחירה על מחשב שמשמש אותו כמחשב הראשי.זה אבסורד.
פורסם 2015 ביולי 610 שנים תלוי מה אתה עושה עם המחשב שלך , יש כאלה שיכולים להסתדר עם ה10 העכשווי מצוין .
פורסם 2015 ביולי 610 שנים אה אתה מדבר על תאימות לתוכנות מסויימות...זה משהו אחר לגמרי... אגב הם נותנים לך את האפשרות האם לקבל את העדכונים מהר או לאטאני מאמין שמהר אומר לקבל אותם ישר שהם יוצאים ולאט אחרי שבדקו אותם והם הוציאו גרסה סופית או משהו כזהבכל אופן גם השתמשתי ב WINDOWS 8 בזמנו ב PREVIEW וממש נהניתי. סה"כ גם החברות לאחר חודש בערך הוציאו דרייברים מתאימים.
פורסם 2015 ביולי 610 שנים לא זכור לי כזה במערכת לא פרוצה. בכל מקרה, בטח מדובר בRC או משהו בסגנון. לא ידחפו לך עדכונים ליליים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.