עבור לתוכן

מבזק: מיקרוסופט מכריזה: חלונות 10 חינם גם לכל המתנסים המוקדמים

Featured Replies

פורסם

תגידו, איזה רישיון אני אקבל מישהו יודע? PRO או HOME ? זה חד פעמי? או שהם יכולים לזהות לפי חשבון מיקרוסופט למקרה שאפרמט וכל זה.

• תגובות 94
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה תקבל בהתאם למה שיש לך כרגע. אם יש לך גירסת home (לא משנה אם זה 7 או 8/8.1) אתה תקבל גירסת home. אותו דבר לפרו וגירסאות ה enterprise.

אומרים שכן יהיה אפשר לפרמט והרשיון יישמר

נערך על-ידי IlanF

פורסם

2rfc9bs.jpg

ווינדוס 10 לא נותן לי להתקין תוכנה ולא מבין מה רוצה ?

פורסם

אופס. שאלתי לא נכון. יש לי רישיון WINDOWS INSIDER , איזה רישיון מלא אקבל? PRO או HOME?

עכשיו שמתי לב שקוראים לגירסה Windows 10 PRO insider

אני מקווה שזה אומר שאקבל רישיון PRO ..

נערך על-ידי proevo4ever

פורסם

כתוב לך בצד ימין בתחתית המסך.

אגב אתה בכלל מבין שתקבל עדכונים נסיוניים שכנראה יגרמו לבעיות?

פורסם

אני כבר כמעט חצי שנה עם וינדוס 10. היו לא מעט בעיות במיוחד עם הדרייברים של הכרטיס מסך (NVIDIA) אבל הם באמת סידרו הכל

ואחלה מערכת הפעלה

נערך על-ידי proevo4ever

פורסם
כתוב לך בצד ימין בתחתית המסך.

אגב אתה בכלל מבין שתקבל עדכונים נסיוניים שכנראה יגרמו לבעיות?

שכנראה יגרמו לבעיות? אני רוצה להאמין שאתה תהיה בטא טסטר ולא תבדוק עדכונים בשלבים מוקדמים יותר.

פורסם
אני כבר כמעט חצי שנה עם וינדוס 10. היו לא מעט בעיות במיוחד עם הדרייברים של הכרטיס מסך (NVIDIA) אבל הם באמת סידרו הכל

ואחלה מערכת הפעלה

אני בספק אם הם באמת סידרו את הכל אולי השימושים שלך פשוטים יותר כנראה יהיו משתמשים שיחכו עם העניין בגלל שתוכנות מסוימות עדיין לא עובדות באופן תקין.
פורסם

עדיין לא מובן לי למה מישהו יעבוד עם גרסת פיתוח של מערכת הפעלה שמקבלת עדכונים בכוח בלי אפשרות בחירה על מחשב שמשמש אותו כמחשב הראשי.

זה אבסורד.

פורסם

תלוי מה אתה עושה עם המחשב שלך , יש כאלה שיכולים להסתדר עם ה10 העכשווי מצוין .

פורסם

אה אתה מדבר על תאימות לתוכנות מסויימות...זה משהו אחר לגמרי... אגב הם נותנים לך את האפשרות האם לקבל את העדכונים מהר או לאט

אני מאמין שמהר אומר לקבל אותם ישר שהם יוצאים ולאט אחרי שבדקו אותם והם הוציאו גרסה סופית או משהו כזה

בכל אופן גם השתמשתי ב WINDOWS 8 בזמנו ב PREVIEW וממש נהניתי. סה"כ גם החברות לאחר חודש בערך הוציאו דרייברים מתאימים.

פורסם

אחר תקרית 8/8.1 אני אחכה לראות את ההשקה.

פורסם

אתם מודעים לזה שמדובר על עדכונים אחרי שמערכת ההפעלה תצא, כן?

פורסם

לא נתקלת בעדכוני מערכת שנמנעים מהם?

פורסם

לא זכור לי כזה במערכת לא פרוצה. בכל מקרה, בטח מדובר בRC או משהו בסגנון. לא ידחפו לך עדכונים ליליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים