עבור לתוכן

מבזק: מיקרוסופט מכריזה: חלונות 10 חינם גם לכל המתנסים המוקדמים

Featured Replies

פורסם

מיקרוסופט האלו מכה.

עד שמצאתי כרטיס קול USB מקצועי נהדר עם MULTI CLIENT ASIO DRIVER, לו תמיכה בוינדוס 8.

ומיקרוסופט באים עם עדכון גדול מלא בעדכוני אבטחה וכל מיני דברים שלכאורה חשובים מאוד, ששובר את הדריוור וגורם לו לקרוס.

וגם אחרי הסרת העדכון המצב לא חזר להיות מושלם.

אז וינדוס 10?

אולי עוד 3 שנים הוא יהיה רלוונטי בשבילי.

אני בכלל חושב לשנמך לוינדוס 7.

מקווה שגם שם העדכון אבטחה הגדול לא שובר אותו.

איך מיקרוסופט באים ושוברים דריוורים של כרטיסי קול USB מקצועיים?

מי המטומטמים שיושבים שם?

ולמה הם לא מחלקים את העדכון כך שיהיה אפשר לא להתקין רק את הדבר הספציפי שגורם לכך?

למה הם היו חייבים לקשור הרבה עדכונים שונים לעדכון מרכזי אחד? אותו הם בעצמם מגדירים כ"עדכון קריטי".

• תגובות 94
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מיקרוסופט האלו מכה.

עד שמצאתי כרטיס קול USB מקצועי נהדר עם MULTI CLIENT ASIO DRIVER, לו תמיכה בוינדוס 8.

ומיקרוסופט באים עם עדכון גדול מלא בעדכוני אבטחה וכל מיני דברים שלכאורה חשובים מאוד, ששובר את הדריוור וגורם לו לקרוס.

וגם אחרי הסרת העדכון המצב לא חזר להיות מושלם.

אז וינדוס 10?

אולי עוד 3 שנים הוא יהיה רלוונטי בשבילי.

אני בכלל חושב לשנמך לוינדוס 7.

מקווה שגם שם העדכון אבטחה הגדול לא שובר אותו.

מי המטומטמים שיושבים שם?

ולמה הם לא מחלקים את העדכון כך שיהיה אפשר לא להתקין רק את הדבר הספציפי שגורם לכך?

למה הם היו חייבים לקשור הרבה עדכונים שונים לעדכון מרכזי אחד? אותו הם בעצמם מגדירים כ"עדכון קריטי".

אולי זה עדכון שבאמת סוגר כל מיני חורי אבטחה...

אתה לא יכול לדעת (או אולי כן אם אתה יושב וחופר)

פורסם

סביר להניח שזה עוד אחד מהעדכונים המסובכים שבאים להסתיר ולהשתיל פרצות אבטחה בשביל הNSA/CIA.

פורסם

מי המטומטמים שיושבים שם?

אני בטוח שהמהנדסים של מיקרוסופט יושבים ואומרים:

"Damn ל-Art יש כרטיס קול USB מקצועי, מה אתה אומר? נעשה עדכון שישבור לו את הדרייבר??? יהיה קטעיםםםם"

פורסם

האם מפתח המוצר ו-ערך SHA-1 hash זהים לכולם? מה המשמעות שלהם?

אני שואל כי פתחתי חשבון מייקרוסופט חדש (את הנוכחי שלי שייכתי לגרסה שהתקנתי באופן וירטואלי, ולפי מה שהבנתי מפה זה יכול ליצור לי בעיות בהמשך מבחינת הלקבל חינם), וכשאני בא להוריד שוב את ההתקנה זה נתן לי בדיוק את אותם המפתחות כמו בגרסה שהורדתי עם החשבון הרגיל הקודם. האם זה קשור לשיוך למחשב (ואז לא יעזור לי להתקין מחדש דרך החשבון החדש) או שבאמת כולם מקבלים אותו הדבר?

פורסם

אני לא מוותר :locked:

אם בשביל לקבל עותק חינם המשמעות היא שצריך להשתמש במשך חודש בגרסת ההתנסות כולל עדכון רציף - so be it.. כך שאשמח לתשובה על השאלה שלי :)

תודה !

פורסם

אז כנראה שאתה לא קורא את התגובות בעמודים האחרונים.

זה לא רק בתקופה של החודש הקרוב.

זה FOREVER AND EVER לעדכן.

כל פעם שמייקרוסופט תפליץ עדכון אתה חייב להתקין אותו.

פורסם

דהיינו, נניח אני מתקין אותו, מעדכן כל הזמן, מקבל את הגרסה המלאה עוד חודש באופן חוקי, עוד חודשיים יוצא עדכון - ואני לא מתקין, הם לוקחים לי את הרישיון?

ואם הבנתי נכון, מה זה משנה? הרי גם ככה אנחנו (אני לפחות) מעדכן תמיד מה שחלונות מבקש לעדכן..

פורסם
דהיינו, נניח אני מתקין אותו, מעדכן כל הזמן, מקבל את הגרסה המלאה עוד חודש באופן חוקי, עוד חודשיים יוצא עדכון - ואני לא מתקין, הם לוקחים לי את הרישיון?

אמת ויציב.

הם כנראה יתנו לך GRACE PERIOD כלשהו. מעבר לזה הרשיון שלך יהפוך ללא מאוקטב.

לכל אחד יש את המסקנות וההשלכות שלו.

אני לא רץ לעדכן בשניה שיש עדכון. ממש לא.

פורסם

הבנתי, תודה.

אתה יודע לספר לי האם מדובר בעדכונים הרגילים או שאאלץ לעדכן גם עדכוני בטא (אני מדבר כמובן לאחר המעבר לגרסה המלאה בעוד חודש)?

פורסם

לא יודע איך זה עובד.

הפסקתי להתעניין בקישקוש הזה.

1. כי יש לי 8.1 חוקי

ו 2. גם אם לא היה לי, לא הייתי רוצה להיות שפן נסיונות שלהם.

וכמו שכבר אמרו כמה פעמים בפוסטים האחרונים:

הדיונים האלה מיותרים כי יש עוד חודש!! וגם אז תהיה עוד שנה כדי לקבל רשיון "חינם" (עם כוכבית ענקית)

פורסם
הבנתי, תודה.

אתה יודע לספר לי האם מדובר בעדכונים הרגילים או שאאלץ לעדכן גם עדכוני בטא (אני מדבר כמובן לאחר המעבר לגרסה המלאה בעוד חודש)?

אין לך בכלל שליטה על העדכונים ב10.

בקיצור רוצה בחינם תיהיה שפן ניסיונות וברגע שלא תרצה אין חוקיות.

פורסם

מישהו במקרה יודע אם תוכנות MSDN תקפות לכל החיים, והאם מדובר בתוכנה רשמית לחלוטין לכל דבר?

יש לי אפשרות מהמכללה לקבל רישיון בחינם לווינדוס 8.1 פרו ובקרוב גם לווינדוס 10 פרו.

פורסם

זה רץ ומאוקטב, ואם זה לא מפתח שנמכר איפשהו ומתחיל לקבל מיליון אקטיבציות לא יפוג כנראה. אבל חוקי זה לא, וגם לא אמור לקבל עדכון.

פורסם

בווינדוס 10 הדרייבר של AMD לא מופיע

אך הוא מקרין מצויין את התוכנות .

ווינדוס 10 מתקין את הדרייבר לבד ?

כי אני לא מתקנתי ואין לי גישה לדרייבר לשינוי אלמנטים

X290

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים