עבור לתוכן

מבזק: מיקרוסופט מכריזה: חלונות 10 חינם גם לכל המתנסים המוקדמים

Featured Replies

פורסם

חחחח לא תודה, אני לא מעוניין להיות שפן ניסיונות.

• תגובות 94
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע אם זה כזה רע בייחוד אם לא מדובר במחשב קריטי (עבודה וכו'), בד"כ עדכוני RC/Beta שלהם לא עושים בעיות. מעניין אם המערכת תהייה בעלת Grace period וכל פעם צריך להתקין עדכון בשביל להאריך אותה.

פורסם
לא יודע אם זה כזה רע בייחוד אם לא מדובר במחשב קריטי (עבודה וכו'), בד"כ עדכוני RC/Beta שלהם לא עושים בעיות. מעניין אם המערכת תהייה בעלת Grace period וכל פעם צריך להתקין עדכון בשביל להאריך אותה.

מספיק עדכון אחד כדי לעשות לך בלאגן של כמה שעות טובות כדי לצאת ממנו (וכבר היו עדכונים הרסניים בהיסטוריה).

אז כמו שאתה אומר, אם אתה שם אותו על מחשב משני אז לא נורא לא קרה כלום, אבל מצד שני במחשב משני אתה לא משתמש מתשמש ביום יום אז מה היתרון בלקבל רשיון חינם אם אתה גם ככה לא משתמש במחשב הזה?

פורסם

לא ממש ברור לי איך התפרסם כ"כ בקלות שיש חלונות חינם לכל דורש.. אני חושב שזה לא משתמע לשני פנים מהפסקה הזו: ה'הטבה' תקפה רק לבעלי חלונות 7 או 8.1 חוקיים.

.

אז איך אתה מסביר את זה שאני הייתי עם 8.1 פרוץ, עשיתי את זה וכרגע נראה שיש לי 10 חוקי והכל תקין?

או שאני עלול להסתבך עם זה עוד מעט?

פורסם

^אם אתה מוכן להיות שפן נסיונות אז תשאר עם 10 בגרסה חוקית שמיועדת לבוחנים.

נשארים עם עותק מקורי(genuine) של חלונות 10 כל עוד מסכימים להמשיך לקבל עדכונים שהם pre-release שככל הנראה יהיו עם באגים.

Microsoft forced to explain who really gets Windows 10 for free - The Verge

פורסם
אז איך אתה מסביר את זה שאני הייתי עם 8.1 פרוץ, עשיתי את זה וכרגע נראה שיש לי 10 חוקי והכל תקין?

או שאני עלול להסתבך עם זה עוד מעט?

כי הבטא עושה אקטיביזציה אוטומטית. גם אם אתה מתקין מאפס ללא מערכת קודמת.

הגרסה הסופית זה כבר סיפור אחר.

פורסם

טלטולה, היחידים שיקבלו רשיון מלא חינמי (ללא כל תלות בהתקנת עדכונים וכל מיני חירטוטי קישקושים כאלו או אחרים) הם משתמשי 7, 8 או 8.1. כמובן רק בעלי רשיונות חוקיים.

בעלי גרסאות פיראטיות כנראה "יכנסו" תחת אותה קטגוריה של משתמשים חדשים לגמרי ויצטרכו להוריד את הPRE-עדכונים כדי לשמר את הרשיון שלהם.

אבל יש עוד הרבה זמן עד השחרור של המערכת.

ואני די משוכנע שימצאו פירצות בדבר הזה ויגרמו לווינדוס להשאר מאוקטב גם בלי להתקין את העדכונים האלה. ככה שגם מי ש"שידרג" מרשיון פרוץ יוכל לקבל רשיון מלא בלי הצורך לעדכן כל הזמן.

פורסם

לא יודע.

בינתיים אני מרוצה.

אני חושב בהחלט שווינדוז 10 טוב ונוח יותר מווינדוז 8.

כרגע אני לא הרגשתי בכל מיני בעיות למינהם מלבד בעיה אחת,

הייתי צריך להסיר ולהתקין מחדש את STEAM בכדי שמשחקים יעבדו.

פורסם
לא יודע.

בינתיים אני מרוצה.

סך הכול חלונות 10 מרגיש כמו עדכון גדול ל8.1 ועושה אותו בעצם 8.2 אבל אם היו קוראים לזה 8.2 זה היה נשמע פחות טוב ובכלל מי שמשתמש כבר ב8.1 לא ירגיש איזה שינוי גדול השינוי יהיה מורגש יותר למשתמשי חלונות 7.
פורסם
לא יודע.

בינתיים אני מרוצה.

כרגע אני לא הרגשתי בכל מיני בעיות למינהם מלבד בעיה אחת,

הייתי צריך להסיר ולהתקין מחדש את STEAM בכדי שמשחקים יעבדו.

8 או 8.1?

פורסם

קקדו אם לא שמת לב כמעט כל הממשק שונה, גם למשתמשי 8 זה שינוי די גדול. יש דברים שעדיין נראים קצת כמו פעם, אבל עדיין הכל שם שונה

פורסם

מה חסר לך בפונקציונליות שהיה ב 7, 8, 8.1? לא ראיתי שהחסירו משהו מיוחד. חסר לך תפריט התחל? חסר לך ממשק explorer? אולי שורת המשימות חסרה לך?

פורסם

יש לך קישור לאתר שלא מחלק 3 פסקאות ל 10 עמודים?

פורסם

לוקחים לנו את לבבות???? לאאאאאאאאאאאאאאא :cry:

פורסם

לא בדקתי אבל אני מאמין שיש לבבות חינמי באפליקציות של המטרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים