עבור לתוכן

מבזק: מיקרוסופט מכריזה: חלונות 10 חינם גם לכל המתנסים המוקדמים

Featured Replies

פורסם

אשמח שתנסה להסביר קצת יותר בפשטות את העניין.

אני כבר הורדתי את ווינדוז 10 והתקנתי אותו על המחשב דרך הקישור הבא: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso

האם אני צריך לעשות עוד משהו כרגע?

מה זה בכלל

Insider ?

• תגובות 94
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה נקראת התוכנית שלהם לאלו שרוצים לנסות גרסאות פיתוח, אליה אתה אמור להירשם בתור נסיין של וינדוס 10 עם חשבון LIVE של מיקרוסופט.

אני מניח שכבר יש לך חשבון LIVE(ואם אין אז פשוט תיצור אחד), וכל מה שאתה צריך לעשות כפי שהבנתי זה לעשות LOG IN עם אותו חשבון המשתמש לתוכנית INSIDER דרך לינק בדף אליו נתנו הפניה בכתבה עליה נושא הדיון מבוסס.

משם הכל אמור להיות אוטומטית אני מניח ברגע שאתה מתחבר עם אותו החשבון בוינדוס 10.

בכל מקרה אלו הצעדים הראשונים.

פורסם
לך תדע..

לעולם התוכנה יש היסטוריה מלאה בדברים לא צפויים.

מספיק להזכיר את העדכון אנטיוירוס של MCAFEE שהרס למיליון אנשים את הBOOT.

גם למיקרוסופט היו כמה פישולים דומים שדפקו את הBOOT אחרי עדכון.

אני לא ממציא משהו שאין לו בסיס... :smile1:

יש דברים בגו.

אבל אנחנו יהודים זה חזק מאיתנו....

אני אישית אנצל את המבצע.

פורסם
יש דברים בגו.

אבל אנחנו יהודים זה חזק מאיתנו....

אני אישית אנצל את המבצע.

:lol:

אני צוחק כי אני מבין אותך.

גם שאני לא מתכוון לנצל פרצה מסויימת אני מוצא את עצמי חושב על "איך הייתי יכול לנצל את הפרצה. מה יקרה אם אני לא אעשה מה שמצפים ממני לעשות?".

אני מעדיף לחשוב על זה כעובדה שאנחנו עם סקרן שהולכים נגד הזרם.

וזה מה שהביא לנו כל כך הרבה הישגים והמצאות :)

פורסם
[emoji38]

אני צוחק כי אני מבין אותך.

גם שאני לא מתכוון לנצל פרצה מסויימת אני מוצא את עצמי חושב על "איך הייתי יכול לנצל את הפרצה. מה יקרה אם אני לא אעשה מה שמצפים ממני לעשות?".

אני מעדיף לחשוב על זה כעובדה שאנחנו עם סקרן שהולכים נגד הזרם.

וזה מה שהביא לנו כל כך הרבה הישגים והמצאות :)

בדיוק.

עצם המחשבה איך אני מתחמן את המערכת גורמת לי לעונג צרוף.

פורסם

לא אמרו שאין אפשרות לשדרג את גירסת ה preview לגירסה המלאה? אם ככה אז יהיה צריך לפרמט את המחשב ברגע שישחררו את 10 סופית

פורסם
לא אמרו שאין אפשרות לשדרג את גירסת ה preview לגירסה המלאה? אם ככה אז יהיה צריך לפרמט את המחשב ברגע שישחררו את 10 סופית

ממה שהבנתי לא חייב וזה ישתדרג לבד.

פורסם

אבל אני בכל זאת הייתי הולך על התקנה נקייה ברגע שאתה מחליט לעבור סופית.

פורסם

בוודאי

פורסם

לא ראיתי בשום מקום התייחסות. האם ניתן לקבל מספר רישיונות (או איקטובים) על משתמש Insider אחד? או שעדיף לא "להמר" על זה ולפתוח לכל מחשב חשבון נפרד?

פורסם
לא ראיתי בשום מקום התייחסות. האם ניתן לקבל מספר רישיונות (או איקטובים) על משתמש Insider אחד? או שעדיף לא "להמר" על זה ולפתוח לכל מחשב חשבון נפרד?

פתח נפרד

פורסם

אם אני פותח משתמש, אני אוכל להתקין את הוינדוז רק על מחשב אחד ספציפי? כלומר, אם אני קונה מחשב חדש ומוכר את הישן, אני אוכל להתקין על החדש את הוינדוס?

פורסם

רק על אותו מחשב.

פורסם

בהמשך לכך - ביצעתי את ההתקנה דרך Oracle VM VirtualBox. לאור כך שמייקרוסופט מעדכנים את פרטי המחשב והרשיון שנקבל יהיה רלוונטי רק אליו - האם זה אומר שאוכל להשתמש רק דרך הוירטואלי או שלא תהיה בעיה לעשות זאת עם התקנה נקייה רגילה לאחר שהגרסה המלאה תצא?

פורסם

רק בוירטואלי. לכאורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים