עבור לתוכן

מבזק: מיקרוסופט מכריזה: חלונות 10 חינם גם לכל המתנסים המוקדמים

Featured Replies

פורסם

הענקית מרדמונד מכריזה כי כל מי שיורידו ויפעילו את גירסת הנסיון של המערכת החדשה יהיו זכאים לרשיון מלא ורשמי עבורה בעת ההשקה בסוף החודש הבא

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94/

• תגובות 94
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני אתקין אותה בVM זה גם נחשב?

אני לא הולך להחליף לוינדוס 10 כל כך מהר.

זה בטוח יעשה לי צרות עם הציוד/תוכנות מקצועיות בהם אני משתמש.

אפילו בוינדוס 8.1 יש עדיין קצת בעיות...

פורסם

תעשה דואל בוט עם מחיצה של 30 גיגה תתקין, תפעיל ותתחבר ל10 עם חשבון המיקרוסופט.

תעבור ל10 כשתצא.

פורסם

מה ההבדל בין הגרסה ה-X64 ל-X86 איך אני יודע מה עדיף לי להוריד?

זה המפרט שלי אם זה חשוב:

[TABLE=align: right]

[TR]

[TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 -

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

תודה.

אשמח לידע כללי בכל זאת לדעת מה ההבדל.

ובכל מקרה ערכתי למעלה גם את המפרט שלי אם זה משנה משהו.

פורסם
אם אני אתקין אותה בVM זה גם נחשב?

אני לא הולך להחליף לוינדוס 10 כל כך מהר.

זה בטוח יעשה לי צרות עם הציוד/תוכנות מקצועיות בהם אני משתמש.

אפילו בוינדוס 8.1 יש עדיין קצת בעיות...

מצטרף לשאלה...

ואם כן, אז מה מונע ממני להתקין 20 VMים (הרי לא כולם צריכות להיות פעילות כל הזמן) ולקבל 20 רשיונות?

לא שאני הולך לעשות את זה כי גם ככה יש לי 8.1 חוקי. אבל מסקרן אותי איך הם יעשו את זה.

פורסם

סביר להניח שזה יהיה כמו oem כלשהו מוצמד לחומרה שלך.

פורסם

זה בסה"כ יפעיל את המערכת הנוכחית שהתקנת - על המחשב או בVM.

אתה לא הולך לקבל מפתח בשביל 10.

כך שבשלב כלשהו, כשתרצה להתקין חלונות מחדש לא תוכל לעשות את זה יותר דרך הבטא.

פורסם

מיקרוסופט לא כאלה נדיבים ולא יטילו מגבלות, הם זקוקים למיליוני משתמשים כדי לייצב את המערכת ונטרול באגים כדי שתהיה אטרקטיבית בשוק מערכות ההפעלה.

וזה לוקח לפחות שנה שנתיים, לכן האינטרס של מיקרוסופט שכמה שיותר משתמשים יתקינו וינדוס 10.

פורסם

לא יודע מה אתכם, היה לי ווינדוז 8.1 פרוץ ופשוט עפתי על ההזדמנות.

עכשיו אני כבר עם WIN 10 :-)

נקווה שבאמת הכל יעבור חלק.

פורסם

אני מעריך שהם מנסים לשייך בכח כמה שיותר מערכות Windows לחשבונות מיקרוסופט.

פורסם

ציטטה מהבלוג:

[h=2]Getting the final release on July 29th[/h][COLOR=#454545][FONT=WOL_Reg]Windows Insiders running the Windows 10 Insider Preview (Home and Pro editions) with their registered MSA connected to their PC will receive the final release build of Windows 10 starting on July 29th. This will come as just another flight. I’ve gotten a lot of questions from Windows Insiders about how this will work if they clean installed from ISO. As long as you are running an Insider Preview build and connected with the MSA you used to register, you will receive the Windows 10 final release build and remain activated. Once you have successfully installed this build and activated, you will also be able to clean install on that PC from final media if you want to start over fresh.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#454545][FONT=WOL_Reg]If you are running the Enterprise edition of the Windows 10 Insider Preview, to upgrade to the final release of Windows 10 Enterprise you will need to download and activate it from [/FONT][/COLOR][URL="https://www.microsoft.com/Licensing/servicecenter/default.aspx"]Volume Licensing Service Center[/URL][COLOR=#454545][FONT=WOL_Reg]. As a reminder, the Enterprise edition of the Windows 10 Insider Preview is not eligible for the free upgrade offer and can be upgraded to the final release of Windows 10 through an active Software Assurance agreement.[/FONT][/COLOR]

ממה שאני מבין זה מה שהולך לקרות,

החל מהגרסה הבאה של Windows 10 Insider מי שבגרסאות HOME ו PRO יתבקש להתחבר באמצעות חשבון המיקרוסופט שלו שרשום לתוכנית ה Insider. לאחר מכן ברגע שנרשמתם ולאחר ה29 ביולי תקבלו קוד (רישיון) ואוםציה להוריד את מדית ההתקנה ובדומה לגרסת OEM תוכלו על אותו מחשב ספציפי להתקין מחדש כאוות נפשכם את Windows 10 בגרסה מלאה וחוקית.

כמו שחשדתי הם כנראה ירשמו אצלם מה המפרט של המחשב שלכם כדי לוודא מהי החומרה וכיו"ב כדי לשייך את הרישיון לחשבון מיקרוסופט ועל מחשב ספציפי.

מה שאני חושב שכדאי לעשות זה פשוט ליצור חשבון מיקרוסופט לכל מחשב שאתם רוצים עבורו Windows 10,

לאחר מכן להצטרף לתוכנית ה Insider ולהוריד את הגרסה האחרונה.

לעשות Dual boot על מחיצה בגודל מינימלי ופשוט להתחבר עם חשבון המיקרוסופט שיצרתם ואז בפשטות להתחבר ולעדכן בכל פעם עד שתקבלו את הגרסה הסופית והאחרונה. ככה תוכלו להמשיך להשתמש במערכת ההפעלה היציבה שלכם עד ש10 תבשיל ומצד שני יהיה לכם רישיון חוקי ומוכן לווינדוס 10 בצד לרגע שתרצו לעשות התקנה נקייה.

אם זה עובד חסכתי לי בערך 8 רישיונות של windows 10 כרגע. (8000 ש"ח? לא?)

עריכה:

ממה שקראתי בבלוג יש התייחסות ל Windows \ Windows Pro \ Windows Enterprise

מישהו יודע איך אני יכול לוודא שאני מתקין את גרסה הPro X64 כשאני בוחר להתקין את גרסת ה Insider של Windows 10?

זה היה במקרה בחירה בהליך ההתקנה? נהייתי סנילי ואני לא זוכר אם זה שם או קובץ נפרד חחחחח

פורסם

אני מאוד חושש שבכל התהליך הזה הוינדוס 10 ידפוק לי את המערכת.

הרי ממילא יהיה אפשר לפרוץ אותו בקלות כשהוא יצא, ודאי כשאני באמת ירצה לעבור אליו.

בשביל מה לקחת את הסיכון?

מצד שני גיבוי תמיד יש.

פורסם

מה כבר יכול להידפק אם תתקין על מחיצה נפרדת?

בכלל המהדרין יכולים להתקין אותו כדואל בוט על דיסק וירטואלי בכלל בלי לשנות שום הגדרות מחיצה.

בכל מקרה לקבל את הרישיון בחינם מה רע?

פורסם
מה כבר יכול להידפק אם תתקין על מחיצה נפרדת?

לך תדע..

לעולם התוכנה יש היסטוריה מלאה בדברים לא צפויים.

מספיק להזכיר את העדכון אנטיוירוס של MCAFEE שהרס למיליון אנשים את הBOOT.

גם למיקרוסופט היו כמה פישולים דומים שדפקו את הBOOT אחרי עדכון.

אני לא ממציא משהו שאין לו בסיס... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים