עבור לתוכן

מבצעי הקיץ של Steam: הסיום הגדול הגיע

Featured Replies

פורסם

שתי יממות לפני סופו הרשמי של המבצע - כל ההצעות חוזרות לסיבוב אחרון נוסף עבורכם. יותר מדי משחקים? אין דבר כזה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2/

פורסם

Skyrim עם כל ההרחבות במחיר מצחיק של 13 דולר. כהרגלם בכוח. מאוד מומלץ... אין סוף אפשרויות שאפשר לעשות שם.

פורסם

ולמה הם לא עושים הפרדה בין המשחק בסיס להרחבות ? חזירים

פורסם

איך בדיוק ״חזירים״? וכן אפשר לקנות את המשחק וההרחבות בנפרד

משחק הבסיס כרגע 5 דולר

וההרחבות 9.99, 2.5 ו- 9.99 דולר

סה״כ 27.5 דולר

גירסת הלגנדרי עולה 13.6 דולר שכוללת את המשחק וההרחבות

פורסם

חזירות היא בדיוק זה, לא לתת ב 8.6 דולר את ההרחבות למי שיש כבר את הבסיס, כפי שרוב שאר המפיצות מאפשרות.

פורסם

היה פעם והפכו את זה לגריסת הלגנדרי בכמעט אותו המחיר (+כמה דולרים בודדים. אחרי הכל הם גם נותנים לך את הגירסה הבסיסית. ותתעלם ממחירי המבצע זה לא המחירים הרגילים) לא יודע מה אתה מתלונן

פורסם

אף פעם לא היה במחיר מבצע שכזה. אין לי מה להתעלם ממחירי מבצע, אם יש מבצע, תעשו אותו נורמלי למי שכבר קנה את המשחק. אני בטוח שאחרים פחות מסונורים יבינו. גם הטריק של GTA V לא ברור ?

פורסם

תוסיף בסוף הקישור של העמוד ?cc=us כדי לראות אם יש עוד דברים אקסטרה שלא מוצגים בארץ. אל תשכח להחזיר אחר כך לישראל עם ?cc=il

פורסם

מבצעים כאלה עלובים נראה לי שגייב ניואל גם לא זוכר, אם פעם היום האחרון היה שמור לתותחים הכבדים היום זה שחזור של מבצעים קודמים, שמרביתם נמכרו ביותר זול באתרים אחרים..

מאכזב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים