עבור לתוכן

מבצעי הקיץ של Steam, היום התשיעי

Featured Replies

פורסם

מישהו שיחק FO3 על ווינדוס 8.1 עם מודים ויכול לאשר שזה עובד?

פורסם

מזמן לא ניסיתי. אם אני אזכור בערב אני אוריד את המשחק מחדש ואבדוק לך.

אבל בכל מקרה יש פאטץ׳ ב nexusmods.com שמתקן את הקריסות על 7, 8, 8.1 שטוענים שעובד מעולה

פורסם
מזמן לא ניסיתי. אם אני אזכור בערב אני אוריד את המשחק מחדש ואבדוק לך.

אבל בכל מקרה יש פאטץ׳ ב nexusmods.com שמתקן את הקריסות על 7, 8, 8.1 שטוענים שעובד מעולה

אודה לך מאוד.

חיפשתי בגוגל ומצאתי הרבה דיונים שמפנים לאיזשהו פוסט ארוך שמכילים 7 או 8 בולטים עם כל מיני דברים שצריך לעשות כמו לעדכן דברים כאלו או אחרים או אפילו לערוך קבצי INI ורג'יסטרי של המשחק...

לפי מה שראיתי שם לא ממש התיחסו להתקנה של מודים נוספים על 8.1.

אז השאלה שלי היא:

אם אני אגרום למשחק לעבוד על 8.1, התקנה של מודים לא תגרום לשיבושים? (בגלל שהמודים "מצפים" להגדרות מסויימות שאני שיניתי כחלק מהתהליך של "התאמת" המשחק ל8.1)

פורסם

מודים לא אמורים להשבר, הפאטץ לא משנה שום דבר שנוגע במודים. הדבר היחיד זה שלא תוכל להשתמש ב enb כי הם משתמשים באותו הקובץ (Sweetfx אמור לעבוד כמה שזכור לי זה לא דורש קובץ d3d9.dll)

http://www.nexusmods.com/fallout3/mods/20371/

פורסם

סבבה תודה.

קניתי את המשחק. 30 שקל זה מחיר בדיחה למשחק כזה. אפילו שהוא "מיושן".

עכשיו נראה מתי יהיה לי זמן לשחק בו שוב. יש מלא דברים שאף פעם לא הספקתי לעשות :)

נראה אולי אני אפילו אמצא את השמירות הישנות שלי באחד הגיבויים :bounce:

פורסם

שיחקתי עכשיו קרוב לשעה. המשחק נתקע רק פעם אחת (לא קרס, אלא ממש נתקע). לא הייתי צריך להתקין את הפאטץ' אבל אולי בכל זאת זה כדאי (windows 8.1 pro 64bit)

הדבר היחיד שמופעל במשחק game for windows live שמבקש סריאל כל הפעלה של המשחק - השירות הזה בפועל נסגר ואין סריאל. אתה צריך או לסגור את הבקשה לסריאל עם לחיצה על home שסוגר את החלון של GFWL ומכניס אותו למצב offline או להתקין פאטץ' שמבטל אותו לגמרי

ושים לב כשאתה מפעיל את המשחק בפעם הראשונה להכנס בלאנצ'ר אל data files ולהפעיל את כל ה- DLCים

נערך על-ידי IlanF

פורסם

אלוף.

תודה רבה :)

מייקרוסופט סגרה את GFWL???

אז מה הולך לקרות עם כל המשחקים אונליים שתלויים בשירות הזה?

הבנתי שבנתיים השרתים באוויר אבל זה בטח רק עניין של זמן....

כנראה שזה מה שקורה ששמים הרבה ביצים בסל אחד.

מקווה שלסטים זה לא יקרה כי אצלי הכל שם.

תכלס אם חושבים על זה, זה לא שמייקרוסופט נופלת... סתם בא להם לסגור (וכנראה להוציא שירות חדש עם מיתוג אחר)

פורסם

וואי הרימייק של homeworld זה BEST.

פורסם

GFWL סגור כבר שנתיים כמעט. בחלק מהמשחקים הסירו את זה לגמרי, חלק עברו ל- steamworks וחלק עדיין כוללים את GFWL. משחקי סינגל אין בעיה לשחק באופליין, אונליין זה כבר בעיה.

משחקים שדורשים את GFWL כדי לשחק אונליין אני מאמין יקבלו פאטץ' שיעביר אותם לשירות אחר במידה והשחקנים יעשו מספיק רעש ברגע שהשרתים ייסגרו. וגם אם לא יהיה פאטץ' רשמי כנראה שיהיה מודים צד 3 שיטפלו בזה.

https://en.wikipedia.org/wiki/Games_for_Windows_%E2%80%93_Live#History

Microsoft closed Games for Windows LIVE on 15 August 2013: "As part of the upcoming Xbox 360 system update, Microsoft Points will be retired, and the Xbox.com PC marketplace will be closed as of August 22, 2013. We encourage you to spend your Microsoft Points balance prior to this change.". The download of the client software is still available, and the servers are still online

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים