פורסם 2015 ביוני 1710 שנים היי, הגיע אליי היום הEVO 850 שקניתי מאיביי, לא קיבלתי איתו ציוד התקנה (הוא סגור בקופסא המקורית, עם דיסק, והמדריכי התקנה). הבנתי שאני צריך כבל SATA, ומשהו שיחזיק אותו, כרגע מה שעשיתי היה לנתק את ה-HDD הנוכחי לגמריי, לקחתי את החיבורים שלו וחיברתי לSSD, המארז של המחשב כרגע פתוח והSSD רופף באוויר P: התקנתי ווינדוס, העברתי למצב AHCI, התקנתי את Samsung Magician, הFirmware מעודכן, OS Optimization על Maximum Performance, ווידאתי שהסיריאל הוא אכן מקורי בתוכנה, אז, לשאלות: 1. ה-SSD כרגע בהתקנה זמנית (כמו שאמרתי, המארז פתוח והוא רופף) - מה אני צריך לקנות בשבילו? יש לי את הרבה מהדברים האלה שמחברים לצדדים של ה-HDD אבל זה לא תופס ל-SSD ממה שניסיתי.. 2. האם הבדיקת מהירות יצאה תקינה? תמונות: http://i.imgur.com/WRdEAUa.png?1 http://i.imgur.com/emxNhGK.png?1 תודה מראש!
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים טכנית אין לו חלקים נעים אתה יכול לתפוס אותו גם עם אזיקון לכלוב זה לא יזיז לו. אבל אתה צריך מתאם בין 3 וחצי ל2 וחצי.דוגמה:http://ksp.co.il/?uin=937220 שקל ומגיע עם מקום למאורר אם בא לך.
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר טכנית אין לו חלקים נעים אתה יכול לתפוס אותו גם עם אזיקון לכלוב זה לא יזיז לו. אבל אתה צריך מתאם בין 3 וחצי ל2 וחצי.דוגמה:http://ksp.co.il/?uin=937220 שקל ומגיע עם מקום למאורר אם בא לך.כן אבל אני מפחד שהוא יתחמם, ומה לגביי הכבלים שצריך? יש לי כבל לחיבור הגדול אבל החיבור הקטן אין לי (שמתי אותו לSSD ואני צריך לחבר את הHDD הקודם)..
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים כבל SATA, 10 ש"ח בחנות המחשבים הקרובה למקום מגוריך.ומה בדיוק מדאיג אותך שיתחמם?
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים כן אבל אני מפחד שהוא יתחמם, ומה לגביי הכבלים שצריך? יש לי כבל לחיבור הגדול אבל החיבור הקטן אין לי (שמתי אותו לSSD ואני צריך לחבר את הHDD הקודם).. SSD מייצר מעט מאוד חשמל, ולכן כמעט ואינו מתחמם. אתה יכול להניח אותו על תחתית המארז, או להדביק אותו עם MASKINGTAPE לצד המארז. גם אם הוא יזוז כשתרים את המחשב ותעביר אותו דירה, ויקבל מכה קטנה פה ושם, לא יקרה לו שום דבר. המשקל שלו אפסי. אין לו חלקים נעים. הרכיבים והקופסה ממנה הוא עשוי חזקים עשרות אולי מאות מונים מכל מכה תיאורטית שהוא עלול לקבל. מכה שתהרוס את הSSD שלך, ממילא תהרוס את כל שאר הרכיבים במחשב יחד איתו.
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר SSD מייצר מעט מאוד חשמל, ולכן כמעט ואינו מתחמם.אתה יכול להניח אותו על תחתית המארז, או להדביק אותו עם MASKINGTAPE לצד המארז. גם אם הוא יזוז כשתרים את המחשב ותעביר אותו דירה, ויקבל מכה קטנה פה ושם, לא יקרה לו שום דבר. המשקל שלו אפסי. אין לו חלקים נעים. הרכיבים והקופסה ממנה הוא עשוי חזקים עשרות אולי מאות מונים מכל מכה תיאורטית שהוא עלול לקבל. מכה שתהרוס את הSSD שלך, ממילא תהרוס את כל שאר הרכיבים במחשב יחד איתו. חחחחחחח מגניב, תודה! אז, כל מה שאני צריך זה כבל SATA? ולאן הוא אמור להתחבר? (מהSSD/HDD לאן?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.