פורסם 2015 ביוני 1710 שנים שלום, אשמח לדעת האם במידה ואני קונה עותק של wolfenstein the old blood מG2A הוא יעבוד על חשבון הSTEAM שלי הרשום על ישראל?
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר הצלחת להפעיל את המשחק המקורי בסטים? ניסיתי ולא הצלחתילא קניתי אותו אך באתר של G2A לא רשום שהוא חסום בישראל ועל the new order רשום
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר לא הייתי לוקח סיכון. ואני ממש רוצה לשחק את wolfinstien אוקיי בדקתי ויש לG2A live chat אדבר איתם ואודיע לך נערך 2015 ביוני 1710 שנים על-ידי yoel12
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים http://www.gamemobile.co.il/products/687150/PC-Wolfenstein-the-new-orderעותק פיזי. לא יודע אם תהיה בעיית אקטיביציה
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר דיברתי עם נציג של G2A והוא אמר לי שאין שום בעיה הטירה הנאצית הנה אני בא
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים קנית רק את old blood או גם את המשחק עצמו? אני הזמנתי עכשיו עותק פיזי של המשחק.. מתפלל שלא יהיה לי בעיות עם האקטיבציה שלו
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר קנית רק את old blood או גם את המשחק עצמו? אני הזמנתי עכשיו עותק פיזי של המשחק.. מתפלל שלא יהיה לי בעיות עם האקטיבציה שלו תתחדש אבל למה.. עותק.. פיזי...?
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים זה היחיד שמצאתי.. העדפתי לקנות עותק פיזי שיגיע אלי הבייתה בדואר מאשר מפתח שלך תדע אם ואיך יעבוד לי..
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר זה היחיד שמצאתי.. העדפתי לקנות עותק פיזי שיגיע אלי הבייתה בדואר מאשר מפתח שלך תדע אם ואיך יעבוד לי..למה שזה לא יעבוד? 175 שקלים יותר בשביל אותו הקוד זה בזבוז כסף נערך 2015 ביוני 1810 שנים על-ידי yoel12
פורסם 2015 ביולי 210 שנים קיבלתי את העותק הפיזי, הזנתי את הקוד בסטים והמשחק ירד מהשרתים של סטים. קיבלתי את הגרסה הלא מצונזרת, צלבי קרס בכל פינה..בכל מקרה, זה הshooter הכי טוב ששיחקתי, הירי פשוט מרגיש אמיתי! אני יורה בודדות ולא אוטומט.. משחק מעולה! הדבר היחיד שמפריע לי זה שכשאני נפסל יש כזה לאג של חצי שניה לפני הטעינהלא הבנתי למה זה קורה. כשאני מנסה להיכנס לעמוד המכירה של המשחק סטים לא נותן לי, אבל המשחק בספרייה שלי ועובד חלק.- - - תגובה אוחדה: - - -ואכן עותק פיזי זה בזבוז כסף.. את old blood אקנה כנראה מg2a כמוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.