עבור לתוכן

השילוש הקדוש: האם Bethesda ניצחה את תערוכת E3 לפני שזו אפילו החלה?

Featured Replies

פורסם

במסגרת מסיבת העיתונאים הראשונה שלה אי פעם בתערוכת E3, הציגה המפתחת המצליחה Bethesda קו משחקים מרהיב, שלכל שאר השחקניות יהיה קשה מאוד להתחרות איתו

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%a7%d7%93%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%90%d7%9d-bethesda-%d7%a0%d7%99%d7%a6%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-%d7%9c%d7%a4%d7%a0/

פורסם

רק לי מרגיש שהמשחקיות של דום מאבדת fps על ימין ושמאל?

פורסם

למה? _ למה _ למה....? איך..?

איך ..? תסבירו ליך איך אני אוכל לעשות את FALLOT?

אם אני עובד,

יש לי ילדה בת שנתיים,

בואו לא נשכח את האישה,

ורוצים להביא עוד אח\ות לילדה..

איך בנ-אדם במצבי יכול להינות עכשיו מ FALLOT?

דברים כאלו גורמים לי לקלל ולשנוא לרגע את החיים שלי! _ (סתם לא באמת אבל בהחלט צובט עד כאב)

נרא'לי שאצטרך לתייג את המשחק ב DELICIOUS או ב DIIGO תחת TAG של : -- GAMES THAT MUST TO BE PLAYED

(לכל הרוחות, לפחות אם היו לי איזה... 3 שעות בכל יום) _ (ומביני העיניין יודעים ש3 שעות זה כלום, זק רק הדיגדוג של האמיגדולה) _ (אבל אני מוכן להתפשר ולדחות סיפוקים) _ (אה... מה אני מדבר.. הלוואי והיו לי את ה3 שעות האלו ללא החפירות מסביב)

בכל מקרה מאחל לשחקנים שתהנו מכל רגע!

פורסם

^^ גבר, אין לך מה לשים לטובת העניין חוץ משעות שינה :)

חוצמזה שהמשחק נראה פצצה לדעתי. אהבתי שאפשר עם המסור לחתוך את המפלצות איך שרוצים.

פורסם

Odedyac

אני בדיוק כמוך, עוד רגע גם אצלי יהיו צאצאים קטנים ואני אצטרך לתת להם מכל הלב, את הזמן שהם צריכים.

אני מחכה למשחק הזה בדיוק כמוך (אני חושב) כמעט 7 שנים...

מחכה ומחכה, ועכשיו הוא יוצא רק לקראת סוף השנה..

אני כנראה אקח חופשה מהעבודה רק בשביל להיות שם, ולשחק..

זאת הקרבה גדולה, כיוון שזה חופש שמגיע לכל המשפחה, ולא רק לאיזה משחק..

אבל זה לא משחק פשוט וקל, זה פאקין פול אווט.. וזה שווה את זה..

כואב הלב, אבל יש הקרבה כמעט לכל דבר בעולם..

מאחל לך שעות מרובות של הנאה במשחק, אני מקווה שתמצא אותן :)

ואני מקווה למצוא אותן בעצמי - כי הכל יכול להיות .. :)

פורסם

בדיוק בגלל הסיבות האלה אני משחק בעיקר משחקים קצרים של מספר שעות, וגם בשבילם לא קל למצוא זמן. הכי פשוט לדבר על משחקים בפורום במקום לשחק ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים