פורסם 2015 ביוני 1510 שנים אני צריך עזרה לגבי בחירת אוזניות over ear עד 1000ש"ח,חשוב לי אמינות ושיהיו מבית טוב ,אני מאוד אוהב באסים ובעיקר נמוכים.לרוב אני שומע מוזיקה שחורה והיפ הופ.האוזניות יתחברו לגלקסי 5 או למחשב עם כרטיס קול מובנה.
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00B3QD94O/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים M50 מבליטות מעט את הבאסיםל custom one pro יש כפתור לכיוון הבאס , גימיק נחמד , אני פחות אהבתי את התוצאה הכללית שלהן בהשוואה מול DT770
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים מה זה "סאונד נקי" ואיך זה קשור לתיאור של באס מודגש/שטוחעל חוויות אישיות אפשר להתווכח עד מחרעל מדידות של innerfidelity קצת פחות.....http://www.innerfidelity.com/content/legend-continues-audio-technica-ath-m50x-page-2
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים מחבר כרגע יש לי היתלבטות בין SRH840 לDT770.יש מקום במרכז שאפר לשמוע לפני שרוכשים?שחכתי לציין אני קונה רק בארץ.
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים אני חושב שיש אזניות של בייר בתצוגה באוזן השלישית בתל אביב (דיזינגוף)אם אתה כבר שם תקפוץ מעבר לכביש ל קילומבו. יש להם גם מבחר גדול
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים אני נוטה להגיד שלאברור שזה תלוי בסוג האזניות, בעצמת הפלט מהמקור כשהוא ללא הגברה חיצונית וכו'...רוב האזניות בשוק היום לא דורשות הגברה נוספת. תתמקד באלה קודם ואם לא תמצא שם מבוקשך (סביר להניח שכן תמצא) רק אז לשקול אופציות אחרותאקדים תשובה לשאלה:האם יש יתרון אבסולוטי לאזניות עם עכבה גבוהה? ---- לא!
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים אם קנית ואתה חושב שאתה צריך מגבר, יש לי מגבר נייד FiiO שאני יכול לתת לך לשמוע איתו ותראה את ההבדל (אני גר בהרצליה ונוסע הרבה לת''א)
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים אני נוטה להגיד שלאברור שזה תלוי בסוג האזניות, בעצמת הפלט מהמקור כשהוא ללא הגברה חיצונית וכו'... רוב האזניות בשוק היום לא דורשות הגברה נוספת. תתמקד באלה קודם ואם לא תמצא שם מבוקשך (סביר להניח שכן תמצא) רק אז לשקול אופציות אחרות אקדים תשובה לשאלה: האם יש יתרון אבסולוטי לאזניות עם עכבה גבוהה? ---- לא! אבל רק אוסיף, שבסופו של דבר כל אוזנייה כמעט מרוויחה כמה אחוזים מהגברה נקייה. אם דרושות אוזניות סמי-ניידות, הייתי הולך על ATH WS99. יצא לי לשמוע בהן כמה דקות לא מזמן- סאונד מרשים יחסית למה שהן יודעות לעשות, שזה להזיז הרבה אוויר מבלי שמץ לכיוון הFART CANON יחד עם תחושת מרחב טובה מאוד לסוג כזה של אוזניות. נערך 2015 ביוני 1810 שנים על-ידי IlyaN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.