עבור לתוכן

מתלבט בנוגע למעבר לתכנית במסגרת "השוק הסיטונאי". זקוק לביקורת בנושא ביצועים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחובר כיום בחבילת אינטרנט במהירות 15 מגה.

לאחרונה אני מתלבט בנוגע למעבר לאחת מהחברות שמציעות תשתית של בזק במסגרת רפורמת "השוק הסיטונאי".

ניסיתי למצוא ביקורות (שטחיות או מעמיקות) של אנשים שכבר ביצעו את המעבר - ופשוט לא מצאתי כאלה כלל!

אם יש פה מישהו שעבר ל018 או פרטנר (או חברה אחרת, אם קיימת במסגרת הזו) ויכול להעיד על הביצועים שיש לו (בצירוף דגם הנתב וכו') - אני ממש אשמח.

תודה!!

נדב

פורסם

ביצועים מבחינת מה? אין באמת הבדל כזה גדול בין הספקים.

לא לעבור ל-018 זו טעות. עכשיו כאשר המחיר הוא 69 ש"ח לחודש, אין על מה לדבר. חסכון גדול לעומת השיטה הישנה.

ואם בכל זאת הספק לא מתאים לך אתה יכול תמיד להתחבר לעוד ספק ב-20-30 ש"י בחודש, עדיין יצא יותר זול.

פורסם
  • מחבר

אהלן, תודה על התגובה.

אני מסכים לחלוטין שמבחינה כספית נטו, אכן כדאי לעבור.

השאלה שלי היא האם יש שוני משמעותי מבחינת ביצועים מול למשל בזק בינלאומי שרק מטפטפים בכל מקום את נושא הכבל התת ימי כאלמנט משמעותי בביצועים.

שאלה נוספת היא בקשר לסוג הנתב, הבנתי שלא כל נתב תומך במהירויות כאלה ובפרוטוקולים הספציפיים שפועלים על תשתית בזק.

תודה,

נדב

פורסם

התשתית שאתה בוחר פה זה הכבל הפיזי של בזק שמחבר אותך לאינטרנט. הספק נותן לך תוכן, אבל במקרה של בזב"ל, בגלל שיש שלהם כבל תת ימי בבעלותם - כלמר החיבור שלך מישראל לחוץ לישראל, אז אתה מקבל את המידע דרך כבל שלהם, שמחובר לתשתית של בזק, אליך הביתה.

שאר הספקיות שוכרות תעבורה מכבל (גם הם תת ימיים! יש 3 בישראל כאלה) של אחת מהחברות שמתחו אותו בים.

אז אין קשר בין תשתית בזק\הוט והכבלים התת ימיים. אחד מחבר בתוך הארץ, והשני מחבר את הארץ לחו"ל.

פורסם

לא הייתי ממליץ, חוץ מהמחיר שום דבר טוב לא יוצא מהחבילות האלה.

פורסם
לא הייתי ממליץ, חוץ מהמחיר שום דבר טוב לא יוצא מהחבילות האלה.

חוץ מהמחיר, כלום לא השתנה.

אז לא לעבור זו טעות.

פורסם

אני פחות מסכים עם הטענה.

קודם כך מבחינת שירות, לי לדוגמא מאוד קשה לתפוס את 018 בטלפון. שיחה לתמיכה הטכנית יכולה להסתכם בקרוב לשעה המתנה.

המהירות שאני מקבל מהם נמוכה לחבילה, אין להם פתרון (מנוי על 40 - מקבל 16 ביום טוב).

פורסם

אתה לא חייב את 018. תעבור ל-018 ב-69 ש"ח, וקח ספק שמוצא חן בעיניך במחיר ממוצע של 20-30 ש"ח עבור 100 מגה, ואז אתה עדיין משלם פחות מ-120 שבזק דורשים.

פורסם

אתה בטוח שזה אפשרי?

פורסם

זה מה שאני עושה כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים