עבור לתוכן

מבצעי הקיץ של Steam: היום השלישי

Featured Replies

פורסם

Prison Architect סוף סוף במחיר נורמלי :P

פורסם

Mirrors edge בדולר וחצי (!!).. באוריג'ין :x

פורסם

אז מה המטרה של המשחק מפלצות הזה?

מה משיגים בזה? מתי זה נגמר?

פורסם

קלפים ומבצעים.

קלפים זה random drop בזמן שאתה משחק (לא משנה בפועל או שלא, העיקר שהתחלת משחק - צריך לעשות את זה כל יום! כל פעם שהמבצעים מתחלפים זה מסיים את המשחק הנוכחי שפתוח לך)

מבצעים זה על פי milestones שונים - כמות שחקנים, כמות נזק כוללת, כמות כסף כוללת שאספו אנשים וכו'

פורסם

Chivalry!! רכשתי!

תודה רבה על הפרסום!

פורסם

המחירים לא מספיק נמוכים, חסרים מאוד באנדלים וחבילות ואלו הקיימים עם מחירים גבוהים לעומת מבצעים קודמים.

פורסם
קלפים ומבצעים.

קלפים זה random drop בזמן שאתה משחק (לא משנה בפועל או שלא, העיקר שהתחלת משחק - צריך לעשות את זה כל יום! כל פעם שהמבצעים מתחלפים זה מסיים את המשחק הנוכחי שפתוח לך)

מבצעים זה על פי milestones שונים - כמות שחקנים, כמות נזק כוללת, כמות כסף כוללת שאספו אנשים וכו'

קצת דבילי...

אני מעדיף את ההצבעות שהיה לפני.

פורסם

בהחלט, גם אני מעדיף את ההצבעה. זה סתם ביזבוז זמן.

אגב מצאתי את זה מסתובב ברשת:

שים לב שהטעינה של המשחק הזה היא עד 97% במקום 100. 100-97=3. Half life 3 confirmed :D

פורסם
בהחלט, גם אני מעדיף את ההצבעה. זה סתם ביזבוז זמן.

שים לב שהטעינה של המשחק הזה היא עד 97% במקום 100. 100-97=3. Half life 3 confirmed :D

חחחח יש את זה ביותר הזוי?

זה מתחיל להזכיר את הפירושים של התורה שאם אתה מחבר את סכום האותיות בפסוק, מכפיל במספר הפרק מחלק בפעמיים ח"י.....

חחחח יותר מידי "בכוח" לא?

אני שמתי לב שזה טוען עד 97 אבל חשבתי שיש למשחק הזה 97 ספרייטים או 97 אלמנטים שהוא צריך לטעון.

מפה עד ל "HL3 CONFIRMED"?? חחחח למה לא פורטל 3? אולי זה בגלל רמז לTF3? או לCOD BO3? או אולי בכלל למלחמת העולם השלישית?? :lol:

פורסם

חחח זה meme שמתפשט ברשת ובזמן האחרון יותר ויותר. אם יש משהו שקשור לוואלב (למרות שזה לא מחייב) ואיכשהו קשור לספרה 3 אנשים קופצים hl3 confirmed. בזמן האחרון זה גם קופץ בדברים שלא קשורים בכלל

פורסם

חח זה מזכיר לי שפעם היתה איזה אגדה שפרופיל 97 הוא לא פרופיל 100 בגלל הברית מילה...

פורסם
חח זה מזכיר לי שפעם היתה איזה אגדה שפרופיל 97 הוא לא פרופיל 100 בגלל הברית מילה...

:eek2:

הראיות רק מצטברות! זהו עכשיו זה בטוח קשור לHL3 חחחח

תאמת גם אני חשבתי שזה קשור לברית... מסתבר שזה לא :)

פורסם

זה פשוט מגוכך... שאינטל הכריזו על ה-5960X היה באינטרנט מימ של 9-6 משם המעבד=HL3

בשבילי זה כבר עבר את השלב המצחיק והגיע לשלב המעצבן

פורסם

אני לפעמים משתעשע במחשבה מה יקרה אם יפתחו את HL3 בשקט ופתאום הוא יהיה זמין בסטים ללא הודעה מוקדמת וזה יהיה יצור מגה-אולטרה-אובר הייפ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים