עבור לתוכן

980TI למה גונבים אותנו במחיר?

Featured Replies

פורסם

אני מזמין מחשב חדש שבוע הבא ולא אתחיל לחפור על המפרט

מה שכן אני רוצה להביא את ה980TI אבל לצערי המחירים בארץ פשוט לא הגיונים

פאקינג 4 אלף בPLONTER בשביל EVGA 980TI?

למה המחירים כל כך גדולים לעומת חו''ל?

האם יש דרך להשיג את ה980TI במחיר קצת יותר נורמלי מחו''ל ?

אני יוכל להביא את ה980TI REFRENCE במחיר הרבה יותר זול אבל עדיין זה מבאס...רציתי ללכת על EVGA השנה

• תגובות 44
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי הביקוש גבוה יותר מההיצע ובנוסף לכך מחירי החומרה בארץ גבוהים יותר כברירת מחדל.

פורסם

המחירים של כל חומרה בארץ יקרים יותר, תראה שמחשב שהרכבת בארצות הברית נניח יעלה לך בין 35%-50% יותר.

פורסם
  • מחבר

תגידו לי אתם מה הייתם עושים ?

יש לי אופציה לקנות את ה980 TI REFERNCE GIGABYTE

באיזור ה3400

או פשוט להזמין מPLONTER את הGIGABYTE G1/EVGA SC ב4000

האם האקסטרה כסף שווה ?

פורסם

שווה למי?

לי לא.

לך? רק אתה יודע...

פורסם

אני הייתי לוקח את הרפרנס. 600 שקל לא שווים את ההבדל לדעתי.

פורסם

אני הייתי לוקח את הרפרנס.

ואז קונה לו בלוק קירור ומחבר אותו לקירור מים.

עדיין היה יוצא לי פחות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ודבר נוסף:

"למה גונבים אותנו במחיר"? אין לך את זה ביותר עילג?

פורסם

המחירים כל כך יקרים כי הם יכולים לעשות את זה

פורסם

הייתי מזמין מ AMAZON, יוצא 3150 כולל משלוח ומיסים לכרטיס רפרנס :facepalm:

פורסם

אם מישהו יוכל להביא אפילו 100 חתיכות של ה-980ti ולמכור כל אחד במחיר של 700 דולר=2800 שקלים

רק 100 יחידות בשביל שיהיו קצת גלים ברשת ואולי זה יגרום לחברות גדולות כמו ksp להוריד מעט את המחיר

אבל עד שזה יקרה שזה אף פעם נשאר עם המחירים הגבוהים

פורסם

אני לא קונה בארץ בדיוק מהסיבה הזאת... הם מביאים EVGA בצורה חאפרית וגובים על זה הון תועפות.. די נמאס מהמסחרה הזאת וכולם בה: פלונטר, KSP, אייבור וגם אחרים, קטנים יותר.

אז יאללה, אם כבר חאפר, אז עד הסוף -> כנס לאמזון.קום, במקביל כנס ל JETLEAP וחפש לך מישהו שיביא את הכרטיס -> נפתרה הבעיה = חסכת אלפי שקלים.

צריך אחריות? דבר עם EVGA. במצב שהבעיה לא נפתרת יהיה צורך לשלוח את הכרטיס ל HQ האירופאי שלהם (החסרון היחיד) למרות שמשלוח עדיין יעלה שבריר מהפרש הקנייה בארץ. בגדול כרטיסים של EVGA אמינים ברמות היסטריות, במיוחד החל מסדרה 600. פשוט 0 תקלות!

פורסם

אתה תמים משהו... שכחת מיסים או שתיכננת ש"מישהו" יבריח 100 כרטיסים במכס בלי להיתפס?

פורסם
  • מחבר
אני לא קונה בארץ בדיוק מהסיבה הזאת... הם מביאים EVGA בצורה חאפרית וגובים על זה הון תועפות.. די נמאס מהמסחרה הזאת וכולם בה: פלונטר, KSP, אייבור וגם אחרים, קטנים יותר.

אז יאללה, אם כבר חאפר, אז עד הסוף -> כנס לאמזון.קום, במקביל כנס ל JETLEAP וחפש לך מישהו שיביא את הכרטיס -> נפתרה הבעיה = חסכת אלפי שקלים.

צריך אחריות? דבר עם EVGA. במצב שהבעיה לא נפתרת יהיה צורך לשלוח את הכרטיס ל HQ האירופאי שלהם (החסרון היחיד) למרות שמשלוח עדיין יעלה שבריר מהפרש הקנייה בארץ. בגדול כרטיסים של EVGA אמינים ברמות היסטריות, במיוחד החל מסדרה 600. פשוט 0 תקלות!

איך עובד בדיוק האתר הזה JETLEAP ?

זה פשוט בושה שאני צריך להוציא 4000אלף שקל על כרטיס מסך כשבמחיר הזה בחו'ל' אני מביא TITAN X ועוד נשאר לי עודף...

אני יכול להביא את הרפרנס במחיר סבבה של 3400ככה אבל עדיין זה מבאס,רציתי להביא את הEVGA SC עם הBACKPLATE

אני כבר לא יודע אילו אופציות יש לי להביא מחו''ל דבר כזה,

פורסם
אתה תמים משהו... שכחת מיסים או שתיכננת ש"מישהו" יבריח 100 כרטיסים במכס בלי להיתפס?

לא דיברתי על ייבוא מאסיבי (השתגעת? :) ), אלא על מי שרוצה לייבא כרטיס מסך אקזוטי בלי לשלם את קנס העושק בישראל. אנשים מביאים לפטופים ו whatnot באופן יומיומי בל מפריע, זה חדש למישהו? בכל מקרה, אם רוצים ללכת על בטוח אפשר למצוא תיירים שבאים לביקור, כלומר יהודים שאינם אזרחי המדינה (לדוגמא: קרובי משפחה שגרים בחו"ל שנים). אותם אף אחד לא מחפש כי הם לא נדרשים לשלם מס בישראל. זה נותן מענה חוקי לבעיה. אגב מבחינת המכס זה זניח. המכס מחפשים פושעים כבדים שמייבאים כמויות בצורה בלתי חוקית. שם הכסף הגדול.

איך עובד בדיוק האתר הזה JETLEAP ?

זה פשוט בושה שאני צריך להוציא 4000אלף שקל על כרטיס מסך כשבמחיר הזה בחו'ל' אני מביא TITAN X ועוד נשאר לי עודף...

אני יכול להביא את הרפרנס במחיר סבבה של 3400ככה אבל עדיין זה מבאס,רציתי להביא את הEVGA SC עם הBACKPLATE

אני כבר לא יודע אילו אופציות יש לי להביא מחו''ל דבר כזה,

קודם כל, תזמין רק מאמזון.קום. תלך לשם, תרשם ותפרסם מודעה.. חכה לפונים.

פורסם
  • מחבר
לא דיברתי על ייבוא מאסיבי (השתגעת? :) ), אלא על מי שרוצה לייבא כרטיס מסך אקזוטי בלי לשלם את קנס העושק בישראל. אנשים מביאים לפטופים ו whatnot באופן יומיומי בל מפריע, זה חדש למישהו? בכל מקרה, אם רוצים ללכת על בטוח אפשר למצוא תיירים שבאים לביקור, כלומר יהודים שאינם אזרחי המדינה (לדוגמא: קרובי משפחה שגרים בחו"ל שנים). אותם אף אחד לא מחפש כי הם לא נדרשים לשלם מס בישראל. זה נותן מענה חוקי לבעיה. אגב מבחינת המכס זה זניח. המכס מחפשים פושעים כבדים שמייבאים כמויות בצורה בלתי חוקית. שם הכסף הגדול.

קודם כל, תזמין רק מאמזון.קום. תלך לשם, תרשם ותפרסם מודעה.. חכה לפונים.

נסיתי עכשיו סתם להכניס לעגלה באמזון את אחד מהEVGA והגעתי ל3200 ומשהו כולל משלוח ישירות מאמזון לארץ

ידוע לך אם המחיר הזה כולל מיסים ? זאת אומרת כל מה שעליי לעשות זה לשלם ולחכות למוצר ?

אני הייתי לוקח את הרפרנס.

ואז קונה לו בלוק קירור ומחבר אותו לקירור מים.

עדיין היה יוצא לי פחות.

ודבר נוסף:

"למה גונבים אותנו במחיר"? אין לך את זה ביותר עילג?

זזה נובע מעצבים

להביא את המחשב שאני רוצה כולל המסך מדובר באיזור ה10אלף כמו כלום

לא כולל הכרטיס מסך , עכשיו כשאתה מביא רכיבים טיפ טופ ולא מתפשר על שום דבר ומגיע למצב שאתה צריך להביא כרטיס מסך מכוער(כן מה לעשות הרפרנס מכוער פצצות)

ואז אתה מגלה שאופציה היחידה שלך זה לשלם פאקינג 4000אלף שקל זה פשוט מחרפן אותי...מדינה של גנבים כל מה שאפשר לקחת מהאדם הקטן הם יקחו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים