עבור לתוכן

GTA V ONLINE - שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש פה הרבה אנשים שמשחקים אונליין? איך הוא? איך השרתים בארץ?

אני שוקל לקנות מסטים ולשחק באונליין.. חוץ מתשלום המשחק אין תשלומים נוספים לאונליין נכון?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

זה לא עובד עם "שרתים"

אתה נכנס ל"סשן"אוטומטית, ואין לך בחירה. אם יש לך חברים שמשחקים, המשחק ינסה לשים אתכם באותו סשן.

הנטקוד טעון שיפור, אבל מאוד כיף וכל עוד החיבור שלך ושל החברים שלך יציב, צפויות לך שעות רבות של הנאה.

אין עוד תשלומים לאונליין, זה לא קונסולות פה.

פורסם

התשלומים היחידים שיש (כרגע) לאונליין זה במידה ואתה רוצה לשלם כסף אמיתי בשביל אקסטרה כסף במשחק. אם אתה מעוניין "לעבוד" בשביל הכסף שלך אתה לא צריך להוציא כסף מעבר לעלות המשחק

http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_IE/pd/productID.317500600

פורסם

אני אישית אם הייתה לי אופצייה להחזיר את המשחק שרכשתי, כנראה שהייתי עושה את זה.

האונליין ממש בעייתי - כרגע המשחק מלא בבאגים שמפריעים לגיימפלי כגון אי היכולת לנהוג ברכב, משימות שנתקעות, טעינות ארוכות ורבות סתם, יש יותר מידי האקים נפוצים למשחק, ומלא אנשים משתמשים בהם. כבר יצאו 2 עדכונים למשחק ולא נראה שלrockstar יש כוונה להתחיל להתעסק עם הבאגים או למנוע האקינג במשחק.

בהתחלה של האונליין זה היה כיף, כל המשימות עם החבר'ה, אבל בשלב מסויים נמאס מהטעינות והבאגים, ונכנסים לכל מקום האקרים שהם כמו אדמינים של הססשן ויכולים לעשות כל מה שבא להם.

פורסם

אפשר דוגמא להאקים האלה?

ראיתי אחד שהיה בתוך מכונית, אבל מסביבו הייתה חללית חייזרים עצומה.

בנוסף קרה שהופיעו סלעים עצומים במפה, וגם החברים שהיו איתי ראו אותם, ככה שזה לא היה רק אצלי במשחק.

זה קשור?

פורסם

הטעינות אכן לוקחות הרבה זמן ... אבל רק לפעמים ממש לפי מצב הרוח של המשחק... חחח חוץ מזה לא נתקלתי בהאקרים.

המשחק עצמו עובד לי בלי בעיות וכל פעם שאני נכנס לשחק "קצת" אני נשאב לכמה שעות חחח

פורסם

דווקא לי היה משהו נחמד.

בחור עם מכונת יריה שש קנים שיורה שקי כסף, בכל צרור יריות הוא המטיר באיזור ה40000 דולר :t2819:

פורסם

^ גם לי היה דבר כזה, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי נפל עלי כסף מהשמיים (40K לשק) הרווחתי מזה 10 מיליון (:

פורסם

יצא לי להתקל במישהו שיורה עם מה שניראה (והרגיש) כמו מיניגאן מתוך מכונית. להזכירכם מתוך מכונית אפשר לירות רק עם אקדח או pdw ורימונים, שכחתי רימונים (, satchels ושאר החברים)

פורסם
^ גם לי היה דבר כזה, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי נפל עלי כסף מהשמיים (40K לשק) הרווחתי מזה 10 מיליון (:

אני גם רוצה להיתקל בהאקרים כאלה :(

היום חבר נכנס לגראג' ויצא עם 2.2 מיליון. אותם הוא בזבז באימפולביסיות בקניית אוסיריס משודרגת :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים