עבור לתוכן

תוכנת אנטי וירוס בווינדוס 8.1

Featured Replies

פורסם

אהלן, התקנתי וינדוס 8.1 pro והבנתי שיש שם תוכנה מובנת של אנטי וירוס, כמה שאלות עליה, 1. איך אני מגיע אליה?(אני חדש בוינדוס 8 המסובך)

2. האם היא באמת טובה כמו כל אנטי וירוס אחר או שעדיף להתקין אנטי וירוס חיצוני?

3. אם ואכן היא טובה ואני משאיר אותה, האם אני צריך להגדיר שם משהו כדי שזה לא יפגע לי במשחקי מולטיפלייר?

תודה

פורסם

דבר ראשון אנטיוירוס לא נוגע בכל מה שקשור לרשת, בשביל זה יש Firewall שמובנה בווינדוס כנראה עוד לפני קום המדינה ...

שנית . להגיע לDefender זה דיי פשוט , תלחץ Start + S על שולחן העבודה , תכתוב Defender והנה לך הממשק .

בנוגע לשאלה אם האמת להשאיר את הDefender אני אישית לא מאמין כזה גדול בכל התוכנות האלו והDefender לדעתי מספיק טוב בשביל לא להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר
דבר ראשון אנטיוירוס לא נוגע בכל מה שקשור לרשת, בשביל זה יש Firewall שמובנה בווינדוס כנראה עוד לפני קום המדינה ...

שנית . להגיע לDefender זה דיי פשוט , תלחץ Start + S על שולחן העבודה , תכתוב Defender והנה לך הממשק .

בנוגע לשאלה אם האמת להשאיר את הDefender אני אישית לא מאמין כזה גדול בכל התוכנות האלו והDefender לדעתי מספיק טוב בשביל לא להחליף אותו.

קודם כל תודה על התגובה, שנית בנוגע לפיירוול, מה זה בעצם עושה? זה מתנהג כמו אנטי וירוס? ואיך אפשר להגדיר או לבטל אותו שלא יפריע לי למשחק ברשת? שוב תודה

פורסם

פיירוול חוסם תקשורת רשת לפי קריטריונים שנקבעו על ידך או ע"י מפתחי התוכנה.

אם משחק או תוכנה שלך מנסים לצאת לאינטרנט בפעם הראשונה, הפיירוול "יחליט" אם לאשר להם לעשות את זה או להקפיץ הודעה ששואלת אם אתה מאשר להם לצאת החוצה לרשת. לדוגמא, שירות עדכון השעה של ווינדווס לרוב יקבל אישור אוטומטי לצאת כי זה משהו לגיטימי, על תוכנה שהתקנת כרגע והיא לא חלק אינטגרלי ממערכת ההפעלה או לא משהו ידוע ומוכר כמו סקייפ או כרום סביר להניח שתקבל הודעה.

אם בחרת שלא לאפשר למשחק / תוכנה לצאת החוצה זה כבר לא יקפיץ לך הודעות יותר, פשוט יחסום בלי לשאול.

פורסם
  • מחבר
פיירוול חוסם תקשורת רשת לפי קריטריונים שנקבעו על ידך או ע"י מפתחי התוכנה.

אם משחק או תוכנה שלך מנסים לצאת לאינטרנט בפעם הראשונה, הפיירוול "יחליט" אם לאשר להם לעשות את זה או להקפיץ הודעה ששואלת אם אתה מאשר להם לצאת החוצה לרשת. לדוגמא, שירות עדכון השעה של ווינדווס לרוב יקבל אישור אוטומטי לצאת כי זה משהו לגיטימי, על תוכנה שהתקנת כרגע והיא לא חלק אינטגרלי ממערכת ההפעלה או לא משהו ידוע ומוכר כמו סקייפ או כרום סביר להניח שתקבל הודעה.

אם בחרת שלא לאפשר למשחק / תוכנה לצאת החוצה זה כבר לא יקפיץ לך הודעות יותר, פשוט יחסום בלי לשאול.

לפי מה שאמרת איך זה משפיע על משחק רשת כשאני משחק בפלייסטיישן? אם זה לא מקפיץ הודעה זה אומר שהמשחק ברשת רץ בלי הפרעות של הפיירוול?

פורסם

האנטי וירוס של חלונות הוא בדיחה מסוג אחד. האנטי וירוס האחרים הם בדיחה מסוג אחר. אם אתה מגיע למצב שאתה צריך להסתמך על אנטי וירוס אז גם ככה מדובר בעניין של מזל.

פורסם

MSE כיום Defender סביר למדי , מספיק לאנשים שיודעים איך להמנע מהדברים האלו מההתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים