פורסם 2004 במרץ 2821 שנים שלום לכולםקניתי היום את הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Blue ואני רוצה לדעת מה הממוחים אומרים פהאו שיש עוד אנשים שיש להם את הרכיב הזה מה הם אומרים
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים שמע לפי חוקי הפורום אסור לך להקפיץ(אסור לרשום שתי הודעות רצופות).בקשר לזכרונות הם בסדר גמור חושקין היא אחת מהחברות הטובות ביותר והסדרה הכחולה שלהם היא הסדרה הבינונית פלוס שמתאימה לכול משתמש ממוצע וגם מעל הממוצע.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים שלום shiz, יש לי את הזיכרון הזה והוא זיכרון מצויין. כרגע אני מריץ אותו בדיפולט שלו על 200, אבל יצא לי קצת "להשתעשע" איתו והגעתי ל-220 בלי שום בעיות מיוחדות. לפי דעתי לא תתאכזב ממנו, אני ממליץ לך עליו בחום
פורסם 2004 באפריל 321 שנים יש לי גם את הזיכרון הזה ומדובר בזיכרון מעולה לאוברקלוקרים,תיזמונים מצוינים וסופג מהיריות מאוד גבוהות.מאוד מרוצה ממנו.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר יש לי גם את הזיכרון הזה ומדובר בזיכרון מעולה לאוברקלוקרים,תיזמונים מצוינים וסופג מהיריות מאוד גבוהות.מאוד מרוצה ממנו.אחי תגיד אתה oc כרגע אם כן אז איזה ספק יש לך כי אני שוקל לעשות oc ואני קצת מפחד לעשות אם ספק גאנרי פשוט כמו שיש לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.