עבור לתוכן

המלצה על טריפל C

Featured Replies

פורסם

למישהו יש ניסיון עם טריפל C? אשמח לחוות דעת לגבי מהירות הגלישה בפועל והשירות שלהם.

היום גולשת עם בזק בינלאומי ו-HOT ב- 12M ורוצה לעבור לחבילה של 15M דאבל בטריפל C.

גולשת עם לפחות 10 כרטיסיות שפתוחות במקביל ומשתמשת גם לצפייה ישירה בסרטים.

אשמח להמלצה

פורסם

הכרטיסיות במקביל לא קשורות למהירות האינטרנט.

חוץ מזה שיש לך 12 ועכשיו יהיה לך 15, יותר לאט זה לא יעבוד.

סטרימינג של HD צורך כ 7 מגה ברוטו.

פורסם

טריפל C לא מספקים שרותי אי-מייל אלא גלישת אינטרנט בלבד (בנוסף לשרותים אחרים שכנראה לרוב המתשמשים הם לא רלוונטים). בברור העניין מולם, העבירו אותי מאחד לשני (נציג טכני: זה לא אנחנו, זה שרות לקוחות - נציג שרות לקוחות: זה לא אנחנו, זה נציג תמיכה טכנית), עד שמשהו החליט לפתור את יסורי ואמר את מה שרשמתי מעל. הוא אמר שאני יכול לבחור שרותי אופיס365 (בתשלום של עוד 8 ש"ח לחודש) אם אני רוצה...

בנוסף, עזרה טכנית משרותי התמיכה שלהם עולה 10 ש"ח תוספת לחשבון החודשי.

לא נתקלתי בבעיות הגלישה איתם (גולש ב-15 באנדל).

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שהם לא מספקים תיבת דואר אלקטרוני?

כשאתה מדבר על תמיכה טכנית למה אתה מתכוון? לדבריהם הם תומכים בהתקנה של הראוטר מרחוק ואם יש בעיה בחיבור לאינטרנט מתחייבים לפתור אותה מול בזק.

נתקלת בבעיות מולם בנושאים האלה?

פורסם

אני לקוח שלהם כחודש וחצי, מבחינת הגלישה הכל תקין כמו בכל מקום.

תמיכה טכנית ניתנה בקלות וללא תשלום אפילו היו מוכנים להתחבר מרחוק למחשב שלי לבדיקה של הגדרות הראוטר הפרטי שלי.

בשבילי הדבר היחידי שמפריע הינו שיושבים מאחורי NAT.

פורסם
אתה מתכוון שהם לא מספקים תיבת דואר אלקטרוני?

כן, כך נאמר לי.

וזו הסיבה שאני עומד להתנתק מהם (ולא, לא מעניין אותי מייל חינמי GMAIL... אני רוצה מייל מהספק בארץ ואין לי בעיה לשלם על זה).

כשאתה מדבר על תמיכה טכנית למה אתה מתכוון? לדבריהם הם תומכים בהתקנה של הראוטר מרחוק ואם יש בעיה בחיבור לאינטרנט מתחייבים לפתור אותה מול בזק. נתקלת בבעיות מולם בנושאים האלה?

התחברתי בתור לקוח חדש עם התנאים הסטנדרטים שלהם (55 לחודשיים ואח"כ 75).

בתמיכה הטכנית גבו ממני עוד 10 ש"ח על עזרה בהגדרות בנתב בהתחברות הראשונית.

תקרא לזה 'תחמון', תקרא לזה 'זכותם להרוויח', גם אם הכל נכון - אני לא אוהב את המשחקים האלה.

נערך על-ידי cozic

פורסם

תקרא לזה 'תחמון', תקרא לזה 'זכותם להרוויח', גם אם הכל נכון - אני לא אוהב את המשחקים האלה.

לדעתי זה לא משהו שמותר להם לעשות, לא שמעתי על חברה שלא עושה את כל החיבור עד בדיקת גלישה ובדרך עוד גובה ממך תשלום אקסטרה על הגדרות.

מצד שני בחברות אחרות ששולחים טכנאי להתקין גובים דמי התקנה.

שאלה אחרת, האם במידה ויש תקלה כלשהי ואתה לא מקבל חיבור גם אז תצטרך לשלם להם? לא נראה לי הגיוני שהם גובים תשלום ולא מספקים תמיכה.

פורסם

מייל מהספק זה הדבר הכי מטומטם שיש, לא רק שיש להם חרא פילטרים של ספאם, נפח קטן עם מחיר לא שפוי להגדלתו, ממשק ווב על הפנים, הבעיה העיקרית היא שאתה הופך לשבוי של החברה ואם אתה רוצה לשמור רק את התיבת מייל הם גם לוקחים כסף...

לגבי כסף על תמיכה גם בבזק היה נהוג לקחת תוספת כסף על זה פעם (אחרי ההתקנה)

פורסם
  • מחבר
אני לקוח שלהם כחודש וחצי, מבחינת הגלישה הכל תקין כמו בכל מקום.

תמיכה טכנית ניתנה בקלות וללא תשלום אפילו היו מוכנים להתחבר מרחוק למחשב שלי לבדיקה של הגדרות הראוטר הפרטי שלי.

בשבילי הדבר היחידי שמפריע הינו שיושבים מאחורי NAT.

סליחה על הבורות, אבל מה זה NAT? ואיך זה משפיע עלי או על הגלישה שלי? או על פרטיות הגלישה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

התחברתי בתור לקוח חדש עם התנאים הסטנדרטים שלהם (55 לחודשיים ואח"כ 75).

הציעו לי 15Mב-75 ש"ח + חד פעמי חיבור לבזק עוד 95 ש"ח.

טענו שאפשר להשתמש בראוטר קיים של בזק שיש ברשותי

ללא הקפצת מחיר בתום שנה

מישהו יודע אם משלמים אצלם על מעבר בין חבילות?

פורסם

NAT לא מאפשר לך לפתוח פורטים להאזנה כלפי חוץ. יכול להשפיע לפעמים במשחקי מחשב ולבתוכנות שיתוף (להוריד מהביצועים).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להרחיב?

פורסם

אתה יכול להרחיב מה אתה עושה עם האינטרנט שהוא לא גלישה ?

פורסם

לא יודע מה הוא עושה, אבל חוץ מגלישה אפשר לעשות שימוש באינטרנט לצורך:

משחקי מחשב, הורדה ושיתוף קבצים, סטרימינג ו/או שיחות וידאו, צפייה בשידורי טלוויזיה ושיחות טלפון.

הכל ברשימה הזאת חוץ מצפייה בשידורי טלוויזיה די נפגע מהשאיפה של ספקי השירות בארץ לחסוך בעלויות על חשבון איכות המוצר.

פורסם
  • מחבר

צפייה ישירה בסרטים

סקייפ

פורסם

על 2 הדברים הללו NAT לא אמור להשפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים