פורסם 2004 במרץ 2821 שנים הילד המשתין ומיתחת לשתן תכתוב pandas ( אני שונא את פנדה אחרי מה שהם עשו למנהלי האתר)
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים הייתי הולך על הסמל הראשון של spitfire אני מת על הסמלים של החברות סקאט! זה גם מקורי לא ראיתי עוד מחשב עם הסמל הזה עליו
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים מחבר הילד המשתין ומיתחת לשתן תכתוב pandas ( אני שונא את פנדה אחרי מה שהם עשו למנהלי האתר)אהבתי אהבתי ....גם לי הם עוללו כמה דברים ...
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים גם לי הם עשו כמה דברים:הזמנתי כמה דברים מהאתר שלהם והם שלחו לי בכלל הזמנה של מישהו אחר.בסוף אני הייתי צריך ללכת לקיסריה להביא את המשלוח.אבל יאללה לחזור לנושא הת'ראד
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים מחבר הראשון ממש משמ יפה אבל למה לקנות אם אפשר לצייר את זה לבד ממש....ד"א זה גם זוהר באולטרה ...
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים אני שם לב שאתה ממש אוהב להוציא את התארד מהקשרו.. תפסיק עם זה המנהלים מעירים לך על זה כל הזמן... וכן הם עושים משלוחים לארץ.. :
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים מחבר plz ppl help me .. אני ממש לא יודע מה לקחת ... זה אמור להיות ממוקם במקום הזה על המארז ..
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים לדעתי השני נאה הכי טוב. ואני חייב לשאול את זה מה יש לכם נגדם פנדה מה קרה??? ראתי את זה כבר בשני מקומות באתר.
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע אחת ולתמיד עם "הדובים" שאסור לדבר עליהם וכו' וכו' וכו'?
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים זה נראה לך המקום המתאים לשאול את זה?? תריץ חיפוש, יש מספיק ת'רדים שעוסקים בזה.Install כבר הערתי לך, חלאס להסיט ת'רדים מהנושא!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.