עבור לתוכן

שדרוג למחשב ישן עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

היי חברה, קניתי את המחשב שלי לפני בערך 6 שנים - יש לו Core 2 duo E6600 2.4ghz

ו8800gts 640mb שכבר בקושי סוחב.

אני רוצה לתת לו שדרוג חגיגי לכבוד fallout 4,

עכשיו השאלה היא מה הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה שהמעבד יוכל לנצל אותו?

אני חשבתי על הgtx960 - שגם צריכת ההספק שלו ממש נמוכה.

פורסם

תמצא לך מעבד q9650 וכרטיס מסך gtx560 TI משומשים ותסגור את הסיפור, יותר מזה לא כדאי להשקיע על המחשב הנוכחי.

זה אמור לעלות כ500 ש"ח, ויחזיק אותך לדעתי מעל המים מבחינת FO4 וגם משחקים אחרים מודרניים.

רק לפני זה איזה ספק כוח יש לך ? דגם ספציפי? יש לוודא שהוא מתאים לכרטיס המסך, זה או אחר.

לגבי דרישות המשחק, הדרישות הרשמיות טרם שוחררו ואין להסתמך על מה שצורף פה.

פורסם

א

פורסם

אתה יכול לקנות את הכרטיס המדובר, אבל המעבד שלך יהווה גורם מגביל בצורה קיצונית.

כפול ליבה ועוד די חלש.. ולכן המלצתי גם לבחור ממקודם לשדרג את המעבד, לפחות שיהיה מרובע ליבות, מדובר בהוצאה קטנה מאוד.

המעבדים האלה q9650, 9550 ,9450 נמכרים מיד שנייה במחירי ריצפה, ותכלס לגבי כרטיס המסך אני לא הייתי קונה חדש אלא גם משהו מיד שנייה.

פורסם

אוקיי

פורסם

תנסה לקנות q9650 רגיל ולא כזה, לפי המודעה זה מעבד xeon שמצריך סוג של מתאם או משהו כזה, ואני לא יודע אם זה יעבוד על כל לוח אם עם תושבת 775.

גם q9450 וq9550 הם בסדר, רק עם תדר שעון קצת נמוך יותר, עם OC פיצפון אתה סוגר את הפער בקלות.

אם כבר מדברים על לוח אם, איזה יש לך דגם ספציפי אם אפשר, וגם איזה ספק כוח יש לך, גם דגם ספציפי לא רק כמה Watt.

ולגבי כרטיס המסך שרצית, כן אתה יכול לקנות אותו, אבל אני הייתי הולך על משהו שבאותה הרמה של שאר החומרה, וזה אומר סביבות 560TI-570-580, amd 6970-6950 מיד שנייה ובמחירי ריצפה.

ז"א שב400-500 שקל אתה סוגר עניין ומקפיץ את המחשב שלך בכמה רמות.

פורסם

אוקיי

פורסם

אתה סותר את עצמך אם הדרישות הרשמיות עדיין לא שוחררו אז איך אתה בכלל ממליץ לו על השדרוג הנ"ל?

השדרוג שלך לא מתייחס למשחק אלה לגבולות ה 775 , וגם אולי הוא ירצה משחקים אחרים ולא לשחק על LOW.

פורסם

לא סותר כלל וכלל את עצמי אני בטוח במיליון אחוז שהמשחק יעבוד לו בצורה די סבירה עם השדרוג המומלץ לעיל. וכן, גבולות ה775 יביאו אותו למצב הרצוי.

אם הוא רוצה ללכת על בטוח, שיחכה. כשיתפרסמו הדרישות הוא יחזור בדיוק לאותה נקודה שבה הוא יצטרך לשדרג לq9650 (או דומיו) וכרטיס מסך בהתאם.

מה שבטוח במצב הנוכחי אין לו שום סיכוי להריץ את המשחק בשום רזולוציה/הגדרות.

חוץ מזה, הוא ציין מפורשות שהשדרוג הוא לכבוד FO4 אז מה אתה מכניס פה משחקים אחרים? אל תדבר בשמו, אם הוא ירצה הוא יציין זאת.

אולי נמליץ לו לזרוק הכל לפח ולקנות מחשב ב10K זה יפתור את הבעיה בטוח נכון?

פורסם

אני איתך בכל הקשור לאופן השדרוג שציינת רק אני מתקשה להבין דבר קטנטן, למה ללכת על מפרט מאוזן,

אם וכאשר כרטיס חזק יותר יניב תוצאות טובות יותר משמעותית וזאת חרף צוואר הבקבוק שיהיה במעבד?

או אולי במילים אחרות אם תרצו, למה שלא ייקח 7950/7970 ~ 960/760 משומשים ?

ההפרשים בהשוואה להמלצתך נכנסים יפה יפה בתקציב גם יחד עם המעבד והתוצאות מובטחות לחיוב.

אכן יהיה צוואר בקבוק במעבד כי המפרט לא מאוזן, אז מה ?

פורסם

לא יודע, עולה לי לראש האנלוגיה של מנוע פרארי בbody של סוסיתא, לי אישית זה לא מתחבר, ייתכן ואתה צודק.

אם הוא רוצה, בבקשה אבל אני חושב שזה קצת מיותר כשאפשר לחסוך בהוצאה ולענות לדרישה הסינגולרית שהיא FO4.

פותח השרשור יצטרך להחליט אם חשוב לו למקסם את הביצועים או לחסוך בהוצאה.

(מה שכן, אם הוא הסתכל על ה960 כנראה שיש לו תקציב).

כך או כך, הבחירה לא תהיה שגוייה.

פורסם

*בגדול זה בערך מה שניסו לומר לך כאן חבריי הפורום רק בפחות מילים. . .

לדעתי ההפרש במחיר יחס ביצועים הוא משתלם ולכן זה פשוט כדאי .

אגב הייתי חייב:

פונקציה סינגולרית

באנליזה מתמטית, פונקציה סינוגלריית היא פונקציה ממשית רציפה בעלת השתנות חסומה ולא קבועה המוגדרת בקטע, ושנגזרתה מתאפסת כמעט בכל מקום . מתוך ויקיפדיה

פורסם

איכס זיהמת את השרשור עם מתמטיקה.

אבל איזה כיף לאנוס מילים שנשמעות טוב למשמעות שמתאימה לך :)

ולא, אני עדיין לא חושב שעדיף לקנות כרטיס כמו gtx960 למערכת כזאת על פני 560TI למשל אבל זה רק אני.

אם נדבר על יחס ביצועים למחיר, 560TI ב300 שקל או 6970 ב400 שקל ייתנו יחס עדיף על gtx960 בטח ובטח אחרי הצוואר בקבוק שהוא יקבל ברוב המשחקים המודרניים, ואז מה? זה לא אומר הרבה..

אבל שוב, אם יש לו תקציב, ובא לו למקסם את הביצועים שלו אפילו שהוא לא ינצל את הכרטיס במלואו, הוא מוזמן לקנות אפילו 980TI אם הוא רוצה.

זאת החלטה שלו בסופו של דבר. לא שלי ולא שלך, הוא רק צריך להבין את המשמעויות כל השאר תלוי בו.

פורסם

דבר ראשון בהחלט מחשב ב 10Kיפתור את הבעיה.

דבר שני גם אם משדרגים למשחק אחד , עדיף לחשוב פעמיים אולי כבר לשדרג את המחשב כי הוא ישן.

דבר שלישי לשדרג מחשב ישן למשחק חדש , אני בטוח שבעתיד הוא ירצה לשחק עוד משחקים אז למה לא לשדרג את המחשב.

זו לפחות דעתי , אני לא הייתי משדרג את הכרטיס מסך ואת המעבד הייתי הולך על הכל.

כן כן אני יודע שיבואו החכמולוגים ויתחילו לומר הוא לא רוצה משחקים אחרים , אולי אין לו כסף וכו' אבל.... זו דעתי!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים