פורסם 2015 ביוני 610 שנים איך אפשר למנוע ממחשב נייד לקום ממצב שינה אחרי פתיחת המסך ?ניסיתי לחפש את האפשרות בהגדרות צריכת החשמל, אבל לא מצאתיכל מה שיש שם זה מה קורה כאשר אני סוגר את המסך, ולא מה קורה כאשר אני פותח את המסךהמחשב הוא HP.תודה.
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר אבל אז המחשב נישאר תמיד פתוח... במה זה טוב?הבעיה היא כאשר המחשב נמצא בתיק והמסך מאט נפתח אז המחשב נדלק אוטומטיתבוא לא ניכנס לזה שהמסך לא אמור להיפתח מכל תזוזה בתיק.האם אפשר לבטל את החזרה משינה של המחשב מפתיחת המסך?
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר זה בטוח יפתור את זה כי אז החזרה ממצב כיבוי חייב לעבור דרך כפתור בדלקה.אני רוצה לסגור את המסך.שילך למצב שינה.והחזרה ממצב שינה תהייה רק דרך כפתור ההדלקה.
פורסם 2015 ביוני 710 שנים אני מבקש להבי משהו לפני הכל - מה הסיבה לפתיחת ה-lid של המחשב אם לא להשתמש בו? סתם לפתוח כדי לראות כמה המקלדת יפה?ולשאלתך - תבטל את מצב -fast startuphttp://www.eightforums.com/attachments/tutorials/6231d1337576251-fast-startup-turn-off-windows-8-a-step-2.jpg
פורסם 2015 ביוני 710 שנים יש 2 מצבי שיהשינה - המחשב נשאר דלוק חלקית"מצב שינה" - המחשב כבוי כולו וידלק רק עם כפתור ההדלקה. (היברנציה)הפעלת אפשרות ההיברנציה רק עם הפקודה מחלון ה CMDpowercfg /h on ואז "מצב שינה" יופיע בתפריט הכבוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.