פורסם 2015 ביוני 610 שנים שלוםקניתי מחשב לפני כ 3 חודשיםלוח אם gigabyte ga-x99-gaming 5על המחשב מותקנת מערכת WIN7כאשר אני מפעיל את המצב שינה, המחשב נכנס למצב שינה אבל לאחר דקה או שתיים המחשב מתעורר לבדהאם למישהו יש כיוון איך אפשר לפתור את זה ?תודה.
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר Microsoft Windows [Version 6.1.7601]Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.C:\Users\Zhadum>powercfg /lastwakeWake History Count - 1Wake History [0] Wake Source Count - 0????כבר בודק עם העכבר הפוך ומעדכן תודה מראש על העזרה אנשים.- - - תגובה אוחדה: - - -בדיקה של 5 דקות נראה שהפיכה של העכבר סדרה את זה.תודה רבה!
פורסם 2015 ביוני 610 שנים הפתרון הוא לא להכנס למצב שינה עם עכבר הפוך..לך למנהל התקנים, ותמצא את ההתקן של העכבר. מקש ימיני עליו > מאפיינים > ניהול צריכת חשמל > תוריד את הסימון מהאפשרות 'אפשר להתקן להעיר את המחשב' (יכול להיות שיהיה כתוב בצורה אחרת בעברית, אני מתרגם מווינדוס באנגלית)אני עושה את אותו הדבר לבקר הרשת, אבל לא חובה. בדרך כלל זה רק העכבר.
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר עדכון נוסףביצעתי שוב מצב שינה לזמן ארוך יותר עם העכבר הפוךחזרתי לאחר חצי שעה והמחשב היה דלוק הרצתי את הפקודה ונתן לי את אותו מללאני אנסה לתפוס בזמן אמת שהמחשב נדלק מעצמו וארשום את הפקודה.
פורסם 2015 ביוני 610 שנים איזה עכבר זה ?.יכול להיות שהפכת אותו, משהו עבר ליד החיישן והפעיל את המחשב..
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר עכבר logitech g502בדקתי את העכבר במצב שינה שהוא היה הפוך, הזזתי את אצבע על החיישן והמחשב לא התעורראז אני לא חושב שזה העכבר.
פורסם 2015 ביוני 610 שנים הפקודה ב CMD הזאת תראה מי בכלל מוגדר להדליק מצב שינה.powercfg -devicequery wake_armedזה אחד מהם ככל הנראה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.