עבור לתוכן

בחירה באיזה חיבור להשתמש בגשר רשת...

Featured Replies

פורסם

אז יצרתי Network Bridge...

יש בו 3 חיבורים.....

1. חיבור האינטרנט (חיבור לראוטר)

2. חיבור VPN

3. חיבור הHTPC

הHTPC שלי נמצא בחדר שלי איפה שהמחשב, הוא מחובר אליו ישירות בכבל רשת, כל הגישה שלו לרשת ולאינטרנט מתבצע דרך המחשב.

כרגע הHTPC משתמש רק באינטרנט הביתי שלי.... ואני מעוניין שתהיה לי האופציה לבחור מתי הוא ישתמש באינטרנט של הVPN ומתי בביתי....

ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט אך ללא הצלחה. מקווה שהייתי מספיק ברור.

תודה.

פורסם
  • מחבר

במילים של רבי יחזאקל בר יוחאי: הא ?!?!?!

חחח מצטער אחי, לא הבנתי מה כוונתך, אשמח אם תרחיב :)

פורסם

אני לא אח שלך.

תחזור לדיון שפתחת במרץ אשתקד ותראה שכבר קיבלת תשובה כמעט מלאה שם.

פורסם
  • מחבר

שתוציא את מה שתקוע לך שם מאחורה. תודיע לי. עד אז אתה מוזמן לשבת בשקט ולתת למשתמשים אחרים (שאשכרה רוצים לעזור) להגיב.

מה שפתחתי אז הייתה בעיה אחרת לגמריי, ולכן דורשת פתרון שונה. אם היית טורח לקרוא את אחת מההודעות שלי או את שניהן לעומק אולי היית מבין את זה בעצמך.

פורסם

מי שלא מבין את הבעיה הטכנית שלו זה רק אתה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

הכוונה שלך הוא לבחור עבור איזה כתובות לעבור דרך ה VPN או מתי שכל התעבורה תעבור דרך ה VPN ?

פורסם
  • מחבר

אולי לא הייתי מספיק ברור:

הבעיה שהייתה במרץ אשתקד - בתוך המחשב עצמו היו 2 חיבורי אינטרנט שרציתי שכל תוכנה תיגש לאינטרנט מכרטיס אחר. לדוגמא: שתוכנת utorrent תיגש לאינטרנט דרך כרטיס א', והמשחק call of duty ייגש לאינטרנט דרך כרטיס ב'.... כאשר 2 הכרטיסים פועלים בו זמנית על המחשב. התוכנה שציינו באשכול ההוא באמת הייתה הפתרון... (אומנם עשתה בעיות עם הפורטים במשחק, אבל זה לא רלוונטי).

הבעיה כיום:

יש לי 2 כרטיסי רשת - חיבור א' מחובר לראוטר ומתקבל דרכו האינטרנט. חיבור ב' מתחבר לHTPC ישירות למחשב. ביצעתי Network Bridge לשתי החיבורים, כך שהHTPC מתחבר לראוטר דרך המחשב.

הכל טוב ויפה עד עכשיו.

כיום הגדרתי VPN במחשב דרך PIA VPN . האתר דורש להתקין תוכנה מסויימת על המחשב ויוצרת חיבור וירטואלי במחשב. אני מעוניין שתהיה לי האופציה לבחור דרך איזה חיבור הHTPC ייגש לרשת, כלומר שאם אני רוצה לגלוש בNETFLIX דרך הVPN או אם אני רוצה לגשת לYOUTUBE דרך חיבור האינטרנט הרגיל שלי תהיה לי בחירה לעשות זאת.

הכוונה שלך הוא לבחור עבור איזה כתובות לעבור דרך ה VPN או מתי שכל התעבורה תעבור דרך ה VPN ?

הכוונה שלי היא לבחור מתי הHTPC (שמחובר לאינטרנט דרך המחשב) ישתמש בVPN ומתי לא.

פורסם

רשום שהאתר תומוך ב PP2P ו L2TP ככה שאני לא מבין למה צריך להתקין תוכנה בשביל זה.

אם יש לך BRIDGE בין הכרטיסים, אז הם יתנהגו כמקשה אחת, או דרך ה VPN או לא, לא ?

פורסם
  • מחבר

התוכנה מאפשרת הגדרות מתקדמות. לדוגמא: הגדרה לאיזה שרת להתחבר. כשמשתמשים בנטפליקס זה קריטי שהחיבור יהיה מארה"ב ולא ברזיל או משהו כזה. דרך חיבור VPN רגיל אין לך שליטה על זה (לא בדקתי לפי איך הוא בוחר את השרת שלו, אני אבדוק אחר כך).

ובדקתי את זה כבר, כשאני מחובר לVPN דרך המחשב עדיין הHTPC מתחבר לרשת דרך הראוטר ומקבל את הIP הישראלי.

פורסם

איך התוכנה עושה את החיבור במחשב ? אילו כרטיסי רשת יש לך פעילים כשהתוכנה עובדת ?

פורסם
  • מחבר

התוכנה יצרה חיבור רשת חדש (כמו שעושים בדרך כלל כשיוצרים VPN דרך ההגדרות בחלונות)... אין משהו מיוחד חוץ מזה. פשוט התוכנה מאפשרת לך לבחור מאיזה מדינה אתה מחובר, ועוד כל מני שטויות אחרות....זהו....זה עובד כמו כל VPN אחר...

פורסם

ויש בעיה להפעיל חיבור VPN נוסף ב HTPC וזהו ?

פורסם
  • מחבר

אם זה היה כזה פשוט אז לא הייתי פותח פה את האשכול....

אומנם כרגע יש לי HTPC שעליו מותקן חלונות ואכן אפשר לעשות את זה.... אבל הזמנתי ANDROID TV שכרגע למיטב הבנתי לא ניתן להוסיף VPN.... (אמור להגיע בשבועיים הקרובים)

אז אני מנסה לפתור את הבעיה כבר עכשיו עוד לפני שמגיע המוצר.

נערך על-ידי adishtrt

פורסם

למה אי אפשר להוסיף VPN ב ANDROID ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים