פורסם 2015 ביוני 510 שנים עשיתי בדיקה באתר של אנלימיטד ומתברר שהמיזם הגיע לרחוב שלי.הם מוכנים לקבל ממני הרשמה לחיבור חינם.יש למישהו נסיון איתם. כרגע יש לי הוט במהירות 200 שעובד ממש יפה. נערך 2015 ביוני 510 שנים על-ידי levin445
פורסם 2015 ביוני 510 שנים איפה אתה גר?!!?!?!?!?!אתה משכיר חדרים? אני לא דורש הרבה... רק חשמל וחיבור סימרטי של גיגה.תתחבר ותגיד לנו איך.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים איפה אתה גר?!!?!?!?!?!אתה משכיר חדרים? אני לא דורש הרבה... רק חשמל וחיבור סימרטי של גיגה. תתחבר ותגיד לנו איך. חחחחחחחח הרגת אותי, איזה עיני עגל היו לך בטח כשכתבת את זה
פורסם 2015 ביוני 510 שנים הקטע עם הסיבים זה שכל מי שהתחבר אליהם או ש לך להתחבר אליהם לא חזר אחר כך עם תשובות. כאילו הם נעלמו, או שחברת החשמל חייבה אותם לא לדבר על זה. בינתיים, מכל האנשים שהם חיברו (כמה מאות אני מניח) יש רק ספידטסט אחד, אז אני לא חושב שלמישהו מהפורום יש ניסיון איתם ויוכל להגיד לך איך הם.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מעניין, אשכרה הם יחתימו מישהו לשתוק לגבי המהירות? או לא לפרסם ספידטסטים?זה פרסום מצויין!תעדכן אותנו.
פורסם 2015 ביוני 710 שנים לא משתמשים. אתה מקבל כבל את'רנט וצריך ראוטר משלך אם אתה צריך לחבר כמה מחשבים.
פורסם 2015 ביוני 710 שנים מהירות מקסימלית גיגה סימטרית איזה ראוטר נותן ? ל100 מגה סימטרי באיזה ראוטר אתה תשתמש?
פורסם 2015 ביוני 710 שנים בשביל לנצל 1 ג'יגה אתה צריך חומרה מתאימה במחשב וכרטיס של 10 ג'יגה. ל100 מכה, תלוי בתקציב.
פורסם 2015 ביוני 710 שנים עדיין לא מספיק ברור קצב הפריסה ובאיזה ציוד משתמשים ואיך קורה החיבור בפועל, ומי נותן תמיכה.יותר מדי חורים.
פורסם 2015 ביוני 710 שנים ציוד: כבל את'רנט לבית. החיבור בפועל: עובדי חברת החשמל מעבירים כבל מארון התקשורת של הקומה/הבית לתוך הבית שלך. מי נותן תמיכה: ספקיות האינטרנט. חברת החשמל רק מתקינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.