עבור לתוכן

צפו: המשחק של לגו רוצה להיות ה-Minecraft החדש שלכם

Featured Replies

פורסם

לגו ממשיכה בנסיונותיה להשתלט על העולם הדיגיטלי - הפעם בעזרת משחק חדש שמתיימר להיות גירסה משופרת ללהיט האינדי Minecraft, שמושק בהפתעה וזמין כבר עתה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%92%d7%95-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-minecraft-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

פורסם

הוא כבר נראה גירסה משופרת של MINECRAFT. MINECRAFT היה הראשון אבל הוא לא הכי טוב מסוגו.

מה גם שהפעם התיכנות יהיה ברמה ולא באותה העליבות של MINECRAFT.

נראה לי שהמשחק הזה בהחלט יחליף את MINECRAFT. תוחלת החיים של MINECRAFT הגיעה כמעט לקיצה.

פורסם

יש פוסט ברדיט ב /r/pcmasterrace על איזה אחד שעבד על איזה משחק בנייה חופשית של לגו (אחד אחר או זה אני לא בטוח) והתפקיד שלו היה להכניס מערכת שתוכל לזהות ולהעיף מבנים שדומים לאיברי מין (או באופן כללי לא מתאימים לילדים)

מכיוון שהמותג לגו הוא בעל מוניטין מושלם אצל הורים אסור היה להרוס אותו עם מבני זין ענקים שהילדים שלהם יראו.

המסקנה הסופית מהפוסט הזה זה שלעשות משחק בנייה של לגו זה רעיון נוראי

פורסם

זה כמו להגיד שליצור מצלמה לילדים זה רעיון נוראי כי מישהו יכול לצלם את איבר מינו.

אם המשחק הוא לא מולטי פלייר אז אין בכלל בעיה. זה רק בעיה כשהילד רואה תוכן של שחקן אחר.

ואם המשחק הוא כן מולטי פלייר אז זה לא שונה בהרבה מהסכנות של כל משחק מולטי פלייר אחר בו ילדים ומבוגרים משחקים על אותו שרת.

בקיצור עזוב, לא הצלחת להושיע את מינקרפט.

פורסם

מה הקשר בכלל?קראת/הבנת/הפנמת את ההודעה או שאתה סתם אוהב להגיב אנטי?

פורסם

אני לא כל כך בטוח בטוח לגבי הטענה שלך האם מיינקראפט הוא הראשון מסוגו, אבל הוא בהחלט לא היחידי מסוגו.

כבר יצאו כמה וכמה משחקים שמחקים את הקונספט של מיינקראפט ונפלו יותר מהר מאשר קמו, וזה כבר עושה אותו לטוב ביותר מסוגו.

זה נכון שהמשחק סובל מבעיות בתכנות, אבל מצד שני בחיים שלי לא ראיתי משחק בודד שיצאו לו כל כך הרבה מודים במקביל עם כל כך הרבה תוכן עשיר ומולטיפלייר כ"כ פעיל.

ממה שזה נראה אגב, גם הלגו הזה לא יהווה תחרות אמיתית למיינקראפט כי הם לא בדיוק באותו התחום.

פורסם

THE REAPER, אין שום בעיה עם המשחק של לגו מבחינת תוכן לילדים.

הילדים לא נחשפים לתוכן של משתמשים אחרים אונליין אז מה הבעיה בדיוק?

חוץ מזה שלמשל הסרט של לגו הוא די מיועד למבוגרים, כך שהטיעון שלך נכשל.

שוב אנשים נותים לבלבל הצלחה וכמה המשחק הרוויח אם כמה טוב המשחק. MINECRAFT לא כזה משחק טוב בהשוואה למשחקים אחרים מסוגו.

ההבדל הוא שהוא היה הראשון ולכן היה לו יתרון שיווקי.

כלומר בשביל שמשחק אחר יצליח יותר מMINECRAFT זה לא מספיק שהוא יהיה קצת יותר טוב או אפילו הרבה יותר טוב. הוא חייב להיות הרבה יותר טוב מצד אחד, ומצד שני צריך להיות לו גב שיכול לשווק אותו כי הוא כבר לא יכול להסתמך על השיווק הוויראלי של משחק ראשון מסוגו.

לעומת זאת, LEGO עשו משחק שנראה הרבה יותר טוב(לפי הוודיאו) וגם נראה יותר כיף\מעניין. בנוסף ללגו כן יש את הגב לשווק את המשחק שלהם בעולם.

ובנוסף, בשלב מסויים כבר התרגלנו למשהו שהיה חדש ואנחנו רוצים שיחדשו לנו. כך שזה שלגו עושה משחק שונה מבחינת בנייה זה עוד יותר יתרון כי טרנדים משתנים כל הזמן. ומה שהיה הכי מגניב לפני שנתיים, כבר נהיה מעוס היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים