פורסם 2015 ביוני 510 שנים ניי,קניתי SSD מדגם EVO 850 של סמסונג, ואני מנסה להתקין עליו Windows 7 מ- USB, אבל אני מקבל שגיאה Disk Read Error כאשר אני מנסה לעשות boot מה- USB.העניין הוא שכאשר אני מנסה לעשות boot מאותו USB כאשר ה-SSD לא מוחבר, הכל עובד טוב וההתקנה של וינדוס עולה. וכשחיברתי את ה- SSD, הוינדוס שמותקן על ה- HDD זהה אותו כמו שצריך.מה יכולה להיות הבעיה?תודה. נערך 2015 ביוני 510 שנים על-ידי Distortion
פורסם 2015 ביוני 510 שנים בעליית המחשב תלחץ F12 (או כפתור אחר כפי הלוח שלך ) ותבחר ידנית שיתחיל ראשון מה USB , שים לב ה USB יופיע לעיתים ברשימה שמה כאילו הוא הרדיסק .
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר זה כבר ככה. הבוט נעשה מה- USB, אבל משום מה כשה- SSD מחובר ה- USB משתגע ונותן את השגיאה של Disk Read Error.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים צלם ההודעההאם יש קשיחים שגם מחוברים ? נתק אותם.נסה פורט אחר של USB ו פורט אחר של SATA ל SSD.נסה ה SSD במחשב אחר.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר כשהמחשב מנסה לטעון את ההתקנה של וינדוס אני מקבלשגיאה כמו זאת:http://www.paso55.com/2011/11/09/Picture%201.pngניתקתי את שאר ההארדיסקים. לא עזר.ניסיתי כמה פורטים של USB, לא עזר.אני אנסה לחבר לפורט SATA אחר, נראה.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר החלפתי פורט SATA. לא עזר.כן, הגדרתי AHCI. איפסתי את הביוס. מה לא עשיתי.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר פירמטתי, נגמר טוב, לא עזר.כשאני מעלה את הוינדוס מה- HDD וה- SSD מחובר הכל נראה תקין:
פורסם 2015 ביוני 510 שנים יש לך מפתח ל7 פרו ? תנסה להתקין עם הווינדוס הזה http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-7-professional-free-download-iso-32-64-bit/ נערך 2015 ביוני 510 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר האמת שניסית עם Professional 64 bit אם זאת הכוונה שלך.הבעיה היא לא בהתקנה של הוינדוס לפי דעתי, כי כאשר ה- SSD מנותק, אני מצליח להריץ את ההתקנה מה- USB. נערך 2015 ביוני 510 שנים על-ידי Distortion
פורסם 2015 ביוני 510 שנים אז לפי דעתי כדאי לך לנסות להוריד מהלינק שנתתי ולהתקין איתו . אולי יש בעיה כלשהי בקובץ ההתקנה הנוכחי .
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר לא נראה לי שזאת הבעיה, כי כאשר ה- SSD מנותק, אני מצליח להריץ את ההתקנה מה- USB.וגם ניסית אימג' אחר של וינדוס, שגם לא עבד.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר אני יודע, בגלל זה אמרתי שזה לא נראה לי שזאת בעיה בהתקנה עצמה.עוד הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.