עבור לתוכן

כמה שאלות למשחקי ה DMC

Featured Replies

פורסם

1.) לפני כמה ימים סיימתי את המשחק הראשון שלי בסדרה במחשב - DMC: Devil May Cry ורציתי לשאול:

אחרי שסיימתי לשחק עם דאנטה איך אני יכול לשחק גם עם ורג'יל

[ עם פירוט בחלוקה לשלבים, כי אני ניסיתי להוריד UPDATE למשחק + VERGIL DOWNFALL וזה עדיין לא עבד. ]

2.) ואני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition-

שייתן לנו אפשרות לשחק עם 5 דמויות שונות, שיצא רק ב 23/6/15 - תהיה אפשרות להוריד אותו בטורנט כבר בחודש יוני ? אם לא מתי זה יצא למחשב להורדה.

ובמידה וזה לא יצא להורדה אז מה הגרסה האחרונה שיצאה ושכדאי להוריד אותה.

פורסם

תקנה מפתח לsteam הכל יעבוד כמו שצריך

פורסם

עם capcom אי אפשר לדעת :D

פורסם
  • מחבר
תקנה מפתח לsteam הכל יעבוד כמו שצריך

אין לי כסף להוציא על משחקים עכשיו, אני עדיין בצבא.

עם capcom אי אפשר לדעת :D

אין פה לאף אחד תשובות שאני צריך?

פורסם

האמת, קצת מתחמקים ממך כי אתה לא ממש מתאמץ להסתיר את העובדה שאתה משחק בעותקים פירטיים.. (אם לא הבנת עדיין)

פירטיות די מנוגדת לחוקי האתר.

בכל מקרה, מאין לנו לדעת מתי מר האקר יפרוץ את המשחק וישחרר אותו? הנבואה ניתנה לשוטים..

פורסם
  • מחבר
האמת, קצת מתחמקים ממך כי אתה לא ממש מתאמץ להסתיר את העובדה שאתה משחק בעותקים פירטיים.. (אם לא הבנת עדיין)

פירטיות די מנוגדת לחוקי האתר.

בכל מקרה, מאין לנו לדעת מתי מר האקר יפרוץ את המשחק וישחרר אותו? הנבואה ניתנה לשוטים..

ואף אחד לא יכול לעזור פה להשיג את ורג'יל ב DMC5 ?

פורסם
  • מחבר

טוב אז לפחות תענו על זה -

אני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition- שיוצא רק ב 23/6/15.

אז לרגע זה מה הגרסה האחרונה שיצאה ל DMC 4

פורסם
פורסם
  • מחבר

זה גרסה רגילה

פורסם

זאת הגרסה הכי עדכנית, כפי שביקשת. המשחק מתעדכן באופן אוטומטי לגרסה הכי עכדנית שלו.

ולא, אני לא אתן לך קישור להורדה של "הגרסה העדכנית"

פורסם
  • מחבר

לא משנה תודה.

פורסם

אל תיקח אישית את זה שעונים לך בקרירות.. היו עדינים איתך בהקשר הזה. תתרגל להשתמש בסטים, ולקנות מפתחות בזול במבצעים. גם תמיכה רשמית וביצועים מקסימלים, וגם היתרונות בהורדה חוקית מכל מקום שאתה רוצה כולל עדכונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים