פורסם 2015 ביוני 410 שנים 1.) לפני כמה ימים סיימתי את המשחק הראשון שלי בסדרה במחשב - DMC: Devil May Cry ורציתי לשאול:אחרי שסיימתי לשחק עם דאנטה איך אני יכול לשחק גם עם ורג'יל [ עם פירוט בחלוקה לשלבים, כי אני ניסיתי להוריד UPDATE למשחק + VERGIL DOWNFALL וזה עדיין לא עבד. ] 2.) ואני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition- שייתן לנו אפשרות לשחק עם 5 דמויות שונות, שיצא רק ב 23/6/15 - תהיה אפשרות להוריד אותו בטורנט כבר בחודש יוני ? אם לא מתי זה יצא למחשב להורדה.ובמידה וזה לא יצא להורדה אז מה הגרסה האחרונה שיצאה ושכדאי להוריד אותה. נערך 2015 ביוני 410 שנים על-ידי matani122
פורסם 2015 ביוני 410 שנים מחבר תקנה מפתח לsteam הכל יעבוד כמו שצריך אין לי כסף להוציא על משחקים עכשיו, אני עדיין בצבא. עם capcom אי אפשר לדעת אין פה לאף אחד תשובות שאני צריך?
פורסם 2015 ביוני 410 שנים האמת, קצת מתחמקים ממך כי אתה לא ממש מתאמץ להסתיר את העובדה שאתה משחק בעותקים פירטיים.. (אם לא הבנת עדיין)פירטיות די מנוגדת לחוקי האתר.בכל מקרה, מאין לנו לדעת מתי מר האקר יפרוץ את המשחק וישחרר אותו? הנבואה ניתנה לשוטים.. נערך 2015 ביוני 410 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 ביוני 410 שנים מחבר האמת, קצת מתחמקים ממך כי אתה לא ממש מתאמץ להסתיר את העובדה שאתה משחק בעותקים פירטיים.. (אם לא הבנת עדיין)פירטיות די מנוגדת לחוקי האתר.בכל מקרה, מאין לנו לדעת מתי מר האקר יפרוץ את המשחק וישחרר אותו? הנבואה ניתנה לשוטים..ואף אחד לא יכול לעזור פה להשיג את ורג'יל ב DMC5 ?
פורסם 2015 ביוני 410 שנים מחבר טוב אז לפחות תענו על זה - אני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition- שיוצא רק ב 23/6/15. אז לרגע זה מה הגרסה האחרונה שיצאה ל DMC 4
פורסם 2015 ביוני 410 שנים זאת הגרסה הכי עדכנית, כפי שביקשת. המשחק מתעדכן באופן אוטומטי לגרסה הכי עכדנית שלו.ולא, אני לא אתן לך קישור להורדה של "הגרסה העדכנית"
פורסם 2015 ביוני 510 שנים אל תיקח אישית את זה שעונים לך בקרירות.. היו עדינים איתך בהקשר הזה. תתרגל להשתמש בסטים, ולקנות מפתחות בזול במבצעים. גם תמיכה רשמית וביצועים מקסימלים, וגם היתרונות בהורדה חוקית מכל מקום שאתה רוצה כולל עדכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.