עבור לתוכן

חום יולי אוגוסט: חלונות 10 מקבלת תאריך השקה ומחירים רשמיים

Featured Replies

פורסם

ניגש מכיוון אחר - יש לך ssd של 3 טרה?

• תגובות 50
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל לא שאלתי כדי לצחוק.

שאלתי ברצינות כי לא נתקלתי (ולא שמעתי) במקרה שמערכת ההפעלה עושה OC.

ואם אתה באמת בנאדם טכנולוגי (בלי קשר לOC או מערכות הפעלה) אתה צריך לדעת לעשות טראבלשוט בסיסי.

וחלק מטראבלשוט זה לבודד את מקור הבעיה.

זה שתוכנה כזאת או אחרת עשתה לך שינויים כאלו או אחרים בתדרים (אפילו אם זאת תוכנה שבאה במערכת הפעלה), לא אומר שהמערכת לא טובה.

אני מודה שגם אני את ווינדוס 8 שנאתי מוות.

אבל בווינדוס 8.1 גילית שהבעיה שלי איתה הייתה רק הממשק כי ברגע שמתקינים על 8.1 "קלאסיק של" או אחת מהתוכנות "START" האלה הכל נהיה פנאן.

חוץ מזה עדיין לא הבנתי איך "כמעט נהיה לך נזק לחומרה" ואיך "עד היום אתה סובל מזה"??

הרי גם אם התוכנה הזאת שיחקה לך בתדרים והקפיצה לך את המעבד ל8GHZ, הוא לא יעבור POST בכלל....

ויש לו גם את ההגנה שהוא נכבה אחרי טמפרטורה מסויימת....

פורסם

Ross Bertman - לא בכוונה שלילית חלילה 775 הוא אחד הצלחות הגדולות של אינטל לדעתי, אני אישית מאוד אוהב.

גם אני עד היום מפעיל אותו 775 - Q6600 כשרת STORAGE.

פורסם

קודם כל, אני מת על אלה שמגיעים ומזלזלים במשתמשים אחרים.

אני מסכים שאפשר להיפגע כשאפילו מנהל צוחק עלייך - אבל אתה יכול להבין מכך שהטענות שלך מגוחכות.

אני לא יודע מה אנשים מתנפלים על 8 ו8.1.

עבורי המערכת הרבה יותר יציבה וחלקה ואופטימלית מווינדוס 7, רק שכמו שציינו - הממשק מחורבן.

זאת פחות או יותר הסיבה *היחידה* שהווינדוס הזה כשל, כי מיקרוסופט עשו שיווק אגרסיבי ומוגזם לכיוון מסכי המגע וחשבו שיש להם אשכרה את הכוח לגרום לכולנו להחליף את המסכים שלנו למסכי מגע בשביל שנמזמז את המסך במשרד. בגלל זה ווינדוס 10 זוכה ליותר פופולריות, כי הם למדו את הטעות שלהם והפסיקו לחשוב בצורה כל כך דבילית. טוב לא עד כדי כך הפסיקו.

תיקח את המערכת ותחליף את הממשק והנה קיבלת לעצמך מערכת יציבה מצוינת שתזכה בכל אהדה אפשרית.

אגב, לגבי שאלתך למה הם 'ממהרים' להחליף את ווינדוס 8 ו8.1...וובכן ידידי היקר, אילו היית טורח באמת להתעמק היית יודע שהם עובדים על הפרויקט הזה כבר כמה שנים תוך כדי מטרה מובהקת להעתיק מאפל את שיטת המצליח שלהם - להוציא עדכונים גדולים כל שנה.

בגלל זה ווינדוס 10 הוא כביכול ה'מערכת הפעלה האחרונה', כי הם לא מתכוונים להמשיך בשיטה הזאת של מערכת חדשה כל שלוש שנים אלא ממש להתמיד עם עדכונים.

לדוגמה, הווינדוס לא יצא והם כבר הכריזו שעוד כמה חודשים הם יוציאו עדכון משמעותי לווינדוס 10.

רוצה לבדוק? חפש את עידכון Redstone.

אגב,

לעזאזל איתם!

קניתי את הרשיון הנוכחי שלי עם הנחת סטודנט וזה גרסת הפרו, עכשיו הם רוצים שאני אשלם להם 200 דולר על השדרוג? בחייכם בקושי את טייטל הסטודנט אני בקושי מצליח לממן.

פורסם

אגב,

לעזאזל איתם!

קניתי את הרשיון הנוכחי שלי עם הנחת סטודנט וזה גרסת הפרו, עכשיו הם רוצים שאני אשלם להם 200 דולר על השדרוג? בחייכם בקושי את טייטל הסטודנט אני בקושי מצליח לממן.

אתה לא זכאי לשדרוג חינם?

הבנתי שכל מי שקנה רשיון 7 או 8 או 8.1 יקבל את העדכון חינם.

באיזשהו שלב דיברו על זה שמייקרוסופט יאפשרו אפילו לגרסאות פרוצות לעדכן חינם... אבל הבנתי שזה ירד

פורסם

אני אכן זכאי ויש לי את ההודעה לשידרוג בחינם, אבל למיטב הבנתי הוא רק לשנה הראשונה ואז אחרי זה צריך לשלם או לחזור אחורה.

פורסם

יש לך אפשרות לשדרג מ7 בשנה הראשונה. לאחר השדרוג אתה נשאר כרגיל.

פורסם

אתה לא הבנת את זה גיא,מווינדוס 7 או 8 אתה יכול לשדרג ל10 רק בשנה הראשונה ללא תשלום,אחרי שנה אתה תשאר עם הגרסה שיש לך,10 אם עדכנת או 7 או 8 אם לא עדכנת.

פורסם

אה,

כלומר עבורי זה באמת בחינם באופן מלא או שהשעה המאוחרת עדיין גורמת לי להבין מה שאני רוצה להבין?

פורסם

אם תשדרג עד סוף יולי 2016 זה יהיה חינם.

פורסם

סבבה, אז באמת הבנתי לא נכון.

תודה על ההבהרה

פורסם

לא ידעתי שהשדרוג חינם הוא לשנה. חשבתי שזה רק מצבע "PREORDER" כזה.

מעולה, ככה אפשר לתת למערכת קצת זמן ולכל הבעיות הראשוניות לצוף.

פורסם

לגבי הממשק: חברה מה אתם רוצים מהמשק (מאמת מזכירים לי את הלקוחות שלי)? הממשק הוא לא המצאה של מיקרוסופט בכלל אלה בא ממערכות הLINUX הובנטו וניגזר מבכינה רעיונית מהסמארט פונים שלנו (שהם גם מבוססות על קרנל של LINUX). אם זה היה נכון, למה מיקרוסופט ממשיכה את באותו רעיון בגירסה 10?

בגלל שזאת לא הייתה הבעיה כי מיקרוסופט יודעת שבסוף כולם מתרגלים לשינוי ומיקרוסופט לא רצתה להשאר מאחור ביחס לשאר המערכות ההפעלה.

רמז לבעיה הוא נימצא בתיקן של 8.1 (שכשל כמובן) מקרוסופט ביצעה החלפה מחדש של מנהל ההתקנים וכל הדריורים שהיו במערכת הפעלה 8.

Guy950 - חנופה היא התנהגות אנושית שפלה לא פחות מגאוה. לכן לא מוצא לה מקום להגיב בכלל לדברך. (אתה מזכיר לי למה אני אוהב ונושם את שפת המחשב).

פורסם

Guy950 - חנופה היא התנהגות אנושית שפלה לא פחות מגאוה. לכן לא מוצא לה מקום להגיב בכלל לדברך. (אתה מזכיר לי למה אני אוהב ונושם את שפת המחשב).

האמת ששקלתי להגיב לך קודם על הווינדוס אבל כבר הפנמתי שזה לא באמת מעניין אותך ואתה לא פה בשביל הדיון הזה, אלא אתה פה בשביל להשוויץ אז לכן לא אטרח לענות לך בנוגע לזה.

הדבר היחידי, והאחרון, שאני מוצא לנכון להגיב לך זאת הבהרה איפה אתה נמצא ולמה כדאי שתדע את מקומך - וזה הפורום הזה.

הפורום הזה הוא לא כמו כל פורום טיפוסי שאנשים באים לפה כדי להתחבר אחד עם השני חברתית אלא פורום טכנולוגי טהור שמיועד נטו לדיונים טכנולוגים, דיונים תוכנתיים, דיונים פוליטים ודיוני ספאם, שהולכים וגוססים להם.

כלומר אתה נמצא בסביבה שנמצאים פה עובדי הייטק, עובדי טכנולוגיה שונים, סטודנטים, מהנדסים ועוד משכילים שונים וקורא לאחרים ילדים תוך כדי שאתה מעלה טענות מגוחכות ולא אפשריות ומנסה להתהדר בידע שלך בתכנות ובעובדה שיש לך לקוחות.

תקן אותי אם אני טועה, אבל כשציינת שאני מזכיר לך למה אתה אוהב ונושם שפת המחשב, אני מניח ומבין שבעצם ניסית להבהיר שאתה מבין בלינוקס? ברצינות?

בנאדם, אני יודע שפות עלית, אני יודע לעבוד עם שפת אסמבלר, אני יודע לעבוד עם מערכות הפעלה שונות ואני עובד כרגע בתור מפתח אפליקציות. זה לא מרשים אותי כשאתה מנסה לחזור על עצמך שוב ושוב כמו ילד ולהגיד לכולנו שיש לך לקוחות ושאתה עובד בתחום כלשהו של הייטק, למרות שהתגובות שלך מזכירות לי מאוד טכנאי פשוט של KSP.

אז כמו שאמרתי, דע את מקומך ותפסיק לעוף על עצמך. בפורום הזה לא אכפת לאף אחד מה אתה עושה, אלא רק מה שאתה יכול לתרום פה או ללמוד פה. אני פה בשביל ללמוד, בגלל זה אני לא נותן לאחרים טיפים - כי אני יודע את מקומי.

אגב, אני מנחש שמה שהחשבת לחנפנות זולה זאת העובדה שהסכמתי עם ליאור, המנהל שצחק עלייך? זאת לא חנפנות, זאת הסכמה - וגם אם הוא לא היה כותב על כך הייתי מסכים שהטענה שלך מגוחכת.

באופן כללי אני הרבה פעמים לא מסכים על ליאור, לכן אין לי שום סיבה או אינטרס להתחנף אליו. אני אוהב אותו בתור מבקר מוצרים של האתר, מעבר לכך אין לי עניין בו או בצוות. זה לא FXP פה.

ופה גם ההבדל ביני לבינך, אני הודתי במפורש שאני טעיתי (ראה הודעות למעלה) בזמן שאתה עברת להתקפה מלאה וקראת לאחרים ילדים בזמן שאתה מתנהג כמו אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים