פורסם 2015 ביוני 210 שנים http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=45691הצלחתם לשכנע אותי לקנות כונן מסוג זה ,המחיר הזה הכי טוב שניתן להשיג ?1499 ש"ח
פורסם 2015 ביוני 210 שנים מחבר מדוע העברה בנקאית ?שילמתי להם באשראי עבור ה 8TB שלי...כתוב חד משמעית באיסוף עצמי, ביטקוין או העברה בנקאית או מזומן 1488 ש"ח לא כרטיס אשראי
פורסם 2015 ביוני 210 שנים המחיר ירד שוב.ומעבר לזה העברה בנקאית עולה לרוב האנשים משהו כמו 2 ש"ח אבלזה תלוי בבנק שלך.
פורסם 2015 ביוני 210 שנים לא מתלהב מפלונטר. הייתי שמח לשמוע על האחריות שלהם. אני חושש כי במקרה של מוצר פגום או מימוש אחריות הם יפנו ליבואן, ולטעמי חנות אמורה לתת שרות מלא, כלומר, לתת לך מוצר חלופי/חדש ולהתמודד בעצמה מול היבואן.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים האחריות שאני מקבל על המוצר היא מהמוכר.מי היבואן שלו, זו לא הבעיה שלי, אני כלקוח מתנהל מול המוכר.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים מנסיון אפשר לומר שמדובר בחנות אחראית שמכבדת מימושי אחריות וכדומהרק שאלה: למה לא לקנות כמה קטנים יותר (2X3 ,3X2) זה יצא יותר זול וגם יותר בטוח . נערך 2015 ביוני 310 שנים על-ידי yosi b
פורסם 2015 ביוני 410 שנים מחבר האחריות שאני מקבל על המוצר היא מהמוכר.מי היבואן שלו, זו לא הבעיה שלי, אני כלקוח מתנהל מול המוכר.אני רוצה גם אחריות מהיבואן , אם החנות פושטת רגל ויש הרבה חנויות שפושטות רגל .לחנות אין מעבדה שבודקת דיסקים ,- - - תגובה אוחדה: - - -המחיר ירד שוב.ומעבר לזה העברה בנקאית עולה לרוב האנשים משהו כמו 2 ש"ח אבלזה תלוי בבנק שלך.מזה היבואן מאחורי הדיסק חי מחשבים ?אני מקבל תעודת אחריות מחי מחשבים ?
פורסם 2015 ביוני 410 שנים פלונטר הינה חנות אמינה וותיקה.לא חושב שתקבל תעודת אחריות של היבואן, אלא של החנות כמו בכל מקום.
פורסם 2015 ביוני 510 שנים מחבר פלונטר הינה חנות אמינה וותיקה.לא חושב שתקבל תעודת אחריות של היבואן, אלא של החנות כמו בכל מקום.אין לי ספק שהיא וותיקה עד היום חנויות שמכרו לי כוננים , הרבה מהם פשטו רגל , כרגיל יבואנים ברחו מאחריות ברגע שחנות נסגרה .מה הבעיה לתת תעודת אחריות למוצר "ריטל" ? זה לא [h=4]OEM[/h]עפ"י חוקי מדינת ישראל חובה על המוכר לתת תעודת אחריות למוצר שמוכר ,איפה כאן הבעיה ?למה לי כצרכן ,אסור לדעת מי הוא היבואן של המוצר שנותן לי שירות ? למה לי כצרכן אסור לדעת תנאי אחריות ? ( כי אין תעודת אחריות ) נערך 2015 ביוני 510 שנים על-ידי רועיירדן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.