עבור לתוכן

המלצה לטאבלט להסתובב איתו בחו"ל

Featured Replies

פורסם

תקציב: 1,000 - 1,200

מקור רכישה: ישראל

מפעילה סלולרית: לא חושב שאחבר.

פיצ'רים חשובים: GPS, אולי תמיכה גם בסים?

היי, אני טס לשבועיים לחו"ל ורוצה שיהיה לי איזשהו מיני טאבלט להסתובב איתו כדי לבדוק כל מיני דברים (אימייל, אתרי אינטרנט) וכו'.

בגדול הייתי רוצה גם גישה לאפליקציות, ובתקציב שלי אני מניח שנכנס רק טאבלט שתומך באנדרויד. חשוב לי שיהיה בו GPS על מנת שאפליקציות יעבדו כמו שצריך.

ואולי שתהיה אפשרות תיאורטית גם לשים בו כרטיס סים.

מה יכול להתאים? אני ממש חסר מושג בתחום.

תודה!

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות.. אולי בכל זאת מישהו יוכל להמליץ על משהו? ה 3G לא קריטי

פורסם

נקסוס 7 2013, גלקסי טאב 4, אסוס ממו פד 7, דל ווניו 7 בגרסה החדשה, LG G pad 7 2014, כל אחד מהם אמור להכנס בתקציב. מי יותר משתלם ומי פחות תחפש קצת ותחזור עם תוצאות, נבדוק מה יותר ישתלם מול התמורה.

כמדומני שלכולם יש GPS.

פורסם

נקסוס7 עם 3G וסים מקומי - עשה פלאים באירופה.

פורסם
  • מחבר

תודה, במבט ראשוני בביקורת של זאפ, כמה וכמה אנשים אומרים על האזוסים שהם נוטים להתקלקל מהר מאוד, ועם שירות גרוע בארץ, קצת מרתיע, מה דעתכם?

פורסם

תקנה אחרים מהרשימה אם כן.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני חושב שאלך על ה LG G PAD 8.3

הסמסונגים קיבלו ציוני ביצועים נמוכים בביקורות שקראתי,

והנקסוסים סובלים מבעיות ביצועים אצל הרבה משתמשים, במיוחד עם מע' ההפעלה הנוכחיות.

כרגע אני רואה הכי זול עם אחריות יבואן רשמי שנתיים ב 1300 שח, קצת יותר ממה שתכננתי להוציא אבל נראה לי עדיף להוסיף קצת ולקבל מכשיר שאפשר יותר לסמוך עליו.

אם מישהו מכיר מקום שהמוצר נמכר בו בפחות (עם אותה אחריות) אשמח לשמוע כאן או בהודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים