עבור לתוכן

[עזרה] קניית SSD

Featured Replies

פורסם

היי,

בזמן האחרון אני ברצף של שיפור המחשב, והחלטתי להוסיף לו SSD.

המפרט:

i5 3470

Gigabyte GA-B75M-D3H

500W ספק כוח

8GB RAM

HD 7970

עם 2TB זכרון של Segate Barracuda 7200

(הכללתי גם אם הדגם ואת הספק כוח כי יכול להיות שהSSD מצריך ספק כוח גדול יותר?)

אני רוצה לשים על ה-SSD כמה משחקים ואת הווינדוס, אני משער שאני צריך 120-250GB נפח.

ראיתי ב-eBay את הדגם 850EVO עם 250GB זכרון, ב441 ש"ח כולל משלוח - השאלה היא: האם המחיר שווה? איך הדגם הזה? טוב?

זה הולך להיות הניסיון הראשון שלי עם SSD, אז איך הולך כל העניין של להעביר אליו את הווינדוס? אני משער שאני אצטרך פרמוט? או שיש תוכנה שיכולה להעביר אליו?

עד כמה קשה להתקין אותו, והאם באמת צריך לשחק עם ההגדרות שלו במחשב עצמו בשביל אופטימיזציה?

סליחה על החפירה, תודה לעוזרים :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה. אני חייב תשובה כי אני רוצה להזמין היום, האם כדאי להזמין מeBay את EVO 850 עם 250GB זיכרון, ב441 כולל משלוח? האם זה ה-SSD האולטימטיבי במחיר של עד 500 ש"ח?

תודה מראש חברים!

פורסם

BX100 250GB נמכר בארץ ב484.

40 שקל זה לא הבדל גדול.

ומבחינת ביצועים גם כן אין מה להתלהב יותר מדי.

אם כבר להזמין מחו"ל, לפעמים יש מבצעים ממש טובים על כוננים משתלמים יותר כמו הBX100.

ואולי אפשר להשיג משם 500GB במחיר קרוב למה שעולה כאן 250GB.

פורסם
  • מחבר
BX100 250GB נמכר בארץ ב484.

40 שקל זה לא הבדל גדול.

ומבחינת ביצועים גם כן אין מה להתלהב יותר מדי.

אם כבר להזמין מחו"ל, לפעמים יש מבצעים ממש טובים על כוננים משתלמים יותר כמו הBX100.

ואולי אפשר להשיג משם 500GB במחיר קרוב למה שעולה כאן 250GB.

יש לי 500 ש"ח להשקיע ב-SSD, רוב ההמלצות הם על EVO-850 ואומרים שהוא שווה את התוספת מחיר מBX100...

פורסם

לא יודע אם הוא שווה תוספת מחיר.

אנשים מתלהבים מהRAPID כנראה.

אפשר לקנות תוכנת CACHE נפרדת הרבה יותר טובה מהRAPID ב100 שקל אם זה מה שאתה רוצה.

אבל לדעתי זה מיותר.

תרגיש חופשי לקנות BX100 בארץ ולחסוך לך את הסיכון של משלוח לחו"ל במקרה של כשל המוצר.

גם תרגיש חופשי לקנות כונן ללא תוכנת CACHE, מתוך ידיעה שהתוצאות המנופחות שתוכנת CACHE נותנת לא באמת מיתרגמים לרוב הפעולות שאתה עושה.

באמת שלא תפסיד שום דבר מהותי מבחינת ביצועים.

ואם כבר אתה רוצה תוכנת CACHE שמנפחת תוצאות ביצועים(וגם תורמת לביצועי פעולות אמת פה ושם), אז תמיד אפשר לקנות תוכנה יעודית שתהיה טובה יותר מהתוכנה של סמסונג.

אפילו לא צריך לקנות, יש גרסה עם כלי פריצה בPB שמאפס את הTRIAL.

מה שמזכיר לי שאפשר להשתמש בתוכנה בTRIAL ולבדוק אם יש בה טעם לדעתך.

אתה יודע מה, אפשר גם להפעיל אותה על הרדיסק.

כבר עכשיו אתה יכול לעשות זאת אם זה מעניין אותך.

http://www.romexsoftware.com/en-us/primo-cache/download.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים