עבור לתוכן

גרפיקה ירודה בוויצ'ר 2, עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחלתי לשחק בוויצ'ר 2 וההגדרות הגרפיות שאני מצליח לשחק איתן הן על מדיום מינוס וזה למרות שהחומרה שלי אמורה להריץ אותו על הגדרות גבוהות, אשמח לעזרה.

הנתונים שלי:

i5 4690

8 ram

gtx 560 ti 1gb

מסך 22" 1680x1050

תודה.

פורסם

tw2 משחק נורא כבד, לא יודע אילו הגדרות שמת, אבל 560TI לא מסוגל להריץ את המשחק הזה על הגדרות גבוהות מידיי אם זכור לי נכון.

תן screenshot של ההגדרות ונראה מה אפשר לשנות שם כדי שתקבל ביצועים טובים יותר.

באופן כללי, כרטיס המסך הזה די מגביל אותך, חומרה מודרנית עם כרטיס מזדקן ורק 1GB זיכרון.. למרות שעם הרזולוציה הזאת זה עוד בסדר.

אם וכאשר תרצה לעבור לFHD ומעלה, אתה תרגיש את זה הרבה יותר.

פורסם

על 1680*1050 עם טקסטורות high לא אמור להיות לו בעיה יותר מידי.

אבל יש שם כמה הגדרות כבדות. תבטל super sampling אם זה מופעל ואל תחשוב בכלל להפעיל את זה. תבטל cinematic dof

עם aa לא אמורה להיות בעיה

אבל תנסה לבטל ambient occlusion

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך להעלות תמונה, אני אשמח אם תוכל להסביר לי איך.

אני מודע לגבי הבעייתיות שבכרטיס, אבל בינתיים אני סוחב איתו וכמו שאמרת על הרזו' הזו זה עוד אפשרי.

פורסם

לוחץ על הכפתור print screen במקלדת או על alt + print screen )מצלם רק את החלון הפעיל)

פותח צייר, לוחץ ctrl + v להדביק ושומר קובץ

מעלה את הקובץ לאחד ממאות אתרי שיתוף תמונות ומצרף פה קישור.

תעלה ל imgur ששם אתה יכול להדביק ישירות בדפדפן וזה אוטומטית יעלה את התמונה בלי לשמור קובץ במחשב

פורסם

על כמה fps המשחק רץ לך עכשיו?

תנסה להוריד shadow ו shadowed lights ולשחק עם ההגדרות של ה motion blur ו depth of field.

תנסה אולי להריץ את האופטימיזציה של GeForce experience אם זה יזהה את המשחק

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, ביטלתי את ה- ssao כמו שהוצע והמשחק רץ מצויין על הגדרות גבוהות.

http://i.imgur.com/82mcndV.png

פורסם

אחלה איזה כיף לשמוע, תהנה... ותן דוך לTW3 :D

אגב סתם מסקרנות דילגת על TW1? המשחק הזה כל כך טוב אבל ארוך כמו הגלות, בקושי סיימתי אותו חחח, והמשחקיות שלו גם מוזרה קצת.

TW2 קצר יחסית אך מעולה ומרגיש הרבה יותר מודרני.

על TW3 כל מילה מיותרת :D

פורסם
  • מחבר

איזה דילגתי? אין מצב!!!:D

ברגע שקראתי על האיכות של וויצ'ר 3 החלטתי שאני רץ על המשחק מהתחלה כדי לא לפספס שום פרט.

בתקווה שעד שאני אסיים את 2 אני אשדרג כרטיס מסך ומסך, למרות שבקטע הזה אני מבולבל, מכיון שאני רוצה מסך 1440p

וכרטיס מסך שיכול להחזיק אותו על הגדרות גבוהות + ועכשיו זו תקופה נוראית לקניית מסך וכרטיס מסך.

פורסם

that's the spirit :D

לגבי כרטיס מסך, אממ אם אתה מכוון גבוה, אז תחכה קצת עד לבואם של כרטיסי הדור הבא של AMD, ויציאתו המיוחלת של ה980TI .

פורסם
  • מחבר

חשבתי יותר בכיוון ה- gtx 970 אבל אני לא בטוח לגבי היכולות שלו ברזולוציה הזו וכמה זמן הוא יכול למשוך על כזו רזו'.

פורסם

"פשרה" על 1080P תפשט לך את החיים אם זה התקציב .

פורסם
  • מחבר

אני גם חשבתי בכיוון של "פשרה" (אני עדיין חושב), אבל זה מרגיש לי עכשיו שאנחנו לקראת סוף עידן ה-1080p ואני לא קונה מסכים בתדירות גבוהה ולא בא לי "להיתקע" איתו בזמן שרזו' גבוהה יותר תהפוך לסטנדרט.

פורסם

לדעתי, עידן ה1080P בגיימינג רחוק מלהיגמר.

כל עוד הקונסולות של הדור הנוכחי (שיהיו בסביבה לפחות ב4-5 שנים הבאות) בקושי מסתדרות עם הרזולוציה הזאת, אז 60FPS בFHD במחשב זאת שאיפה לא רעה.

למי שיש יותר זה רק בונוס.שלא ישמע כאילו אני מנסה לשכנע אותך לוותר על רזולוציה גבוהה יותר, פשוט עושה רושם שאתה מוגבל (תקן אותי אם אני טועה) בתקציב אז עדיף מסך FHD איכותי עם כרטיס חזק מאשר מסך עם בינוני עם כרטיס שלא יכול לעמוד בקצב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים